- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Directors
senior tag
Sziasztok!
Roidmi 3s-nél néha azt csinálja hogy akadozva játsza le a zenét. Ez miért van ? Nem minden esetben,csak néha.
-
Directors
senior tag
válasz
Sanyi.mTs #882 üzenetére
Nekem ezt írja aktív internettel.
"Failing to obtain firmware information, pls check if the web is open or not"doeeg: Akkor várok türelmesen. Hátha aktív lesz újra a honlapuk és tudom majd frissíteni. Play árúházból töltöttem le az appot így gondolom hogy a legújabb.
Köszönöm a segítségeteket!
-
Directors
senior tag
Nekem a 3s van.
Néztem a roidmi.com oldalt és be sem tölti. Lehet hogy ez miatt nem frissít mert nem tudja honnan letölteni az FW-t. Szerintem itt a gond.
-
Directors
senior tag
válasz
AtiSnatch #875 üzenetére
Áhh, értem. Köszi!
doeeg: Nálam nem szerepel a youtube, se egyik böngésző sem. Jobb felső sarokba pedig hiába megyek rá a "plusz"-ra ott sem találom ezeket. Bezzeg más dolgok aminek semmi köze a zenéhez azok megtalálhatóak ott. Még az időkép appja is. Mi lehet a gond szerintetek ?
[kép]Itt írják hogy valaki kitudta kapcsolni, valaki meg nem, a csatlakozási hangot.
[kép] -
Directors
senior tag
Sziasztok!
Van egy roidmi 3s-em.
A play árúházból letöltöttem a hivatalos progiját. Ott írta valaki 2018 szeptemberében hogy kilehet kapcsolni a csatlakozáskor hallható hangot. Ezt hol találom a progiban ?
A jelenlegi firmware 18-as. Ez a legújabb ? Mikor megpróbálom frissíteni akkor ezt írja " Failing to obtain firmware information, pls check if the web is open or not "Bocsi a primitív kérdésért de a Shake a Shake funkció mit takar ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest