- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Yettel topik
- Légies iPhone halvány színei
- 8300 mAh, maradhat?
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Új hozzászólás Aktív témák
-
ElGatto
aktív tag
Hi,
Nekem is nehezen csatlakozik első naptól kezdve (suzuki). Kicsit a szivargyújtó aljzatot kitöröltem, pucolgattam stb. így azért ha tekergetem benne egyszer csak elkapja.
Viszont van amikor nem veszem észre, hogy nem tölt és akkor agyfaszt kapok az út végén, hogy a navi megette az aksit...Zúg, búg, zavarja a rádiót kezdem bánni, hogy megvettem, ráadásul nem is volt olcsó. Nem látom benne a nagy minőséget.
-
ElGatto
aktív tag
Én Roidmi néven töltöttem le anno, megváltozott a neve egy frissítésnél mojuetu - ra, most a teló képernyőjén újra roidmi viszont a play store - ban én sem találom.
Így kell ezt, mindent a felhasználókért.
-
ElGatto
aktív tag
Hello!
Múlt héten vettem egy roidimi 3s típusú fm transzmitteres szivargyújtós töltőt. Az alap gondolat az volt, hogy a Xiaomi jó minőséget árul így navigáció közben tudok tölteni + ráadás lesz ha saját zenét is tudok lejátszani ha már unom a rádiót.
Sajnos csak utólag kezdtem olvasni a kommenteket, miután néhány bosszantó dolgot véltem felfedezni.Első körben bizonytalan a csatlakozása (Suzuki Swift 2005) nem akar folyamatosan tölteni.
Második, hogy rettenetesen zavarja a rendes rádiót ha be van dugva. A saját frekvenciája szól zaj mentesen szépen, de a többit elnyomja.Van valami ötlet esetleg a csatlakozás javítására, vagy mit érdemes megnézni esetleg az aljaztban, valamivel feltuningolni szigetelkő szallag vagy alufólia?
Van - e megoldás a rádió zavarására?
Az a vicc, hogy egy régi kábeles kb. 1000 forintos no name cuccot váltott ami csak töltő volt, de az nem zavart semmit. egyedül a kábel miatt kellett cserélni.Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Family Link
- További aktív témák...
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest