- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Íme az új Android Auto!
- Garmin Venu Sq 2 - alaptudás a négyzeten
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szinte mindent pontatlanul mér sajnos és a mért értékek esetenként eltérnek az órán és az alkalmazásban. Színes kijelzős "kvarcórának" viszont jó 😂😂😂.
Más gyártóknál fele ennyiért lehet olyan okoskarkötőket venni amik sokkal megbízhatóbbak., pontosabbak. Az okoseszközök gyártása valahogy nem megy a xiaominak. Sajnálom mert a telefonjaikkal viszont elégedett vagyok és hosszú évek óta használom őket. -
ρσгτσ
addikt
Nekem anno azt kellett megszoknom az érintéses fizetésnél, hogy némelyik terminálnálhoz tovább kell odatartani az eszközt. Főleg kávégépnél. Igaz ez más órára is, amit eddig használtam.
Persze ha ott van az óra a terminál előtt és úgy sípol kettőt gyorsan, akkor valami nem oké. Mert ilyen esetben nyilván utána kellene, ha már elvettem onnan.
Szerk.:
A legtöbb terminálnál mondjuk nincs ilyen gond, de volt amelyik a telefonnál is úgy érzékelt, hogy túl hamar elvettem onnan az eszközt. Valamiért lassabban olvas... -
Nem vérzik el. Az egykor 17 ezer forintos huawei watch fit es-em (ami csak egy okoskarkötő) mérte a nappali alvást is, ugyan úgy. Az egyetlen kitetel az volt, hogy legalább 3 órás legyen az alvás hossza mert onnantól számít alvásnak valamilyen alváslabor szerint ami alapjan ők az algoritmust is csinálták. En 24 órában dolgozok és ha másnap aludtam nappal minimum 3 órat akkor rendesen mérte, hogy 9-14-ig alvás és atöbbi alvási értéket is. 3 óránál kevesebb alvásra szundikálást írt de azt is mérte percre pontosan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Óvodások homokozója
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi Watch S1 Active okosóra!
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!