- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
-
Mobilarena
Xiaofang és Dafang kamerák Kínán kívüli használatát a Xiaomi letiltotta, lehetséges megoldás itt (de ne gmailről írj nekik!).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Feherfy
tag
válasz
Atomantiii #3058 üzenetére
Storage status beállításokban:
Storage: ON
Recording Mode: Always record
Ezek jók?
Még Home Monitoring bekapcsolása se szükséges, ha "ébren" van a kamera rögzít mindent. Utána a Playback menüpontban eléred a klipeket. -
vegyszer
addikt
válasz
Atomantiii #3043 üzenetére
Elvileg mindent rögzít, vagy ha mozgást érzékel. Beállítások kérdése ez is.
Jól értem, hogy el sikerült törni az SD kártyád? Mekkora volt?
-
Atomantiii
addikt
válasz
Atomantiii #3042 üzenetére
Raktam bele másik kártyát, formáztam. A home monitoringot bekapcsoltam all day-re, most akkor fel fog venni folyamatosan vagy menni kell a record gombra? Hol találom amit felvesz?
-
Atomantiii
addikt
válasz
Atomantiii #3041 üzenetére
Megerőszakoltam, csak az SD kártya bánta. Jó, hogy most vettem azt is.
Mekkora egy sz@r, el sem hiszem.
-
TRob1
veterán
válasz
Atomantiii #3039 üzenetére
Kézzel sem tudod feljebb mozgatni? (Kihúzott állapotban)
iMilab-nál nem is tudnám máshogy Resetelni, ha nem mozgatom kézzel feljebb.
-
vegyszer
addikt
válasz
Atomantiii #3037 üzenetére
Körömreszelővel kell betenni nekem is kb. Simán nem megy egykönnyen. És sok lyuk nincs is jól jelölve, hogy melyik az SD alja-teteje.
-
vegyszer
addikt
válasz
Atomantiii #3035 üzenetére
Nekem ma ismét eldobott két három szenzort az app, ahogy tegnap, de nem ugyanazokat, de van, amit már harmadszor dobott el egy nap alatt.
Nem vágom az okát. Remélem nem most kezdődik a szívás korszaka. -
vegyszer
addikt
válasz
Atomantiii #3033 üzenetére
Eszköz reboot. Ha utána látja az SD kártyád, és újra eldobja többször, akkor nem szeretik egymást.
Próbáld meg másikkal. -
Atomantiii
addikt
válasz
Atomantiii #3031 üzenetére
Én ezt nem értem. Szépen beállítom a kapcsolatot a kamerának, majd kilépek telefonon és amikor újra csatlakoznék kb 90%-on megáll és nincs kép. Pedig a hálózatnál írja, hogy csatlakoztatva van. Sd kártyára meg az mondja, hogy nincs is benne pedig ott van. Le is formázta valamelyik nap.
-
vegyszer
addikt
válasz
Atomantiii #3029 üzenetére
És az eszközzel formáztad?
Mert nekem a 32GB-os kártyám először (formázás után) jól ment, aztán hibára futott. Folyton folyvást SD kártya hibát dobott. Eszköz reboot megoldotta.
De újra formattálva működik rendben. (igaz, ez a format időben sokkal hosszabb ideig tartott, mint az első. Az SD card error ajánlotta, lehet, hogy valamit másképp csinált)Nekem a 128GB kártyára 14 nap meg pár óra fér rá.
Kíváncsi vagyok, mennyire viseli meg ez a kártyát magát hosszú távon? -
Feherfy
tag
válasz
Atomantiii #3025 üzenetére
SD kártya vagy NAS szükséges, hogy folyamatosan felvegyen.
-
vegyszer
addikt
válasz
Atomantiii #3023 üzenetére
Nekem csak a tesója van, de a camera settings-ben home monitoring van kivalasztva. 0-24-ben rögzít. Visszanézni a playback gombbal lehet vagy a csuszkán tolni jobbra, balra...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest