- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Netfone
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
Új hozzászólás Aktív témák
-
amugy van melkaspántom is, de egy ideje nem tudom müködésre birni a telefonommal.
MAjd megnézem , hogy az ora képes e kezelni és annak az adatait használni .
DE mint mondtam, nem versenyre készülödés miatt hanem csak, hogy átmozgassam magam, de valoban a pulzus alapu edzésnek több értelmét látom.
Ezért is gondoltam ,hogy az orán majd nézem.
ÉS ha már a zonát meg tudja határozni nekem az már megfelelö.
Annál ugy is van legalább egy 10-20 as turészhatár amibe belefér talán az ora pontossága. -
csak azért gondoltam, mert ha telefonra van olyan alkalmazás ami hasonlot tud anélkül, hogy pulzust mérne pusztán a futás idökbol kalkulál akkor talán mégiscsak pontosabb és személyreszabott lehetne ha a pulzust és a tempo idejét összenézve tanácsolna a következö szinthez . Nem tüpontos méreés kell, de ha már eltalálja, hogy melyik zonába kéne futnom, hogy fejlödjek az nekem már jo lenen
-
addikt
Teljesen változó, hogy milyen hiba jön elő. Illetve az is simán lehet, hogy másnál meg teljesen hibátlanul működik. Gondolom nem mindegy az óra/autó/telefon OS sem.
Az viszont biztos, hogy ezt a Xiaomi -nak kellene megoldania. Mert van olyan márka (/óra), ahol normálisan működik és nincs semmi kavarás.
ZX Spectrum - Commodore 64
-
-
addikt
Xiaomi Pay, egy érintés és már fizettél is
"Alkalmazás letöltése
Töltsd le a megfelelő alkalmazást a okostelefonodra
- Mastercard kártya esetén a Zepp Life (Android és iOS eszközre is elérhető)
- Visa kártya esetén a Mi Fitness (Android és iOS eszközre is elérhető)"Ezt próbáltad már? Nekem Mastercard van, így a Visa -t nem vágom. Mi Fitness -t használok.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Apple Watch Series 7 Starlight - 24 hónap Garancia - 1591
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- Apple Watch Series 8 45mm,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple watch 42-44-45-49mm ocean Band bontatlan
- Xiaomi Mi Watch S1 Pro okosóra