- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iGO Primo
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Xiaofang és Dafang kamerák Kínán kívüli használatát a Xiaomi letiltotta, lehetséges megoldás itt (de ne gmailről írj nekik!).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Buckey
őstag
válasz
bb.bocs #7533 üzenetére
Szia!
Szokj hozzá, csak azt tudom mondani. A Xiaomi mesésen működik. Hol jó, hol nem. Nekem is ez lesz a második hete, hogy nem működnek bizonyos automatizálások. Pedig volt minden próbálkozás, a router resettől kezdve a HUB resetig, cseréig minden. Most próbálom kitanulni a HomeAssistant rendszer fortélyait, hogy független legyek a Xiaomi féle szerverektől. -
DaDa
senior tag
válasz
bb.bocs #3472 üzenetére
Nekem GU10-es ikea égőm van és simán megy kerek xiaomi kapcsolóval. Igaz nekem a dupla kapcsolásra van állítva de néztem egy kapcsolásra is lehet az on/off-ot állítani. Orosz app-al használom de szerintem az mind1. Ha még fent van az ikeas kapcsoló is lehet, hogy az okozza, hogy nem engedi a másikra is állítani.
-
TGa
tag
válasz
bb.bocs #3443 üzenetére
Az értesítő elmaradások problémájának megoldását én is nagyon várom! Androidban nincs semmi értesítés, az IOS részére megosztott home-ban viszont gond nélkül megy az értesítés egy azon eszközről. Remélem mielőbb orvosolják.
Ugyan vannak gyenge pontjai (kikapcsolás késleltetés hiánya, belépő zóna hiánya) a riasztó funkciónak, de távfelügyeleti eszközként tökéletesen tudna működni ha lenne értesítés. -
flegga92
senior tag
válasz
bb.bocs #2713 üzenetére
Kb ilyen lakás csak a WC/fürdő máshogy van, de a lényegen nem változtat, két szoba ellentétes oldalon van. link
Belmagasság kb 2,5-2,8 M rég mértem már.
3 rétegű üveggel van műanyag ablak, épület nem hőszigetelt de 3 oldalról körbe fűtött. Mind a 3 ablakon van szellőző, de télre a két szobában le van zárva, a konyhában pedig a gáztűzhely miatt nyitott. Fürdő/WC nem van központi szellőző így ezen szellőzik a lakás folyamatosan, ezért kellett a párásító. Míg nem volt a szellőző a penésszel küzdöttünk.
Érdemes a párásítón beállítani hogy 60%-nál kapcsolja le magát. Egyszer véletlen maxon hagytam egész nap, másnapra meg is jelent a penész a hőhidaknál... -
flegga92
senior tag
válasz
bb.bocs #2710 üzenetére
Ugyan ettől az eladótól vettem decemberben. A Spanyol raktáras EU dugós és verziós. Kínai szerverre nem megy fel, de orosz appal sikerült oda is feltenni, de a páratartalom és hőfok kijelzés csak a német szerveren ment.
Nálunk 40% körül volt a páratartalom egy 50 nm lakásban. Első pár napban nappal a nappaliban volt este a hálóban. Utána maradt a hálóban és szinte csak esténként ment. A másik szobában marat 50% körüli páratartalom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Google Chrome
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Reklámblokkolók topikja
- Mac vagy Windows? Az egér nem ugyanúgy működik… – Tech Percek #17
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Fedezd fel az NVIDIA világát! Kamatmentes rèszletre is!
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest