- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
check75
csendes tag
Köszi, felhívtam, de a call centeres nem tudott semmit mondani a dologra. Ugyanakkor a beszélgetés közben eszembe jutott, hogy a MiFit egy migrált app a korábbi telefonomról és az újratelepítés segíthet. Nos segített is, utána simán elfogadta az Erste kártyát.
Viszont lett újabb kérdésem: nincs valami parancsikon a fizetéshez? Vagy csak a menüből hívható elő?
-
ρσгτσ
addikt
Ez mondjuk azért érdekes, mert az OTP és a Mastercard szerint is támogatja. Legalábbis a hivatalos oldalak szerint.
Ellenben nem csak ti írjátok, hogy nem működik. Ugyanakkor egy másik topikban olvastam, hogy egy-két figurának ment a K&H Mastercard is Xiaomi eszköznél.
Egyébként úgy olvastam, hogy Google Pay -nél is voltak gondok Mastercard kártyákkal. Mert ott sem ment mindig a regisztrációs SMS. Tehát nem tudták társítani a kártyát. Idén és tavalyi évben is láttam erről panaszt.
Szerk.:
Te amúgy beszéltél a bankkal vagy a Mastercard Assistance Center -rel? Vagy valaki felvette velük a kapcsolatot, hogy amúgy mi újság?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest