Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
amugy van melkaspántom is, de egy ideje nem tudom müködésre birni a telefonommal.
MAjd megnézem , hogy az ora képes e kezelni és annak az adatait használni .
DE mint mondtam, nem versenyre készülödés miatt hanem csak, hogy átmozgassam magam, de valoban a pulzus alapu edzésnek több értelmét látom.
Ezért is gondoltam ,hogy az orán majd nézem.
ÉS ha már a zonát meg tudja határozni nekem az már megfelelö.
Annál ugy is van legalább egy 10-20 as turészhatár amibe belefér talán az ora pontossága. -
repvez
addikt
csak azért gondoltam, mert ha telefonra van olyan alkalmazás ami hasonlot tud anélkül, hogy pulzust mérne pusztán a futás idökbol kalkulál akkor talán mégiscsak pontosabb és személyreszabott lehetne ha a pulzust és a tempo idejét összenézve tanácsolna a következö szinthez . Nem tüpontos méreés kell, de ha már eltalálja, hogy melyik zonába kéne futnom, hogy fejlödjek az nekem már jo lenen
-
ρσгτσ
addikt
Teljesen változó, hogy milyen hiba jön elő. Illetve az is simán lehet, hogy másnál meg teljesen hibátlanul működik. Gondolom nem mindegy az óra/autó/telefon OS sem.
Az viszont biztos, hogy ezt a Xiaomi -nak kellene megoldania. Mert van olyan márka (/óra), ahol normálisan működik és nincs semmi kavarás.
-
ρσгτσ
addikt
Xiaomi Pay, egy érintés és már fizettél is
"Alkalmazás letöltése
Töltsd le a megfelelő alkalmazást a okostelefonodra
- Mastercard kártya esetén a Zepp Life (Android és iOS eszközre is elérhető)
- Visa kártya esetén a Mi Fitness (Android és iOS eszközre is elérhető)"Ezt próbáltad már? Nekem Mastercard van, így a Visa -t nem vágom. Mi Fitness -t használok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Kipróbálja magát a Xiaomi a prémium kategóriában – mi meg azt, hogy a tudása mire elég.
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép játékra! R9 3900X / X570 / 6700XT / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest