- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
- Ekkor és itt mutatkozik be a Galaxy S25
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
-
Mobilarena
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
CoDWaW07
őstag
Igen, elejénte amikor tavaly tavasz környékén megjelent, az oldalán volt a Limited Edition Felirat
Aztán utána jött a "New Generation" változatban a mate teás verzió(2011 szeptember környékén?), amin már " Unlimited Edition" volt írva Utána meg Februárban a Strong változat amin már az Unlimited felirat sincs[ Szerkesztve ]
●ASUS M5A97 EVO R2.0 ● AMD FX8320 ● 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz ● MSI R9 280X 3GB ● Samsung 850 EVO 120 GB ● 1.5 TB ● Cooler Master Silent PRO 600W ● iPhone 6 Space Gray ● iPhone Xs 64GB Silver Galaxy Z Fold 4
-
CoDWaW07
őstag
válasz Bulitt #14384 üzenetére
Azigen
Nagyon váratós Vajon a nyitófül is kék színes lesz? ( pl. kék,fekete)
Remélem ez is úgy lesz, mint régebben a Red Grape, hogy Limitált változat volt,de utána bevezették állandó termékként●ASUS M5A97 EVO R2.0 ● AMD FX8320 ● 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz ● MSI R9 280X 3GB ● Samsung 850 EVO 120 GB ● 1.5 TB ● Cooler Master Silent PRO 600W ● iPhone 6 Space Gray ● iPhone Xs 64GB Silver Galaxy Z Fold 4
-
mycso
veterán
válasz Bulitt #14384 üzenetére
Tegnap jött le a szalagról az első kanyar, szerintem a héten már nem visznek ki sehova (bár nem tudom, hogy ma vittek-e már ki).
Kiwis - tutti-fruttis ízű.
Nekem fura az íze, az almáshoz tudnám hasonlítani, aminek nem jött be az íze, így ennek sem igazán. Ízesből, egyedül a szőlős ami bejön.“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
werner97
tag
Reméljük finom lesz az új hell
Apropó, ezek jöttek ma Ausztriábólhttp://energytests.blogspot.com/
-
Bulitt
addikt
Gyerünk vadászni Bármelyik Budapesti gyűjtő barátom, aki talál azonnal vegyen nekem. Itt a 13.-ba nehezebben terjed el
-
werner97
tag
Eközben Oroszországban (természetesen nem saját kép)
http://energytests.blogspot.com/
-
Buster17
addikt
Kis sz@rok Semmi jó
-
senior tag
válasz ricsi081 #14379 üzenetére
Sie nicht bekommen
► Ryzen 7 9800X3D (ARCTIC Liquid Freezer II 420 (V.7) + Artic MX-6) ► EVGA RTX 3080Ti Ultra 12GB GDDR6X ► Samsung 990 1TB Pro Raid 0 ► 2x16GB Corsair Dominator DDR-5 32GB/7200 CL34 ►ASRock X670 Steel Legend / ► 60TB HDD / ► Be quiet Straight Power 1500W Platinum ► Creative Sound AE-9 ► EVGA DG-87
-
senior tag
Végre megvan
► Ryzen 7 9800X3D (ARCTIC Liquid Freezer II 420 (V.7) + Artic MX-6) ► EVGA RTX 3080Ti Ultra 12GB GDDR6X ► Samsung 990 1TB Pro Raid 0 ► 2x16GB Corsair Dominator DDR-5 32GB/7200 CL34 ►ASRock X670 Steel Legend / ► 60TB HDD / ► Be quiet Straight Power 1500W Platinum ► Creative Sound AE-9 ► EVGA DG-87
-
vwpolopg
őstag
Kell valakinek Rockstar energy shot? 75ml, teli, 800ft.
-
Yeffy
veterán
válasz T-unit #14363 üzenetére
éértem.
kaphatóak itthon a shopon kívül? mert nem láttam még őket, csak itt...persze, tudom, h angolban nagy kultkóla, tesóm volt kint, sokat ivott, meg régen ugye itthon is volt, ittam is, most meg kb sehol... -.-"
tudnám, miért...Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
-
albert8
veterán
Van egy teli német Assaultom cserére, ha esetleg valakinek még nem lenne.
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
ricsi081
tag
-
-
T-unit
őstag
válasz albert8 #14359 üzenetére
Persze a rohadékok nem h levennék akkor már ami nem elérhető...ott idegesíti az embert melyik hiányzik.
DJ: Íz ugyanaz, doboz csak gyűjtők miatt érdekes. RB-ból én meg pont a 3féle edition-t szeretem csak ízre, kár azok is idehaza ritkák. Normál rb-t max akkor iszom ha új a doboz ami nekem kell.
üdv.
-
Yeffy
veterán
válasz T-unit #14354 üzenetére
váóóó... thx a linket
offisöl forgalmazásnak a normál boltokat gondoltam amúgy, mint ahol ugye a többi energiaitalt lehet kapni, nem webshopot
de sztem ha jön fizu, rendelek egy kettőt, köszi mégegyszer.igen, jól vetted ki, még nem ittam egyikből se, de nagyon érdekel. bejön a brand, nah
mint a Monster is, csak az már kezd kicsit sok lenni, mert h mindenhonnan az folyik kb...ha van kérdés, úgyis írok mindenképpen.
kíváncsi lennék, h am a Guettás Burn ízben eltér a normáltól? mert am nekem az se jön be fura az íze nekem. meg még drága is
mert a RB legalább jó, ha mellé drága -.-"Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
T-unit
őstag
válasz ricsi081 #14356 üzenetére
Már 1 ideje tudod olyan szarul állok helyügyileg, összevissza pakolok mindent kedvem, és priorítás szerint, igyis csak 2 szobában férnek el a dobozaim, 1be be se tudom zsúfolni, pedig messze nem 2500db-om van.
Albert: + ha jól tudom a mixxd-et azért is nem kapni már drink4you-n mert ugy rémlik kivonták sajnos, mint rockstarnál a fehér xdurance-t is ami meg nekem hiányzik...ezt tudom korábban, beszerválom, így meg majd túrhatom gyűjtőknél üresbe ha egyáltalán lesz majd eladó.
üdv.
-
albert8
veterán
1x annyit még lehet nekem is beleférne, csak nekem még a posta+ még pestre is fel kell mennem érte az úgy már lehet sok, de majd meglátom.
Jah egyébként, ha berakom szekrénybe a teli dobozt akkor annak lehet baja? csak mert a hűtő eléggé tele
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
albert8
veterán
Köv hónap elsején viszont ingyen posta, szóval az már nincs messze.
Én is arra várok. Főleg, ha lesznek új darabok akkor tuti rendelek.M80-at meg mixxd-et egyébként tud valaki? drink4you-n kivűl?
[ Szerkesztve ]
-
T-unit
őstag
Szavaidból ugy veszem ki, eddig nem igen kóstoltad rr-t, pedig szinte kötelező darab ha már idetévedtél.
Most is lehet kapni az országban 6féle ízben rockstart mint írtam megbízható forrásból 1db helyről: tessék. Posta+utalás is van náluk mielőtt még felvetődne, webshop is egybe a bolt, ahogy írják, nagyritkán még ingyenes is pk. Szlovákiába amugy jelenleg még az itt nem kapható normál limonádés ízű rr-t lehet kapni.
Kösz, próbálkozom.Albert: Pedig ott a legolcsóbb messze...összejönne netalán a banda, év végén még 1db rendelés lehetséges, ugyanis nekem is az kéne telibe max. 1700-ből legközelebb, ha marad ár.
[ Szerkesztve ]
üdv.
-
Yeffy
veterán
válasz T-unit #14348 üzenetére
jó, hát kössz... tele vagyok a jó kapcsolatokkal...
amúgy igazad van, ovlastam, h ők hozták be ugye az egész RB-t me a mizériát EU-ba, szóval jogos, h ott van mindenféle kb...
csak meglepett, h ilyenek is vannak... R*-ra fáj a fejem nagyon, a korábban említett, tótoknál dolgozó spanom kint vett mindenfélét belőle, ő is ilyen spéci dobozokat/energy drinkeket gyűjt, mint én, és megtetszettek. meg tán finomak is...
szal kíváncsian várom a R*... Guettásat meg nem tudom, h hozassak-e...
amúgy szép gyűjtemény
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
T-unit
őstag
-
albert8
veterán
Ma érkezett 2 Assault, egy lila punched és egy original is. Mind német. Az assault tényleg olyan mint a cola.
Egyébként most, hogy van ez?
Van lila punched és lila juiced is?Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
T-unit
őstag
Lehet kapni...csak nem boltban, és nem ártanak a jó kapcsolatok sem.
Osztrákok amugy EU-ban mindig is az energiaitalok élén álltak, épp ők hozták be a nyugati civilizációba az energiaitalt, mint fogalmat anno több mint 20évvel ezelőtt a redbullal. Ezekután min is csodákszol? 2évvel ezelőtt meg 3db matricázott snowboard-os külön dobozos limitált szériás burn-t dobtak ott piacra:Amúgy épp ezt beszéltük a kint lévő fórumozóval, épp most tud behozni guetta-s burn-t annyira kéne, jól vettem ki max 800-ból meg is van, én is a körül vettem azt a ritkaságot korábban, szóval teljesen korrekt is.
[ Szerkesztve ]
üdv.
-
Lop!N
tag
Naszóval! Akinek kell mindenfélefajta eDrink az legyen szíves legkésőbb Csütörtök estig elküldeni üzenetben hogy miből mennyit szeretne. Legyen szíves mindenki számoljon minden dobozt egy jó nagy plusszal hogy senkit se lepjenek meg a végeredmények. Szóval mindenki az átlag 1,7€/481ft plussz legalább 1€-val számoljon rá mindenki. Hogy semmiképp ne legyen az , hogy "de hát nem erről volt szó , így nincs rá pénzem". Még Csütörtök este visszakap majd mindenki egy nagyjából kalkulált árat. Majd szombaton megyek Freilassingba. Magammal fogom vinni a listát , hogy miből mennyi kell. És amit tudok be is fogok szerezni. Ezután mindenkinek menni fog 1-1 válasz hogy mit sikerült , és esetleg mit nem sikerült beszerezni. Ezek után a konkretizált árakat fogja mindenki megkapni. Aki esetleg postázással szeretné majd megkapni a dobozokat , az T-unit kollegával egyeztessen erről legyen szíves , és a postköltséget vele rendezze le külön. Ezen felül mindenről informálni fogom T-unit-ot hogy tudja ő is mi a dörgés , és mennyi eDrinkre illetve emberre számítson a jövőben.
Remélem így meg fog felelni mindenkinek. A Guetta-s Burn-ön pedig rajta vagyok amint van idő elmegyek megnézem.
-
T-unit
őstag
válasz Varázslóó #14339 üzenetére
Hát ugye 600-ért most is lehet kapni pesten 1helyen, vidékieknek posta miatt kapásból drágább is, dehát na, max 500-ért minden boltba elterjedve kapásból ezerszer jobb lenne, azt én is visszatérnék asszem a heti 2-3 energy fogyasztáshoz mint anno mikor még nem untam rá monsterre, pláne ha juiced + punched jönne. Szó volt róla már 1-2évvel ezelőtt is idén év elején végre betör hazai piacra is, de gondolom ez a chipsadós halálfelesleg baromság is pont betett neki bőven, meg gondolom akkor ott is most szórakozni kéne azzal kiveszik belőle itthon taurint és ugyanugy arginin mint monsterba, egyáltalán normális árat tudjanak mellé faragni coca-s monster mellett. Ha szerencsénk van, jövő év elején már tényleg ott ülhet polcokon monster mellett, hasonló áron, mert szlovákoknál is tök egy áron megy most is, sőt, több boltba 450Ft/1,5€ rr, míg monster inkább 500/1,7€ ott.
üdv.
-
T-unit
őstag
válasz #25954560 #14335 üzenetére
Egyszer írnál már ON-ba...
Amúgy épp mikor elkezdtem gyűjteni energy-ket, úgy 3évvel ezelőtt, na pont a végét csíptem el itthon ennek az idehaza már rég nem forgalmazott darabnak 2009 év végén még lehetett is kapni elvétve, talán még az is lehet ez volt a legelső dobozom pont amit félretettem, nem kizárt. Am nekem 100x finomabb is volt mint a mostani fekete, mojito lévén.
DJ : Ismerősön keresztül vettem, aki gondolom meg ebay-ezte. Konkrétan kint olyan hagyománya van távolkeleten a vörös bikának, hogy mai napig patikás köptető üvegben árulják, és mielőtt bárki is mást hinne, ezek 100-150ml-es mini üvegcsék max és természetesen szénsavmentes, ez az eredeti. Olyan mint itthon 2db 60ml-es shot, csak még hatékonyabb is, illetve iható is, jó édes.
[ Szerkesztve ]
üdv.
-
senior tag
Sajnos Redbull és Rock se véletlen drága... Monster meg olcsóbb.... ezért felesleges ilyen fizetéshez behozni.. adnál érte 500-600ft tot ? otthon a boltba ?
[ Szerkesztve ]
-
Yeffy
veterán
válasz T-unit #14291 üzenetére
Aaz igeen... nagyon komoly... jartal kint? Eleg kemeny, h ott meg ilyen verziok vannak... lehalok
Amugy sziasztok! felelmetes, h ilyen topik is van... nem gondoltam volna...
De jokat olvastam az uccso par oldalon.Szal ha nem gond, en is megosztok:
kedvencem (bar ritkan iszok energiaitalt, mert lof-szt nem hatnak nekem, volt, mikor bealudtam konkreatan tole) a normal es a red Hell, illetve a Red Bull, csak azt ritkan veszek, mert draga. Esetleg neha meg zold Monster.Ami erdekelne, az pl a Rockstar, marha jo brand, haverom dolgozik kint totoknal, ott kaphato. Erdekes modon ebben a f-szom orszagban meg nem... -_-" de erdekes, h akkor miert volt rajta magyar duma is?
ez vhogy nem allt ossze. Meg h mi a rakert nem lehet itthon forgalmazni...Na mindegy, ma is tanultam. Remelem nem zavartam nagyon.
[ Szerkesztve ]
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
senior tag
válasz Bulitt #14333 üzenetére
Nekem megvan szerencsére XD 2-3 hónapi volt kapható 2éve nyáron
T-unit : ez pedig ritka példány
[ Szerkesztve ]
-
T-unit
őstag
válasz Bulitt #14330 üzenetére
Hát figyelj, hamár manapság elmegyek egy autós tuning show-ra, ahol már jóformán pozicióba állnak a motorháztetőn, ha 20 faszi fotózza, én mértne tehetném meg ezt a löttyeim mellett ha annyira gazdag lennék, még egy olyan ken block féle monster ford-ot is beállítanék a bolt közepére amin lehet pózolni.
MaximumGame: Megvan ez a kis szűz.
üdv.
-
senior tag
válasz Bulitt #14326 üzenetére
Ez hiányzik neked
-
T-unit
őstag
válasz Bulitt #14326 üzenetére
Esetleg én még megtoldanám a saját boltom ilyen amsterdam-os jellegű csajos kirakati feeling-el, kiírnám angolul is energy&hoes (energiaitalok&ribancok) és minden álom valóra válna, lenne abba a boltba energia bőven, nefélj.
Kb így fogadnának a boltomba.123sawyer456: Természetes én is nyilván épp igy gondoltam, várom Lop! válaszát arra, a ti részetekre majd itt, miután kiderül van e még abban a boltban, ahol korábban talált.
Ricsi: Kb ugyanaz nálad is...majd Ha talált 2db + burnt elfekvőbe másik helyen.
[ Szerkesztve ]
üdv.
-
T-unit
őstag
Muszáj itt előadni valami szervezkedés jelleget, mert különben az életbe nem lesz ebből se semmi, tudom már hogy megy ez. Igazából ez mindegyikünk érdeke ugyebár.
OK, akkor nekem jöhet is 2db új zero, vwpolopg + Bulittnak meg belefér így + még egy, velük ugyis találkozok más miatt is, nekik ráér ha egybe fizetnek később akár mint korábban is.
Burn akkor nem fix még, így elég ha most csak 123sawyer456 jutattná el hozzám a pénzt, 2 megoldható módszert is írtam erre, nálam az se gáz ha vki nem tud utalni, akkor oldja meg postával...Bulitt: Nefélj lenne BS-hoz hasonló 2. legjobb Bp-i energy-s bolt, picit mégjobban ráfeküdnék energy részlegre + hívnálak normális nagyfelbontású reális képeket mindegyikhez fotózni. Lenne majd egyszer annyi tőkém hozzá, egy usastore.hu lehet menne is a jövőben azt virágozna itt az energy piac a monster dub bfc-kkel együtt.
üdv.
-
Lop!N
tag
válasz T-unit #14322 üzenetére
Köszi T-unit a szervezést
Így korrekt lesz a történet. Nov. 1-el megyek haza 5-én pedig ha minden igaz jövök vissza. Ha minden klappol akkor a hétvégén megyek megint Freilassingba.
Természetesen 1-2 doboz plussz nem para. De a hétvégén a 14 doboz alatt megizzadtam
A David Guetta-s Burn-t nem ígérem. Azt itt vettem Salzburgba, annak utánanézek a héten , és kreálunk rá egy normál árat.
Ha az lehetséges. Annak örülnék ha T-unit kollegához mindenki eljuttatná a pénzt, ha ezt ő is vállalja
Egyéb kérdés? Óhaj? Sóhaj? -
T-unit
őstag
-
ricsi081
tag
Egy david guettás burn jöhet nekem is.
-
T-unit
őstag
Eddig 3-en vagyunk benne. 4db zero (2db nekem) + 1db német xd + 3db különböző batman rr + 1db monster assault. Kis burn-t majd megírja remélhetőleg illetékes mennyi az annyi. És elvileg ki is fújt hely. Feltételezem eladó nem szakadna azért bele + 1-2db-ba, tehát akinek még ennnyiért kellene ZEro most szóljon, vagy hallgasson el mindörökre.
üdv.
-
123sawyer456
csendes tag
nekem is megfelel a 850 Burn gondolom még annyi se lesz
-
T-unit
őstag
Eladó is feltételezem ugyanugy el tudja részedre, mint én is. Fizetni meg tudsz utalva, neadj isten akár ajánlva borítékba kp. Ha neked össz 6db volt, már meg is vagyunk elegendően. Cirka + 3500Ft utazási költsége van írása szerint eladónak, 10doboznál az éppen +350Ft/ital, tehát a paraszt is kiszámolja igy jön ki minden darab kb 850Ft-ra ha nem tévedek. Nekem még pont megfelelő ez az ár, akinek nem, most szálljon ki.
Bulitt: Pedig a német új teli zero rr még nálam megér 850-et ritkaság lévén, de te tudod...
[ Szerkesztve ]
üdv.
-
Bulitt
addikt
Max 600ft-ért én is benne vagyok az új ezüst zero sugarbe. T-unit pedig tökéletes átvevőhely
-
123sawyer456
csendes tag
ha Pestről még valaki el postázza pápára őket akkor mindenképp benne vagyok
-
T-unit
őstag
Vállalom a Bp-i pickpac-point-ot, ha jön legalább 2-3db fehér zerosugar. Felőlem akkor szedhetjük is össze kinek mi, mikor jössz Bp-re + konkreizáljunk utána árakat, nehogy itt sirás legyen a vége, sok.
üdv.
-
Lop!N
tag
válasz 123sawyer456 #14307 üzenetére
Minden megoldható. Csak hozzátenném hogy ~500ft (1,5-1,8€) Boltban átlagban ezeknek az italoknak darabja. Plussz nekem oda el is kell mennem. Ha az én utazásomat oda-vissza fedezi az amennyi plusszt kapok akkor benne vagyok. Oda vissza kb. nagyon durván számolva 12€ az út busszal-vonattal. Ez értelemszerűen osztódik minnél több embernek kell ital. Viszont 10db-nál nem szeretnék többet cipelni , és meghitelezni sem.
Ha így is van igény rá. És ha valaki vállaja hogy találkozik velem és én minden megrendelt italt odaadok neki, akkor utána azokat továbbadja a többi megrendelőnek. Akkor stimmt a dolog. -
T-unit
őstag
válasz Varázslóó #14299 üzenetére
Lol, 2000-ért már itt is picit nagyobb ritkaságokat vesznek azért emberek, ide pestre pl épp ennyiért jön a monster mega 710ml. 3db batman rr meg már nekem is rég megvan itt sok gyűjtő társammal együtt, 1200/db-ért végigszórta egy ismerősöm pesti gyűjtő nép nagyrészét már 1-2hónappal ezelőtt is, szal késő bánat.
üdv.
-
szekra
Topikgazda
Ha valakinek van/tud szerezni almas R*-t vevo lennek ra. (teli..)
-
senior tag
Kiválogatod sértetlen doboz...
postán ha rendeled kutya se tudja... hogy néz ki.... melyik ember ugrott rá....
1500ft legalább megér.. egy limitált kiadás.... ha megszűnik meg 10x ét is► Ryzen 7 9800X3D (ARCTIC Liquid Freezer II 420 (V.7) + Artic MX-6) ► EVGA RTX 3080Ti Ultra 12GB GDDR6X ► Samsung 990 1TB Pro Raid 0 ► 2x16GB Corsair Dominator DDR-5 32GB/7200 CL34 ►ASRock X670 Steel Legend / ► 60TB HDD / ► Be quiet Straight Power 1500W Platinum ► Creative Sound AE-9 ► EVGA DG-87
-
Lop!N
tag
válasz Varázslóó #14299 üzenetére
Ha MaximumGame ötletét kicsit meglovagoljuk és a valósághoz közeli árat kalkulálunk. Akkor én 1-én megyek haza 4-5 napra. Ha van igény rá (hülye feltételezés , hogy nincs) akkor kitalálhatunk valami korrekt árat, és akkor vinnék haza párat magammal. Persze , csak HA van rá igény
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest