- Netfone
- Android szakmai topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nova96
őstag
Sziasztok kis off , valaki próbálta a Ugreen 5.0 Receiver aptX-vel?
Valószínüleg a kódek miatt jobban szólna, mit a roidmi. -
dane
senior tag
Sziasztok, Xiaomi Roidmi 3s egy idő után ledobja magát a bluetoothról. iPhone SE-ről hallgatok zenét, de állandóan újra kell kapcsolódnom. Erre mi a megoldás?
-
longhair
csendes tag
Sziasztok.
Biztosíték témához annyit, hogy H Astrában rendszeresen kiment a biztosíték, amíg rá nem jöttem, hogy ki v be helyezésnél, ha nem figyelek, akkor az eszköz végével össze tudom zárni a - és a + részt. Amióta figyelem, hogy merőlegesen illesszem, azóta ugyan az a bizti van
-
Nova96
őstag
Sziasztok, valaki nem tudja mennyi áramot vesz fel ?
Második biztosítékot ütötte ki. -
superbee
újonc
A kábellel biztos nincs baj, az is ma lett vásárolva, rendes gyári USB C kábel. Csak az egyik aljzatba próbáltam, de gondolom ugyanez történne a másikkal is, hiszen ugyanakkora áramerősséget tudnak leadni, nem?
Szerintem itt inkább az autóval lesz valami, mert ezt a kütyüt simán el kéne bírnia, csak hátha van olyan megoldás amit én is meg tudok csinálni szerelő nélkül. -
superbee
újonc
Sziasztok!
Ma vettem egy Roidmi 3S-t és egy Opel G Astraban használnám. A gond az, hogy amíg nincs benne kábel, tökéletesen működött a zenelejátszás. Viszont amint beledugtam egy kábelt, egyből levágta a biztosítékot (úgy, hogy a kábel másik fele sehova se volt bedugva). Kicseréltem a rossz biztosítékot, hátha csak régi volt, de az újjal is ugyanez történt, amint beledugtam egy USB kábelt. Szóval 2 biztosítékot tett tönkre úgy, hogy a kábel másik vége egyszer sem volt pl. telefonhoz csatlakoztatva. Abba meg nem akarok belenyugodni, hogy csak zenelejátszóként fog működni, főleg, hogy szükségem lenne a töltő funkciójára is. Remélem van rá valami megoldás.
Köszönöm előre is a válaszokat! -
fordjee
aktív tag
válasz
LilProphet90 #948 üzenetére
Köszi, valóban az volt a gond. Most már működik ismét.
Mondjuk eléggé zúg, 97.00-ás frekvencián, majd keresek másikat, gondolom azért csinálja. -
zamar
csendes tag
Sziasztok!
Most vettem egy Roidmi 3S-t. Két autóban iOS-el és Androiddal próbálva is ugyan azt a hibát tapasztalom. Az Appal tudok frekvenciát választani, illetve minden beállítást, (LED színe, stb), viszont a zene nem szól az autórádión. A telefonról BT-n keresztül megy a hang, de egyik frekvencián sem hallani semmit.
A mellékelt képen látható, hogy két BT eszköz is látszódik, illetve kapcsolódva van a telefon, ez normális? Illetve melyikre kellene csatlakozni?Köszi előre is a válaszokat.
-
fordjee
aktív tag
válasz
LilProphet90 #941 üzenetére
Köszi.
Sajnos tönkrement a szivargyújtóm és nem vagyok benne biztos, hogy nincs köze hozzá. Hallgattam róla a zenét, majd felvettem egy hívást a telefonon, 30 percet beszéltem és utána már nem működött. A töltőkábelbe még belekaptam közben, de nem hiszem, hogy az okozhatta. Nah mindegy.http://xiaomishop.hu/mi_egymas/mi_audio/fm_transzmitter/roidmi_3s_bluetoothos_zenelejatszos_fm_transmitter_-_autos_tolto_fekete
Én innen vettem, volt valami szerencsekerék, amit megpörgetve 2000ft-os kupont kaptam, előre is utaltam így ingyen hozták, 3500-ra jött ki kb. Mondjuk 2 hónap volt, de a névváltoztatás miatt.
-
plejik
addikt
Kollégámnak van ilyen kütyüje, nekem is megtetszett. Kérdésem az lenne, honnan érdemes beszerezni? Roidmi 3S re gondolok.
Előre is köszi!
De ha van valakinek Jászberény környékén eladó azt is szívesen veszem .
-
fordjee
aktív tag
Sziasztok!
3s-em van 1 napja. Ez bedugva lehet hagyni a szivargyújtóban? Nem meríti az akksit gyújtás nélkül? Vagy mindig ki kell húzni megállás után?
-
longhair
csendes tag
válasz
tamas.nick #936 üzenetére
Én úgy használom. A füles a nyakamban van, azzal csak a hívás osztom meg, a Roidmi meg a zenét szolgáltatja. Amikor hivasom van automatikusan leallitja a zenét a telefon.
-
tamas.nick
aktív tag
Sziasztok!
3S-t használok, viszont egyre többször kellene telefonhíváshoz mikrofon. A kérdésem az lenne, hogy a 3S mellé egy kihangosító eszköz működőképes lenne? Tehát egyszerre kapcsolódna a telefonom a két eszközhöz és hívás esetén át tudna váltani a kihangosítóra, vagy ennyire nem okos a Bluetooth kapcsolat?
-
_Flood_
aktív tag
válasz
tamas.nick #934 üzenetére
Pillanatnyi üzemzavar lehetett, ami napokig tartott.
-
tamas.nick
aktív tag
Az alkalmazás ismét elérhető a Play Store-ban.
-
doeme_A64
csendes tag
Sziasztok,
A megrázásos számváltásnál levő hangot ki lehet kapcsolni valahol, vagy valami korábbi app verzióban?
Köszi!
-
szilvaspet
tag
Innen is letölthető, ha nem ódzkodsz a külső forrástól:
link -
ElGatto
aktív tag
Hi,
Nekem is nehezen csatlakozik első naptól kezdve (suzuki). Kicsit a szivargyújtó aljzatot kitöröltem, pucolgattam stb. így azért ha tekergetem benne egyszer csak elkapja.
Viszont van amikor nem veszem észre, hogy nem tölt és akkor agyfaszt kapok az út végén, hogy a navi megette az aksit...Zúg, búg, zavarja a rádiót kezdem bánni, hogy megvettem, ráadásul nem is volt olcsó. Nem látom benne a nagy minőséget.
-
Nova96
őstag
Sziasztok , kedd óta van egy ilyen eszközöm (3s)
Mai napon már nem kapcsolt be, mintha nem kapna áramot.
Lehet ezzel valamit csinálni, vagy kuka? -
ElGatto
aktív tag
Én Roidmi néven töltöttem le anno, megváltozott a neve egy frissítésnél mojuetu - ra, most a teló képernyőjén újra roidmi viszont a play store - ban én sem találom.
Így kell ezt, mindent a felhasználókért.
-
Vigyorka
aktív tag
Nemrég változtatták meg a nevét a programnak../arculat egységesítés címem - nálam felhasználó szívatás/
Az apkmirror.com -ról letölthető a régi verzió (is)
Régi: Roidmi-Driver
Új: Mojietu -
-
longhair
csendes tag
Sziasztok. Most érkezett meg a Roidmi 3s. Biztos én bénázok el valamit, de nem találom a Play-en az app-ot, és a roidmi.com se működik. Honnan lehet letölteni?
Köszi -
Directors
senior tag
Sziasztok!
Roidmi 3s-nél néha azt csinálja hogy akadozva játsza le a zenét. Ez miért van ? Nem minden esetben,csak néha.
-
djnitro
csendes tag
Sziasztok! A minap érkezett meg a 3s-em és a hangminőséggel nagyon elégedett vagyok (2012-es KIA Pro Ceed-ben). Az FM 104-et használom, de időnként a rádió elkezd automatikusan másik csatornát keresni, miküzben szól a telefonomról osztott zene (Xiaomi Redmi 5 Plus). Nem jöttem rá, hogy mi okozza. Az autós rádió használati utasításban azt írja, hogy gyenge jelnél kezd el automatikusan erősebb csatornát kezelni és ez a funkció nem kapcsolható ki. Valakinek volt hasonló gondja? Köszi!
-
sesshou
senior tag
Sziasztok
Az utóbbi időben nem találom a roidmi app ban az auto freq keresést csak a manualisatt roidmi 3 al. Hol kell ezt keresni?
-
Balinov
titán
tegnap letoltottem a frissitet/atnevezett roidmi appot, amivel a 3s-en mar tudok FW-t frissiteni (19-es verzio). Most mar megjelenik a startup sound kapcsolo, de nem mukodik. Masnak sikerult valahogy?
-
ElGatto
aktív tag
Hello!
Múlt héten vettem egy roidimi 3s típusú fm transzmitteres szivargyújtós töltőt. Az alap gondolat az volt, hogy a Xiaomi jó minőséget árul így navigáció közben tudok tölteni + ráadás lesz ha saját zenét is tudok lejátszani ha már unom a rádiót.
Sajnos csak utólag kezdtem olvasni a kommenteket, miután néhány bosszantó dolgot véltem felfedezni.Első körben bizonytalan a csatlakozása (Suzuki Swift 2005) nem akar folyamatosan tölteni.
Második, hogy rettenetesen zavarja a rendes rádiót ha be van dugva. A saját frekvenciája szól zaj mentesen szépen, de a többit elnyomja.Van valami ötlet esetleg a csatlakozás javítására, vagy mit érdemes megnézni esetleg az aljaztban, valamivel feltuningolni szigetelkő szallag vagy alufólia?
Van - e megoldás a rádió zavarására?
Az a vicc, hogy egy régi kábeles kb. 1000 forintos no name cuccot váltott ami csak töltő volt, de az nem zavart semmit. egyedül a kábel miatt kellett cserélni.Köszi!
-
Vigyorka
aktív tag
4-5 hónapig nem használtam az autóm - a 3S bedugva.
A program közben többször frissült! Tegnap recsegéssel fogadott...WD40-el javítottam az érintkezésen (kevés javulás...)
Elővettem a 2S-t - ugyanaz a hiba. Nekiláthatok "korhű" program keresgéléshez és kipróbálgatáshoz.Más javaslatotok van?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Gamevice kontroller - iPad mini
- Univerzális 8-10" tablet tok két Bluetooth billentyűzettel
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest