Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Több dologban is első lett a Motorola Edge 60 Fusion
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Yettel topik
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
T-unit
őstag
Szintén remélem, most már közel 1éve beharangozták roksztárék a 2013-at, épp ideje lenne jövőre ugyanezt a 3 alap legújabb tipust ide is behozni ugyanugy mint szlovákokhoz, Szóval kiváncsi leszek hogy alakul majd a '13-as komolyabb energy paletta itt addigra. amúgy az új xd orange ritkaság itt is, nekem sincs még meg sok gyűjtő társammal egyetembe. (ellenben idén kariig tuti meglesz
)
-
Bulitt
addikt
-
T-unit
őstag
Magyar nép ennyire igénytelen ezekszerint jó a műanyag is, másra már tényleg nem tudok gondolni.
Persze szlovákok nem érik be akármivel, ők a fém 500ml-st igénylik, meg majd a kazah juhpásztorok is előbb tolják a fém 500asból 2fejés között, mint mi, magyarok, akik kitaláltuk a hell-t...szóval probléma?
-
CoDWaW07
őstag
Igen, elejénte amikor tavaly tavasz környékén megjelent, az oldalán volt a Limited Edition Felirat
Aztán utána jött a "New Generation" változatban a mate teás verzió(2011 szeptember környékén?), amin már " Unlimited Edition" volt írvaUtána meg Februárban a Strong változat amin már az Unlimited felirat sincs
-
T-unit
őstag
Szavaidból ugy veszem ki, eddig nem igen kóstoltad rr-t, pedig szinte kötelező darab ha már idetévedtél.
Most is lehet kapni az országban 6féle ízben rockstart mint írtam megbízható forrásból 1db helyről: tessék. Posta+utalás is van náluk mielőtt még felvetődne, webshop is egybe a bolt, ahogy írják, nagyritkán még ingyenes is pk. Szlovákiába amugy jelenleg még az itt nem kapható normál limonádés ízű rr-t lehet kapni.
Kösz, próbálkozom.Albert: Pedig ott a legolcsóbb messze...összejönne netalán a banda, év végén még 1db rendelés lehetséges, ugyanis nekem is az kéne telibe max. 1700-ből legközelebb, ha marad ár.
-
T-unit
őstag
Lehet kapni...csak nem boltban, és nem ártanak a jó kapcsolatok sem.
Osztrákok amugy EU-ban mindig is az energiaitalok élén álltak, épp ők hozták be a nyugati civilizációba az energiaitalt, mint fogalmat anno több mint 20évvel ezelőtt a redbullal. Ezekután min is csodákszol? 2évvel ezelőtt meg 3db matricázott snowboard-os külön dobozos limitált szériás burn-t dobtak ott piacra:Amúgy épp ezt beszéltük a kint lévő fórumozóval, épp most tud behozni guetta-s burn-t annyira kéne, jól vettem ki max 800-ból meg is van, én is a körül vettem azt a ritkaságot korábban, szóval teljesen korrekt is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amatőr csillagászat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- BestBuy topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kuponkunyeráló
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- Eredeti játékok OFF topik
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest