Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
legalább a jo hir , hogy nem egyedi eset. a rossz, hogy igy nem tudom hordani rendszeresen .
Sztem a probléma az lehet, hogy a csukloméretem pont akkora, hogy ha egy jukkal kijebb teszem akkor laza, ha beljebb meg szoros és nem tud szzellözni a bör vagy beledagad a csuklom . -
lasz10
junior tag
Mivel fél éve nincs újabb, mint az 1.4.174, esélyes, hogy a különbségek a hardverből adódnak, ugye mindenki tudja, hogy ugyanaz a kínai cucc akár naponta más hardverösszetevőkkel kerül gyártásra, attól függ, mit tudnak olcsóbban szerezni. A Mi Fitness is kb ugyanaz, mint a Huawei Health. Nem hiszem, hogy nem lehetne megoldani, hogy wifin szinkronizálja mondjuk az időjárást és naptárt, illetve telefonálást wifin beletenni.
-
Azt nem tudom. Nekem 1.4.174. van rajta. Lehet nem pöcre ugyan az de az egész ugyan arra a szisztémára, algoritmusra épül. A közös pontatlanságok és hibák is ezt mutatják. Ha kiadnának egy félmillió forintos xiaomi órát avval is ugyan ezek a gondok lennének. Ahogy írtam, nincs meg mögötte a kellő tudományos háttér és a minőség garanciák. Beleraknak mindenféle érzékelőt de ezek nem képeznek egységes, kidolgozott, megbízható egészet. Ilyent, hogy az alkalmazas több lépészámot mutat mint az óra??? 😀
Mégcsak nem is fordítva, ahogy logikus lenne, mivel az óra mindig az emberen van a teló meg nem feltetelnül van mindig nálunk. Ez nonszensz! -
Igen. Mi fitness. Az alkalmazas egyébként tetszik nagyon. Hasonlít a huawei healthre amit évekig használtam egy huawei watch fit ES okoskarkötővel (ami kb feleannyiba került mint a xiaomi wtch s1 active). A huawei okoskarkötővel nekem se volt soha ilyen gondom. Mindig, mindent halálpontosan mért és az alkalmazás is tökeletesen működött. Ráadásul nálam időnként olyant is csinál az óra, hogy 0-ás pulzust mutat a számlapon amikor nem mérem direktbe. Mutatott már 144-es pulzust mikor 72 volt felkaros vérnyomásmérővel meg produkal ilyen dolgokat időnként. Az alvást méri a legpontosabban. Szerintem a xiaomi ilyen jellegű okoseszközei mögött nincsen még tudományos háttér, rendes algoritmus ezért vannak ilyen dolgai. A huawei vagy más gyártók már komoly laborokkal, egyetemekkel, kutatókkal együttműködve fejlesztik az okoseszközeiket. Sajnos a xiaomi ennek még a közelében sincsen pedig a világ egyik legnagyobb gyártója. Egy 5 ezer forintos kínai gagyi óránál ezt meg elnezi az ember de több tízezer forintos vagy 100 ezres eszközöknél ez megengedhetetlen lenne.
-
Sehogy nem tudod orvosolni. Nálam is rendszeresen ezt csinálja. Legtöbbször a két érték teljesen más és nagy ritkán egyezik. Ez baromi lehangoló és ritka gagyi érzetet ad az egésznek. Feltetelezem, hogy az óra mutatja a pontosabb értéket de nem azt regisztrálja az alkalmazas hanem a valótlant, így a hosszú távú statisztikáid is pontatlanok, használhatatlanok lesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest