- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Magisk
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Xiaofang és Dafang kamerák Kínán kívüli használatát a Xiaomi letiltotta, lehetséges megoldás itt (de ne gmailről írj nekik!).
Új hozzászólás Aktív témák
-
v.attis
őstag
válasz
Robbertho #5900 üzenetére
Valójában ilyesmire, de [Yeelight] verzió, azt könnyű beszerezni itthon, gyakorlatilag szinte minden webshopban van.
Viszont ennek a leírásában van egy olyan sor, hogy "Kapacitív terhelés 200W/csatorna". Gőzöm sincs ez mit takar. Hogy jön össze a 200W 230V esetében a 10A-el?
Nekem a két eszköz összesen 1800W, ami 7,8A. De kell-e foglalkoznom azzal a 200W/csatorna dologgal? -
hzsolee
őstag
válasz
Robbertho #5603 üzenetére
Hát nem tudom... Nálam csak ez az egy szarakodik. A többi ilyen évek óta megy. Ezt akárhányszor resetelem mindig ugyanaz a helyzet. Nekem a régebbi kínai ledes hub van és az újabb ajtó szenzor ha jól tudom bt-os, azt meg a hub nem tudja. Ezt a régebbi zegbees verziót már nem is nagyon látom sehol. A múltkor találtam egy boltban kettőt, de csak egyet vettem meg a hülye férjemmel....
Most HA-val próbálkozom, így láttam mit csinál mikor elveszti az eszméletét. 3 szor villog párszor aztán eltűnik a home-ból.
Orosz appot használok, magyar régió, eu szerverrel -
Robbertho
aktív tag
válasz
Robbertho #5603 üzenetére
Most jobban megfigyelve, a gombok és az ajtónyitás-érzékelő esetén olyan, mintha mélyalvásban lenne a szenzor. Első interakcióra felébred, de az nem jut el a központig, majd a második már igen (második gombnyomás, vagy a nyitásérzékelő esetén csak a zárás, nyitás nem). Röviddel ezután megy minden elsőre is, de eltelik x perc és megint nem.
Érdekes, hogy két ugyanolyan fajtából (nyitás, fényszenzor) csak egyet-egyet érint a probléma, és a távolság is random, a térerővel nem lehet baj (egyébként is eddig működött). Cseréltem elemet is, az sem segített egyelőre.
Az összes aqara gomb viszont offline-nak van mutatva (3 db), de a fenti "eljárással", másodjára mind megy. -
KriSama
csendes tag
válasz
Robbertho #4073 üzenetére
Szia,
0-rol újítottam fel a házat, csak a fő külső falak maradtak meg.
Az egyszerűség kedvéért már nem foglalkoztam hagyományos vilagitasokkal/kabelezésével.Ceiling lightnak és a hozzá tartozó tekerős fali kapcsolónak az előnye, hogy Bluetooth-os, a smart bulbok is hub on keresztül kapcsolatosak lan uzemmodban.
Így ha nincs net, akkor is üzemel minden főbb dolgom.+ a központi egységek és pár lámpa szünetmentes én van:)
Érdekesség képpen ránézek újra, majd a relé leírására, de ahogy én néztem elsőre sima relé. Tehát ha párhuzamosan kötöm be, akkor ha a relé zárva van de a kapcsoló nyitom, akkor is világít a lámpa és fordítva.
-
KriSama
csendes tag
válasz
Robbertho #4071 üzenetére
Helló,
duplának persze, én valamiért egyes kapcsoló vettem alapul.
Meg az ilyen megoldással megszünteted a fali kapcsoló. Na nekem ezt az asszony nem hagytaMindegy már nem bánom, mert sima ledes smart bulbok helyett lett mindenhol ceiling light, és fali dimmelheto Bluetooth-os kapcsolók.
Egyedül Füribe wcbe lett 2-2 sima smart bulb fali smart swichel, nyitás érzékelővel és mozgásérzékelővel, bár a mozgásérzékelővel még nem találtam frankó helyet.
-
KriSama
csendes tag
válasz
Robbertho #4066 üzenetére
Igen arra, az is ugyanannak tűnik.
Nekem. Van egy Multimode hub om meg egy Aqara hub mind a kettő kínai, de ugye az orosz appnak nem számít :))
Ez a kettő eddig mindent lefed.Azért egy kapcsoló mögé nem tenném be, legalábbis pocsékolas a 2 csatornásat betenni egy kapcsoló mögé, meg igen drága is, hogy csak egy sima kapcsoló mögött legyen.
Nálam wc és Füri elszivast fog vezérelni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Gumi és felni topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Lefőtt a júliusi hardverpárlat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest