- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Tavaszi szél Slimet áraszt
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Google Pixel topik
- CES 2025: Kezünkben a Mudita Kompakt, az E-ink kijelzős anti-telefon
- Android szakmai topik
- Honor Magic V2 - origami
Új hozzászólás Aktív témák
-
Predatorr
őstag
Szép és elegáns az S1, csak ne vedd meg.
repvez: "többször is edzettem ami több mint fél orás volt" A magas pulzus csak azt jelezte, hogy ész nélkül hajtasz. Én 1+ órás futás/erősítés/futás kombókat, 50-70p futást, v. 1,5-2ó kerékpározást nyomok, és így sem minden nap jutok VO2 maxig. Szóval én kapok adatokat, legalábbis S3-on. S1-en nekem még az 1. oldalon volt a mérések között, és ott tényleg sosem jelzett ki semmit.
Megj.: 30-35p "edzés" (értsd: bemelegítés) kezd el a tested dolgozni, intenzíven meg 45-50p után, de ahhoz alapos első 45-50p is kell. Ha jó kondiban vagy, utána legfeljebb 30p-et tudsz igazán intenzíven lenyomni. Ha több megy, lazsáltál."Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
Predatorr
őstag
Aki a Vo2maxot keresné, S1-nél nincs ott az edzések között appban és órában? Mert S3-nál oda került, illetve újra van.
"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
Predatorr
őstag
Fizikai gombbal sem indul el? Nálad 2T az adott készülékben a hiba.
Dupla felsőgombbal háttérbe teheted az edzést, mindent kezelhetsz, szimpla alsóval visszalépsz. Direkt megnéztem neked.
Telefonálni „edzés” közben is tudsz, üzik lejönnek. Visszanézést lásd fent.
Vo2 max csak a colorban volt, stressznek lennie kéne.
Füles lehet, h nem szól, ha mással párosítotrad előtte, és nem támogat duált. Füles resettel tesztelheted.[ Szerkesztve ]
-
Predatorr
őstag
Lehet, kellene annak a cuccnak egy hard reset. Vagy hibás az érintés-érzékelés.
Régóta csak az edzés megy, ha csak edzel, akkor edzz, ne másozz.
Ha előhúzod a zenelejátszót, onnan nem tudsz kilépni? Én véletlenül vettem észre. Nézem, hová a tökbe lett az edzésem, kidobott? Nem, visszaléptem az edzésbe, és szépen futott a háttérben. Mondjuk ez már S3-on, de S1-en sem jutott eszembe másozni edzés közben.
A kicsi óra idegesítő, én megoldottam AOD-dal, logiq. Mindig látom az időt, ha meg felemelem a karom, feldobja az edzésadatokat.
Telefon alvó/egyéb módokkal nem szinkronizál? Nálam akkor felejtette el az órás beállításokat.skyrush7: De ezeket tudnia kéne.
[ Szerkesztve ]
-
Predatorr
őstag
Ami nekem még nagyon bejött, hogy zenelejátszásnál végre az éppen lejátszott számot mutatja, nem az 1-2-sokkal azelőttit, amikor utoljára méltóztatott frissíteni, mint az S1, amely csak akkor váltott az aktuálisra, ha frissítettem a lejátszási forrást. Már tfonáltam is vele, szépen, tisztán szól mindkét oldalon. Igaz, nem az utcán, csúcsforgalomban hívtak, de az egyetlen órával sem használható.
Az egyetlen kérdés, vajon a Xiaomi miért (pénzért, mi másért ) nem képes mindezt (a többi hibával együtt) az S1-en megoldani."Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
Predatorr
őstag
Derült ég esetén nincs hiba...
Cserélj Max-szel, ő örülni fog, hogy végre nem hibás az órája, neked meg nem villog.
Nekem még kicsit fura, hogy nem borítja fénybe a szobát az éjszaka közepén a képernyő, de majd megszokom. Remélem."Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
Predatorr
őstag
GG3 van és emelt keret. A zafírral megszabadultam egy rakás bugtól is. "az S1 tökéletesen működik"
S3 méri a felüléseket (bár automatikusan ennek is kötélugrás), rendesen méri a súlyzós edzést, pontosabb, több funkciója van (pl. GPS útvonaljelzés), és AOD-dal alig fogyaszt többet, mint nélküle. Minden ON van, és 5-7 napot kihúzok vele GPS-s edzések számától függően. Az óralapok is sokkal jobbak/szebbek, bár pár régi azért hiányzik.tlala Ez csak olyan pszichés dolog, a kezemen ugyanakkorának tűnt mindkettő. Inkább az S1 tűnt nagyobbnak a régi, fém óraszíj miatt. A lábak nekem sem tetszenek annyira, de azoktól pont kisebbnek tűnik az S3, és inkább a funkciók kellettek.
-
Predatorr
őstag
Aki kis ráfizetéssel megoldhatja, váltson S3-ra. Azon minden javítva, amit S1-en soha nem fognak. Jobban és pontosabban méri az edzéseket is, legföljebb pár frankó óralap hiányzik, amit ugyanúgy nem értek, miért nem használhatók az újabb modellen, mint ahogy a régi szoftverében miért nem lehet megoldani a javításokat. Ja, hogy vegyél másik órát.
-
Predatorr
őstag
S3-ra váltok. Pontosabb, kicsit többet tud, zenemásolás meg majd elválik, vagy kitalálgatom, milyen kódolással hajlandó látni a telón lévő számokat. A flaceket biztosan nem ismeri.
Remélem, nem potyog le a lünetta, és a GG3 sem karcolódik, mert a zafír azért minőség volt az előzőn.
2-est wear os-szel nem kockáztattam, délutáni lemerüléssel kapnék galakszivacsot is."Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
Predatorr
őstag
Nálam Samsung A52S készüléken hiányzik ez a pont.
Google Fitnesszel szinkronizálta valaki az appot? Próbáltam, ha cserélném az órát, de a GF 3km-enként már 500m-t rászámol a távolságra, szóval egyáltalán nem tűnik szinkronizáltnak a dolog. De ma pl. a 10km kocogásomat 12,07-nek számolja, részleteket megnyitva meg 11,77km. Az átlag tempó meg gyorsabb, 6'/km 6'17"-cel szemben. Olyan mintha GPS híján a GF csak saját maga találgatna, nem vesz át adatokat a Mi fitből.
-
Predatorr
őstag
De hát nem elég a bekapcsot nyomni! Annyiból nyomhatod bárhol. Fura,h sok helyen ezt látom. Talán a mellékelt leírásban volt, h a másik gombot megnyomni, aztán a powert, és tartani. Nincs kéznél, de 2T több mint fél perc volt először (akkor már én is ki akartam dobni, ujjaim is fájtak), aztán meg 2T kevesebb a másik 2, szóval nincs fix időtartam! Neten power gombos leírások ugranak föl nekem is, de ez olyan, mint a windows hibakódok javításai: egy valaki fölrak egy hülyeséget, aztán 100 másik tovább fertőz. Nálam sem működött.
Mélykisülés is lehet (vagy vmi kombó), ezekre a xiaomiszerviz oldalán vannak tippek.[ Szerkesztve ]
-
Predatorr
őstag
Hard resestre reagálnia kell(ene). Próbáld hosszabb ideig nyomva tartani a gombokat, először nekem is harmadikra jött össze (útközben az elsőnél egyszer sem). Vsz. közben megszakadt az érintkezés, elég fárasztó fél percig nyomás alatt tartani, + a sorrend. Esetleg megpróbálhatod fordított sorrendben a gombokat, nincs sok variációs lehetőség. Nálam 3* kellett neki hard reset , se frissítést nem kapott, se le nem merült. Egyszer bicajozás közben halt meg, aktív érzékelőkkel, egyszer meg csak úgy, meló közben ránéztem, és se kép, se hang. Aztán meg futás mérést indítottam volna, és paff. Töltőre nem téve is el kéne indulnia hard resettel, ha maradt benne töltés.
Más: A minap kipróbáltam telóról indítani az edzést, mert, ha óráról teszem, a Mi fitness nem mutat szart sem, csak pofázik, hogy az órán már fut egy mérés (nagyon ügyes fejlesztés ). Letekertem 8km-t az első edzőparkig, nem tudtam pause-zni, kiléptem. Lemértem óráról az edzést, na, mondom, akkor most indítsuk telóról megint a bringázást. Simán kiírta, hogy fut egy edzés az órán, pedig onnan már kiléptem, szóval maradt az óra.
Nagyon lecserélném már a 2 év frissítéseivel akadózó, bugos szarrá tett A52S-t (az S5-öt csak belassították, az S8-nál már darabosan elhervasztották a hálózat-érzékelését egy-egy biztonsági frissítéssel), kinéztem a Xiaomi 14-et, de ez az óra mindig meggyőz, hogy ne vegyek semmi Xiaomit (szóval jó vétel volt ), amíg ez be nem krepál (mert a Samsung meg arról, hogy azt újra biztosan ne)."Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
Predatorr
őstag
Emléxem ám.
1.4.174 van fent időtlen idők óta.
Stressz nálam mindig műkődött.
VO₂max csak az elődmodellen működ. Még mindiga tavaly áprilisi mért.érték az utolsó, még Colourral. Az biztos, h ezen 1ó 15p futás vagy 2ó+ bringázás után sincs."Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
Predatorr
őstag
Hát arra pont nem jó, csak Kínában támogatott. Bt terén szerintem reset kéne neki, mert nálam nincs ilyen probléma. Fülest felismeri, csak a zenéket nem látja a telefonon, de amúgy is rohadt macerás bármit rátenni (wifin ugye letiltva), és listákat sem kezel.
Adatokat 2T az órából szedi, app csak korrigál. Nálam pl. mindig kicsit más a táv/sebesség appban, mint az órán."Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
-
Predatorr
őstag
Nálam valahogy mostanában gyakrabban kell tölteni az órát, hetente akár 2* is. Tapasztaltatok hasonlót? Napi 1 GPS-es edzés max 1 óra, teljes figyelés, semmi AOD. Meló közben már lekapcsolom a kijelzőt, mert túl sokszor villan föl.
max1965: Másfél éve megvan, vertem már hozzá sok mindenhez, egyetlen karc sincs rajta. A zafír nem gorillaüveg, de ha megnyugtat rá egy gyengébb védelem, legyen.
-
Predatorr
őstag
Fehér bőr?
Engem a szilikon szíj zavart (látható irritáció nem jött elő), lecseréltem egy ósdi fémszíjra, azóta nincs irritáció, csak elvétve kis piros folt kültájon, mert passzenttá vált az óra (hja, ha nem marad ki edzés sérülés miatt), de a következő lyukban még laza lenne. Kis gyúrás, és állítom kijjebb, szerencsére 2mm a szíj fogtávolsága.Repvez: komojan jukas anyanyelvi tudásod.
[ Szerkesztve ]
-
Predatorr
őstag
Új hiba: nem tudok óra számlapokat telepíteni. 99% lefut, aztán „a számlap nem alkalmazható”. Újabb Android 14 fícsör, vagy mi? Óra reseten kívül minden volt.
-
Predatorr
őstag
válasz szaboknak #479 üzenetére
Leírásban szerepel, h az órán fogadott hívásokat tudod retárcsázni. Szinkronizáláshoz csak mindenki fel kell, hívjon a telefonkönyvből, és órán felvenned, ennyi az egész. Attól kezdve mindenkit hívhatsz is, amíg vmi, bizonyosan bekövetkező bug miatt re nem kell setelned az órát.
-
Predatorr
őstag
válasz pusi1981 #469 üzenetére
Kösz a videót, de értem, hogy KELLENE működnie, csakhogy nálam hiába vannak ott a fájlok, a lejátszó nem lát sz.rt sem.
Nincs sima mp3 fájl, 100 féle képpen lehet kódolni. A hifi-m sem játssza le a pendrive-on bele tett mp3-akat, hiába "tudja".repvez: Nem grafikonizál sebességet. Xiaomi szoftver: egyszer kiadták "as is", aztán szarnak az egészre.
-
Predatorr
őstag
Persze, ha a füleddel ovasod.
Csak a zenéim ⅔-át látja ömlesztve, lejátszási lista nuku, bűn lassú, és amikor óráról próbáltam lejátszani egykor, nem talált semmit. No .eg minden nap, edzés előtt újra másolgatni, végzek közben az edzéssel.
Most sem látja az átmásolt zenét.[ Szerkesztve ]
-
Predatorr
őstag
Egyáltalán hogy másoltál rá zenét? Elméletileg Kínán kívül nem is támogatott. Wifin halott, amúgy alig néhány zenefájlt lát nálam. Talán csak mp3-at.
Tőpe: próbálj google rendszerfrissítést csinálni. Lefuttattam, a verzió nem változott, de ma nem halt meg a bt, és a fájlkezelő sem fagyott be percekre SD-n. Lehet persze véletlen is.
[ Szerkesztve ]
-
Predatorr
őstag
Samsung sara lesz az. A52S-en szívok 14 update (+hotfix) óta azzal, h X idő után eldobálja az audio eszközöket (füles, fejhallgató, hangszórók, tök mindegy, és ha átváltok másikra, azt is), megy a lejátszás, de sehol nincs hang, óra nem talál lejátszó eszközt. Eszközöket újra kell csatlakoztatni. Mostanában nem beszéltem órán, de majd azon veszem föl legközelebb, lehet, h már azt is elgyurcsányták.
Próbáld ki az órát másik telefonnal."Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
Predatorr
őstag
A lépésszámláló a karmozgást méri. Ülve megtehetsz több ezer lépést.
Az órán simán beállít6sz különböző, testre szabott edzésterveket, szintidőket,hosszt, pulzustartományt, jelez is (pl. interval), és megállás-érzékelést is ,bár ez szerintem csalás, mert nyilvánvalóan pihensz közben, ergo kamu a végeredmény. Képmutatás ezután pontosságot szájon kérni."Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
Predatorr
őstag
válasz ecaddsell #416 üzenetére
Akkor én árja lettem pár napja, mert éjjel felriasztott a hülye óra, hogy 34 a pulzusom. Persze, hogy nem annyi volt. Tényleg csak afféle általános megfigyelésre jók, de nem adok ki 130e-t egy okosóráért, hogy ha nem edzek is naponta töltsem, ne tudjak elmenni egy hosszabb túrára, több 100e-t meg főleg nem egy sportórára, mert inkább ne tudjam, mennyi a pulzusom. Az ezredforduló előtti generációk még (ahogy én is) érzékelik testük visszajelzéseit.
-
Predatorr
őstag
Ezt simán megcsinálja Androidon is. Ha aktiválom a helymeghatározást a telón (mert ugye miért is használná az óra saját GPS-ét? ), pár hónapra lenyugszik, és anélkül is simán frissíti az adatokat, elég, hacsak az engedély aktív.
Más: rebootolnom kellett az órát a teló frissülése miatt, megint elfelejtette az összes aktív edzést. Visszaállítva legalább az edzések beállításai megmaradtak.
[ Szerkesztve ]
-
Predatorr
őstag
Hát a magyarok nyelvtudásának ismeretében én megértem a problémát. Zömük még magyarul sem tud. (A firkászok aztán biztosan. ) Ott a Mi fitness, ha éppenn em vált át itt-ott kínaira vagy angolra, akár frissítés nélkül.
Kérdés: meg lehet oldani valahogy, hogy ne csilingeljen és üzengessen egyfolytában, ha a msngr chatfejek aktívak? Kellene an üzijelzés, de a fenti esetben pár mp-enként csilingel, hogy achatf. aktívak mintha nem tudnám, én kapcsoltam be. Ha meg kikapcsolom, értesítés sem jön.
-
Predatorr
őstag
válasz beyruth82 #294 üzenetére
Pulzus nálam akkor nyekkent meg, amikor az egész óra, 1 7N belül 2* is. Mind2* hard reset. Azóta megint múkod. Kop-kop.
1 Van magyar nyelv rá?
2 Már hogyan lenne az? A bőrszíj és a zafír miatt vettem rendeset, alig került többe, mint külön bőrszíjat és fóliát venni rá."Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
Predatorr
őstag
válasz nincsnév007 #274 üzenetére
Megjött a write only szakasz.
-
Predatorr
őstag
Hogy használjátok a gpayt?
-
Predatorr
őstag
válasz nincsnév007 #219 üzenetére
Lassan közeleg a gar over, úgy jönnek elő ezek a hibák. Többszöri reset, app reinst és repair után tegnap hajnalban megint elkezdett működni, kop-kop. Most megint fájint.
Dimond G: Túlterhelted! Ja, néha eltűnik, újra szinkronizálással elő szokott jönni. Ha nem, akkor az óra a
libás...ludas.
VO² max, PAI, energia? Előbbit a Watch Color még mérte (edzés eredményekben ott is van), PAI-t meg még az amazfik is tudják. Már jeleztem pár* a supportnak, semmi.Spiky03: Mazochista vagy, bevetésen?
Már erősen gondolkodom egy Galakszivacs 5 pro v 6classic megvásárlásán, pedig még reménykedtem, h mire jön a 7-es, nagyobb teleppel, kihúzom ezzel. Sajna visszatart, h sztem a Samsung képtelen egy egész napos túrát feltöltés nélkül lekövetni.
Esetleg megveheted tőlem zóccóé'...
Amúgy meg évtizedeken +ül tök 🌳🛷 tudtunk kütyük nélkük edzeni.Kipróbáltátok, hogy nálatok is lefagy-e a cucc azon az oldalon, ha széles alvás gombot tesztek egy csomag widgetbe?
[ Szerkesztve ]
-
Predatorr
őstag
2 napja leállt a szívritmus és az oxigénmérés, tegnaptól az alvásfigyelés is tetszés szerint működik. Reseteltem, semmi, kézi mérésnél is hibát jelez. App reinst, semmi javulás, ha széles időjárás widgetet teszek be, azon a lapon szarrá fagy az egész rendszer, hard reboot kell. Valamiért a kézi mérés most megy, de nem ment semmit history-be.
Szépen jönnek elő a xiaomi featureök!
Adjátok el a cuccot még időben![ Szerkesztve ]
-
Predatorr
őstag
Bocs, azt hittem, ez a MiWatch S1 topic...
Tlala: hát nincs más, ha működőképes órát akarsz több napos üzemidővel, én is azért ragadtam le ennél. A felülésekhez hülye, de a többi sport nagyjából oké, amelyeket használok, a wifi, zenemásolás, appos baromságok nélkül meg tudok élni.
Én a zafírüveg és a szíjak miatt azért kifizettem a + árat, ha védőtokot/fóliát és külön szíjat veszek, sem lett volna olcsóbb. Amúgy már csurom karc lenne.
Amúgy nagyon zavart alvás közben a zárt szilikon szíj, bőrben meg nem szabad izzadni, fürödni (pedig én is abban vagyok ), szóval ráleltem egy antik kvarcóra szíjre, most azt használom. 3* vékonyabb a fém szíjaknál, 2* a szilikonnál, 5 mm-rel keskenyebb, szinte súlytalan, szellőzik, és angol főrendeket sem csíp be. A sima acélszíjas órát súlyzónak érzem a másik kezemen (muszáj vinnem, mert a rendes időt nem látom a watchon), pedig önmagában az fel sem tűnt.
Ja, meg fentmaradnak a szekrény oldalán.[ Szerkesztve ]
-
Predatorr
őstag
Arra ott a Mastercard...
Akkor jó, ha visz a víz, mert evezéshez nagyon kicsi az óra felülete.
A telefonon aktuálisan futó zenelejátszót vezérli. Konkrétan a spóti fát nem t'om, mert az ócska minőségű, streamelt, ráadásul fizetős zene messzebbre esik érdeklődési körömön kívül, mint innen az univerzum pereme."Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
Predatorr
őstag
válasz Csiszq46 #192 üzenetére
Telefonét melyik?
Atisnatch: Aztán nincs kizárva, hogy anélkül is teszi, de mi a baj a felvillanással? Amúgy én inkább az ablakot javaslom, pontosabb az összes időjárás appnál.
Spiky: Ha nem edzel, nem tfonálsz vele, minek az óra?
[ Szerkesztve ]
-
Predatorr
őstag
válasz AtiSnatch #188 üzenetére
Időjárás frissítés. Telón mindig megjelenik az ikonja.
Spiky03: 5-6 nap napi 1-1,5ó GPS edzéssel, állandó monitorozással. Nálam ritka, de a telefonálás zabálja az akkut. Alváxmérés jó, csak szinkronizálásig nem feltétlenül jelenik meg,.főleg egy du. szunya, de az órán ott van.
S2-vel sem kapsz többet, csak 1 nap alatt lemerül.[ Szerkesztve ]
-
-
Predatorr
őstag
válasz ecaddsell #165 üzenetére
Semmi baja a kerékpáros módnak, hetente több* túrázom. Talán be kéne állítanod, mikor és mit jelezzen. Az agyhalál bármikor jöhet, gyári feature.
Nálam egy bő 18p, órás beszélgetés szívott le az akkuból vagy 30%-ot, az durva.[ Szerkesztve ]
-
Predatorr
őstag
Kerékpározom, 8km után az óra agyhalott! Telefonon folytatnám a mérést, de semmi, az újra indított edzést elfelejti. Csak hard reset ébresztette az órát (84% töltöttség), edzésmódok feltöltve szeméttel, zenekövetés nem működik, teljes reset kellett neki, persze az összes tárolt telefonszám, edzés törlődött.
Nem kapott frissítést, a legújabb (4.1.174?) firmware fut (ha meg nem döglik).[ Szerkesztve ]
-
Predatorr
őstag
válasz AtiSnatch #143 üzenetére
Ha a hívások fogadása alapból engedélyezett, akkor msngr mégsem? Egyedi engedélyek?
Engem az érdekelne, hogyan kikapcsolható az állandó „értesítés”, amikor msngr buborékok engedélyezettek. 1folytában csilingel.
Naptár értesítéskor meg duplán jelez, de legalább abba hagyja.Porto: „Egyelőre csak a szíj érkezett meg. Illetve a mai napon az óra is. Egyszerre futottak be.” Nem érzel némi ellentmondást?
[ Szerkesztve ]
-
Predatorr
őstag
Nálam nem változott.
Gerash: Franc se kínlódik, amikor a zenéim ⅔-a flac.
Fgabor: Elm. az appban nem kell indítani, v ha azt indítod, aut. indul az órán. Vagy nálad foly. ON? Azt órábal is csinálja, h ülök melóhelyen, aztán 1* csak kijelzi, h megvan X lépés, miközben simán figyelmeztet, h nek.mozgok.
Amúgy telóhoz képest 10km-en nálam 340m-rel kevesebbet mér az óra, és sebesség is eltér picit.
[ Szerkesztve ]
-
Predatorr
őstag
Volt pár amazfim, na, az mind katasztrófó. Mi band 4-en meg kb. nem láttam semmit.
Lépsszámlálás oké, ha nem ülve emelgeted a karod alvás szép pontos, ha nem du. szunyálsz egyet. A color watchnál csak a vérO₂ monitorozással tud többet, a többi extra használhatatlan. Ja és S1-et vettem, mert a color viselve irtó gagyi,és az active sem tűnt jobbnak."Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
Predatorr
őstag
Hát valaki biztos. Sztem hibás az az akku.
User26: másfél óra alatt fel kéne töltenie. Én 20%-ról.már.töltöm,.mert a Colorhoz képest nagyon szaraz akkukezelése, pedig az kb. ugyanezt tudja. azzal 8%-on még megcsináltam.egy futást, ezzel volt már, h 18%-ról lemerült, vagy 11-ről, amíg melóhelyről hazatekertem 10p alatt.
Ecaddsell: Hát én pont azt tanultam/olvasom akkukról, h néha bizony teljesen le kell meríteni és fullra tölteni őket. Eddig még minden telefonomnál, laptopomnál, órámnál bevált.
Kérdés: nálatok követi a zenevezérlés a telefont? Nálam soxor az első számon ragad, amíg nem léptetem v szüneteltetem, aztán meg ott, vagy sokkal később vált, mintha nem lenne 100-as a bt.
-
Predatorr
őstag
Gondoltam, hova raktok annyit, 11-13 zseb kell nekik...
Azóta tfonáltam (itthonról, csöndes környezetből), oké volt, szóval nem az órában a hiba.N00n: appok nem telepíthetők, zene nem.tölthető rá wifin caak kártyáról, de csak mp3-at lát, az is bűn lassú, és nem játssza le (nálam.szürke marad az órás lehátszás), hiába párosítom hozzá a fülest.
A pulzus okés (érzema változásokat óra leköveti), gps nálam gyors és pontos, az edzések testre szab6óak (ha már rájöttem, h lejjebb lehet görgetni a beállításokat ), megállást/eljndulást pontosan észleli, vérO₂-t is jól méri. Értesítések rendre jönnek (appban engedélyezni apponként), ha csak smileyt kapsz msngrben akkor néha kérdőjel. Felülésmérés felejtős, súlyzés kérdőjeles, de nálam leginkább azért, mert több tizedes súlyzózás után nem nagyon megy föl a pulzusom.
Frissítést múlt héten kaptam appra, órára rég nem
Nálam a lényeg, h amit jell, mindent tud, a zenét meg elhallgatom telóról, ha márvalaminek muszáj bugzania. Galak szivacsokról olvavsa jó ez,nek.cserélek.
Nekem a pro felár megérte a biztonságos tokért,.üvegért, bőrszíjért.
5-7 napot kibír napi gps-es edzéssel, munkába járással. Ebben azért a color jobb volt.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Series 9 41mm,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- AppleCare + biztosítás, aktiválástól számított 60 napos vagy új készülékre!
- Apple Watch SE 2022 2Gen. 40mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 96%/p3983
- Apple Watch Series 8 45mm,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple Watch 10,Silver, 46mm, + Midnight Loop, új, 2 év apple garancia