Hirdetés
-
Mobilarena
Xiaofang és Dafang kamerák Kínán kívüli használatát a Xiaomi letiltotta, lehetséges megoldás itt (de ne gmailről írj nekik!).
Új hozzászólás Aktív témák
-
fPApi
őstag
Az, hogy minden xiaomi, semmit nem jelent (eltérő típusok, régiók, verziók, stb., amit általában nem szoktak teljes-körűen jelezni). Nekem volt, amikor a türelem segített: csak próbálkoztam, próbálkoztam, majd egyszer csak sikerült (utoljára épp tegnap egy door sensorral volt így, kb. 20-adszori próbálkozásra sikerült).
-
fPApi
őstag
Van egy automatizálásom, melynél be van állítva az Effective Time Period, de ettől függetlenül bekapcsol akkor is, amikor nem kellene (a logban is látható). Mi okozhatja ezt?
-
fPApi
őstag
válasz
<Adamsky> #4058 üzenetére
Szerintem nem olyan rossz a cikk, hiszen vannak azért sokan, akik olyanok, mint a cikkíró: hallottak már róla, viszont lövésük sincs a részletekről. Azoknak elég jól bemutatja a dilemmákat. Az meg szerintem is igaz, hogy többször olyanokat is okosítunk, amit ezzel csak bonyolultabbá teszünk.
-
fPApi
őstag
A meglévő gateway-t szeretném kicserélni egy újra (minden eszközöm EU). Kérdésem, hogy a MI Home appban a régi gateway-hez felvett eszközök, szenzorok átkerülnek egyszerűen az új gateway-be, vagy mindent nulláról telepíteni kell?
-
fPApi
őstag
Van néhány Xiaomi Xiaomi Mi Temperature And Humidity Sensor (Zigbee), amelyek alapvetően jól működnek. Alapból a MI Home appban látom az adataikat, a többi eszközzel együtt (elég kicsiben). Van arra valamilyen egyszerű lehetőség, hogy csak ezeknek a szenzoroknak az adatait lássam valamilyen külön appban, vagy máshogy?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DUNE médialejátszók topicja
- Háztartási gépek
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bittorrent topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Külpolitika
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest