Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fekete Fény
tag
Én is ígyjártam.A KISÉRLETEIM KÖVETKEZTÉBEN BIOS RESETTE KELLET CSINÁLNOM.Viszont rájöttem mért nem tudok jobb eredményt elérni.1 ami szoftveriku
aláltam kingston optimalizálot csak nem tudom leszedni.ha valakinak megvan küldjétek már el köszike
a 2. ok a kingstonomon nincs borda és húzás után megterhelésnél iszonyatosan megnő a hőmérséklete.(Kaptam tippet)Külföldön ezzel a lappal és nemóriával 1400Mhz húzták(1T)Milyen lehet az eredménye progin??Nelem csak alpon engedi 1T-be.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- BestBuy topik
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Path of Exile 2
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 0% THM 3 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A5000 64GB 1TB SSD FHD (ELKELTEK)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
aláltam kingston optimalizálot csak nem tudom leszedni.ha valakinak megvan küldjétek már el köszike
a 2. ok a kingstonomon nincs borda és húzás után megterhelésnél iszonyatosan megnő a hőmérséklete.(Kaptam tippet)Külföldön ezzel a lappal és nemóriával 1400Mhz húzták(1T)Milyen lehet az eredménye progin??Nelem csak alpon engedi 1T-be.