- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Xiaofang és Dafang kamerák Kínán kívüli használatát a Xiaomi letiltotta, lehetséges megoldás itt (de ne gmailről írj nekik!).
Új hozzászólás Aktív témák
-
kakukkmarci
senior tag
Jó sokáig próbálkoztam a Play-es verzióval. Nagyon sokszor nem kommunikált a kamerákkal, porszívóval és kb. semmivel. Legtöbbször egy reboot és sok türelem és idő után működött (Android). Most a VEVS esetében és HUN lokációval sem lett minőségi javulás, ráadásul most, amire választ, segítséget is szeretnék, az infrát (MJYK01CM) sem tudom párosítani az eddig működő LG klímával és a Samsung TV-vel.
Mit tudok még megpróbálni?
Köszi előre is. -
sepsi0
őstag
Tényleg, jogos..
Ebből látszik, hogy én még nem kaptam meg a kupont
Ha mellé dobsz egy door senzort meg szappant a szállítás miatt akkor már jó lesz.(#4933) flegga9
Este néztem, hogy mennie kellene GW nélkül is HAval. De szerintem nem rosz dolog, ha van GWd, nekem mindig volt, ha azt nézed, nem is olyan drága. Persze neked kell tudni.
Nekem is van több BLE képes eszközöm, de azt nem tudom kipróbálni, hogy működik e. Az app felhozza a lehetőséget, de nincs BTs cuccom, nem is tervezek venni. Több hőmérőm van. Bár a fűrdőbe pont akartam kijelzőset, de akkor lehet kihagyom. -
kispesti
csendes tag
Természetesen. 2,4-es wifire tettem mindkettőt. Szóval akkor nincsenek "kiskapuk"... ezek szerint adjam el a két kamerát, illetve vegyek egy AQARA-s HUB-ot ,hogy legyen vízcsepp érzékelőm?
Ha veszek egy Xiaomi HUB-ot külön, akkor ahhoz sem tudnám csatllakoztatni az eszközöket? Nincs itt olyas valaki akinek ilyen van? :
[link]
Nem lehet, hogy ehhez más CHILD-eket enged majd csatlakoztatni , mint ami a HOME alapcsomagban van, tudod amit én vettem.. mert az kinézetre is más, világít is, ez meg nem...? -
kispesti
csendes tag
Tehát:
A Kamera azért csatlakozik a wifihez, mert resetelem, utána megadom neki wifi hálózatot és a kódot azt beolvassa a kamerán keresztül QR-kódként a telefonomról. Fel is csatlkazik az itthoni wifi-mre mert mondja angolul, hogy sikeresen csatlakozott.
De ezután amikor a MI HOME szoftvere keresné a kamerát a wifimen, már nem találja meg.Az AQARA szerintem kínai beszerzés én vettem jofogáson múlt héten. Mert azt hittem, gond nélkül csatlakozik a HOME szetthez, mert mindehol ezt mondják, illetve néztem neten is, hogy úgy árulják, hogy Mi Aqara water leak sensor.. szóval gondoltam tuti jó lesz. De a szoftveren ahogy előbb is mutattom azt mondja, hogy a HUB nem támogatja, mikor kiválasztom az eszközök közül...
Ötlet, megoldásra??? HOgyan tudnám munkára bírni a sensort???? -
kispesti
csendes tag
Szia, lehet félreértek valamit??? Ha régiót USA-ra állítom akkor USA szerverhez csatlakozom a MI home aplikációval?
Remélem.Szóval így próbálom most a kamerát is csatlkoztatni de nem találja meg, hiába kapcsolódik a kamera a wifihez a felderítés nem találja:
Ha a AQARA vÍz érzékelőt próbálom pároztatni , akkor pedig már rögtön azt mondja, hogy nem kompatibilis az alapszettben található MI home HUB-val... :Szóval teljesen tanácstalan vagyok... .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest