- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
xavix13
őstag
Erre tud valaki valami okosat mondani?
One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.
-
senior tag
válasz werner97 #15096 üzenetére
Jövőre már jön a Vörös is Vérnyomokkal de fából lenne, nem aluból még fűteni is lehetne...
► Ryzen 7 9800X3D (ARCTIC Liquid Freezer II 420 (V.7) + Artic MX-6) ► EVGA RTX 3080Ti Ultra 12GB GDDR6X ► Samsung 990 1TB Pro Raid 0 ► 2x16GB Corsair Dominator DDR-5 32GB/7200 CL34 ►ASRock X670 Steel Legend / ► 60TB HDD / ► Be quiet Straight Power 1500W Platinum ► Creative Sound AE-9 ► EVGA DG-87
-
werner97
tag
aki esetleg szeretné megvásárolni ezeket, a tescoban megtudja.
http://energytests.blogspot.com/
-
albert8
veterán
válasz T-unit #15092 üzenetére
Tudom, de úgy gondoltam te kaphatnál előre majd, ha egyszer végre megjelenik és akkor te lennél az első itthol, ilyen privát promóció.. Egyébként érdekelne, csak azért kérdem.
[ Szerkesztve ]
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
DJ. Ru$y
félisten
Utánanéztem, ha már beszélünk róla...
http://haztartasigep.vatera.hu/huto_futo_legtisztito_gepek/egyeb/red_bull_mini_huto_1680923564.html
Azonnal venném kategória, ha lenne lóvé...Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
albert8
veterán
[link]
Szerintem nem is olyan drága.Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz VeilSide1992 #15084 üzenetére
Scanneld napi szinten Vaterát... én múltkor majdnem vettem egy Bombásat 15rugóért...
Bulittnak pedig félig meddig igaza van, viszont a CocaCola köt olyan szerződést is, hogy ha vállalod y mennyiségű árú átvételét havi szinten akkor megkapod a hűtőt és nem kell bérelned. (Ilyenekből van néha Vaterán 1-2 db)
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
VeilSide1992
csendes tag
900 FT [link]
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Merre található az ? és 600ft nél drágább e ?
► Ryzen 7 9800X3D (ARCTIC Liquid Freezer II 420 (V.7) + Artic MX-6) ► EVGA RTX 3080Ti Ultra 12GB GDDR6X ► Samsung 990 1TB Pro Raid 0 ► 2x16GB Corsair Dominator DDR-5 32GB/7200 CL34 ►ASRock X670 Steel Legend / ► 60TB HDD / ► Be quiet Straight Power 1500W Platinum ► Creative Sound AE-9 ► EVGA DG-87
-
senior tag
nah amit linkeltél az nekem is kéne
-
Bulitt
addikt
válasz VeilSide1992 #15078 üzenetére
A Monster minihűtők például a Coca Cola tulajdona, és te mint értékesítő bérelheted tőlük. De nem veheted meg A legtöbb ilyen minihűtő ezen az elven működik. Viszont vannak olyan cégek, akik minihűtővel foglalkoznak, csak elég drágán. Nem mintha a Monsteres minihűtő 70k-s ára olcsó lenne
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
kataenergia
csendes tag
van megint új Adrenalin design, láttátok?
elég minimalista.Energiaital blogom: http://kataenergia.blogspot.hu/
-
törölt tag
válasz VeilSide1992 #15076 üzenetére
ejj, ha ez ilyen egyszeru lenne
-
VeilSide1992
csendes tag
válasz VeilSide1992 #15075 üzenetére
Bocsi a dupla hsz-ért de hát nem engedi szerkezteni az elözöt...
Szóval lenne 1 nagy kérdésem még hozzá az hogy tud-e valaki mini hütőt Red Bullos-t vagy Monsteres-t vagy Helles-et ,vagy R*-at? Ebay-on kívűl.
[ Szerkesztve ]
-
Bulitt
addikt
válasz VeilSide1992 #15070 üzenetére
Köszi A legtöbb Németországból van Bár van egy két itthon beszerzett, mint az Orange Way
Nálam van eladó Gangster még 3db 550ft-s áron. Nem hibátlanok, mert a kartonban sajnos egy se volt az
[ Szerkesztve ]
-
james001
veterán
Ez a R* XDurance nagyon finya Persze,a Monster termékek még mindig jobbak...
Kérdés: Van valakinek eladó teli Gangster-je? Múltkor láttam valaki árult itt,vagy már túl későn írok?https://psnprofiles.com/kazama001
-
Bulitt
addikt
válasz VeilSide1992 #15068 üzenetére
Igen, általában így szokott lenni
-
Bulitt
addikt
válasz VeilSide1992 #15066 üzenetére
Én uncsitesomal szoktam ezt csinálni. Egy fél napos program, vagy ha még megállunk kajálni meg ilyesmi akkor elmegy vele egy kellemes nap
-
VeilSide1992
csendes tag
-
Bulitt
addikt
válasz VeilSide1992 #15062 üzenetére
Én azt szoktam csinálni, hogy elindulok a városba valamerre, és minden boltba betérek Így elég sokat össze lehet szedni
-
VeilSide1992
csendes tag
válasz VeilSide1992 #15061 üzenetére
Sajnos lejárt az 5 perc
Még 1 kérdés. Valaki tud-e Pesterzsébet,Újpest,Kőbánya ilyen helyeken olyan boltokat ahol kapni energiaitalok főleg ilyen eldugott,kis abc stb.... boltokra gondolok ahol ráakadhatok 1-2 dobozkülönlegeségre
Esetleg Nyugati körül?
[ Szerkesztve ]
-
Bulitt
addikt
válasz VeilSide1992 #15050 üzenetére
Azt hiszem, 5percig még él a szerkesztés gomb. Használd kérlek
-
törölt tag
-
Yeffy
veterán
válasz VeilSide1992 #15053 üzenetére
lehet, nem tudom, ti vagytok a nagy energiaital fanok
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
T-unit
őstag
válasz VeilSide1992 #15056 üzenetére
2500Ft-ért ajánlott postával együtt feladom neked 1db sárga rr-al, + 2db khaos-al, és kár itt agyalni a végtelenségig... Súlyba ugyis még az is 2kg alatt lesz.
üdv.
-
VeilSide1992
csendes tag
válasz T-unit #15055 üzenetére
na az jó.még nem tudom még agyalok rajta de ha van más jelentkező ne várj rám röktön add el Bár nem is lenne így anyira drága a posta mert nem pesti vagyok kb 40 km-re van pest tőlem szoval ha felmennék pestre meg vissza ugyan ott lennék az utiköltséggel vagy mégtöbb
[ Szerkesztve ]
-
T-unit
őstag
válasz VeilSide1992 #15054 üzenetére
Játszik esetleg, előreutalással csakis. Kapásból árat is tudok rá neked mondani séróból mert jobban tudom már pk díjszabást bibliánál, annyit kellett postáznom idén: 2db teli 500ml piára ajánlottan + 1080Ft posta.
üdv.
-
T-unit
őstag
válasz VeilSide1992 #15050 üzenetére
Attól függ épp hol vagyok. Vagyok én budán is és pesten is. Részletek: privát gomb.
üdv.
-
Yeffy
veterán
válasz VeilSide1992 #15049 üzenetére
jaaa, bocs, idióta vagyok, nem válasz akart lenni...
ami a "rejtett" linkemen van, arra...de akár arra is
[ Szerkesztve ]
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
T-unit
őstag
Lenne 1db eladó Rockstar Recovery-m, a sárga színű, 500ml-es teli, új. 750Ft. BS-ban nem kapható.
Ha viszel mellé egy Monster Khaos telit (angol), egybe csak 1000Ft a 2db!
Átvét Bp.üdv.
-
SlayR
senior tag
válasz VeilSide1992 #15043 üzenetére
Wild Touchra nemrég vettem belőle nagy Tescoban egy simát van még almás és szőlős megfogott a doboz dizájnja csak nem lehet olyan rossz alapon, ha ennyit adnak a doboz kinézetére...tévedtem
-
Yeffy
veterán
-
SlayR
senior tag
válasz VeilSide1992 #15017 üzenetére
Nehogy vegyél! Rettenetesen rossz!
-
-
T-unit
őstag
válasz Zirowe #15039 üzenetére
Nem akarok itt késő este atomfizikába belemenni, pláne nem az én műfajom, de a vízmolekulák remélem sejted, nagyobbak mint a levegőé jóval. Magyarán ahová a levegő bemegy, oda a víz egyáltalán nem biztos! Tehát még szivárognia se kell feltétlen. A benne lévő ital (víz) meg ugye csak párolog. Ennyire egyszerű ezen kis történet.
üdv.
-
Zirowe
nagyúr
válasz T-unit #15032 üzenetére
Fura, mert forgattam (+le is mostam előtte), de nem szivárgott belőle semmi. :S
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Yeffy
veterán
-
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, ma kinyitottam egy monster rippert, amit kb fél éve vettem (még nem járt le, majd csak 2013 év végén), és kb félig volt csak benne az ital.
Amikor megvettem természetesen tele volt+nem szivárgott ki belőle sehonnan.
Tapasztaltam már ilyet fél-egy évig tárolt, szintén nem lejárt watt dobozzal is.
(az ok, hogy miért iszom meg ilyen későn őket prózai: általában leértékeléskor veszek jó sokat, és fokozatosan fogyasztom el őket )Ez mitől lehet?
[ Szerkesztve ]
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
DJ. Ru$y
félisten
Nem gatyáznak...
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
CoDWaW07
őstag
válasz james001 #15026 üzenetére
Félig igaz, enyhén szénsavas
Amúgy szerintetek nem lesz több 16 OZ-nél nagyobb méretű Monster?
Kezdik kivonni a nagyobbakat, a 2 újfajta DUB is nem 18.6 oz méretű,hanem sima 16 oz-s●ASUS M5A97 EVO R2.0 ● AMD FX8320 ● 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz ● MSI R9 280X 3GB ● Samsung 850 EVO 120 GB ● 1.5 TB ● Cooler Master Silent PRO 600W ● iPhone 6 Space Gray ● iPhone Xs 64GB Silver Galaxy Z Fold 4
-
james001
veterán
Na ma voltam british store-ban,vettem pár energy-t,köztük a R* XDurance-ot is. Holnap megkóstolom mindenképp. Tényleg szénsavmentes? Mert a csaj azt mondta... Gondolom az összes R* szénsavas ezen kívül... Vagy tévedek?
A V Energy doboza pedig marhára tetszik.https://psnprofiles.com/kazama001
-
senior tag
válasz kataenergia #15024 üzenetére
Köszi megyek és megveszem
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz VeilSide1992 #15019 üzenetére
Budapest/Keleti Pályaudvar/Postától balra, sarkon lévő diszkont boltban. GPS koordinátát most nem tudok nézni.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Mai szerzemény:
Tök átlagos íze van.
Live-Die-Respawn
-
VeilSide1992
csendes tag
hmmm most nézegettem az új Tescos ujságot.van 1 új energia Wild touch a neve elégé világos kék színű bordoban van azt tudom. képet nem találtam rola.dec 7-től irja az újság
[ Szerkesztve ]
-
CoDWaW07
őstag
válasz VeilSide1992 #15005 üzenetére
Múlt héten voltam ott a Mester utcai 0-24 órás boltba, semmi különös nem volt , 2 ízesítésű Adrenalin, új Hell Ice cool, kék burn, Monster Rehab, meg a szokásos Hellek, Bomba és kb ennyi
●ASUS M5A97 EVO R2.0 ● AMD FX8320 ● 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz ● MSI R9 280X 3GB ● Samsung 850 EVO 120 GB ● 1.5 TB ● Cooler Master Silent PRO 600W ● iPhone 6 Space Gray ● iPhone Xs 64GB Silver Galaxy Z Fold 4
-
Jarod1
veterán
8 án Bécsben leszek, tud valaaki valami edrink boltot vagy ahol különlegességek lelhetők?
-
james001
veterán
Holnap tervezem hogy meglátogatom a British Store-t,és a Rockstar Xdurance miatt legfőképp. Írják milyen ízű,de amúgy tapasztalatok? Hasonlítható valami energy-hez esetleg? Noob vagyok még Rockstarokban,fura,de még egy R* dobozom sincsen
https://psnprofiles.com/kazama001
-
werner97
tag
újdonság, elvileg Ausztriában van (nem az én képem)
http://energytests.blogspot.com/
-
Bulitt
addikt
válasz VeilSide1992 #15003 üzenetére
Rockstart nem hiszem, hogy fogsz találni
-
Bulitt
addikt
válasz VeilSide1992 #15001 üzenetére
Ha használod a keresőt a jobb felső sarokban, akkor észre veheted, hogy többször megírták már, Magyarországon nincs még egy ilyen. A Mester utcánál van egy bolt, elméletileg mindig más milyet árul, de én személy szerint már elég rég voltam ott.
-
VeilSide1992
csendes tag
válasz VeilSide1992 #15000 üzenetére
Na akor megkérdezem még1szer.
valaki tud-e a British Store-on kívűl még olyan oldalt ahol lehetséges rendelni ilyen energiaitalok.(ilyen alatt azt értem hogy monster rockstar stb..tehát ilyen különlegeségek amit idehaza nem igazán kapni főleg rockstar-ra étem)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- E-book olvasók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest