- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0d1AK
nagyúr
Első körös élménybeszámoló!
Aug. 12-én rendeltem 15 dollárért a Roidmi 2S-t (BFQ02RM). Ma jött meg (13 nap volt összesen).
Minőségre tényleg szép. App könnyen használható, Play-ről töltöttem le. FM Transmitter első pár perces használat alapján jó, hangminősége nekem okés. Indítottam VoIP és GSM hívást is, mind a kettőt jól hallottam, a vonal túlsó felén lévő fél is megfelelően hallott. Nem visszhangzott és a motor zúgását sem hallotta. USB portokat nem próbáltam még.
Egy problémát kell még áthidalnom, hogy a zenélő telefon és a privát számom két külön készülék, de ez már a kütyütől független.
Ennyiért szerintem best buy. -
maroni
aktív tag
válasz
konigjanos #47 üzenetére
Ez a 2s ? Van rajta mikrofon?
-
konigjanos
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #44 üzenetére
sehogy, nem működik kihangosítóként.
-
Drughi
addikt
Geekbuyingról megrendeltem a 2S verziót 15$-ért.
Valakinek van tapasztalata, hogy mennyi idő alatt ér ide? -
Mr.Csizmás
titán
üdv,
1gen roidminél hogy lehet beállítani, hogy automatikusan felvegye a bejövő hívást?
-
bugizozi
őstag
Sziasztok!
Jól látom, hogy az 1 és 2 verzió között nincs méretbeli különbség? [link]
Ha esetleg lötyögne a szivargyújtóban, akkor azt hogy lehet orvosolni? Befőttesgumit teszek rá?Köszönöm!
-
Whynot?
aktív tag
Sziasztok. Hát én vettem egyet 29 dollárért, Nem írták, hogy kinai vagy nem kínai verzió mint a többinél. Majd beszámolok róla, hogy milyen a kütyü ha megjön.
-
terra052
őstag
válasz
Predator2 #38 üzenetére
Csak találgatás, de nem lehet, hogy a frekvenciák? Rég volt már, de nálunk is volt ugye keleti meg nyugati URH sáv
A japánok is mintha a keletit használnák, lehet a kínaiak is, azt meg ugye szabhatjuk a mi autórádióinkkal
Fiatalabb topiklakók kedvéért egy kis wiki az OIRT-CCIR URH tartományokról. -
savi3
csendes tag
Most jött meg a kütyü a GearBest-ről, az 1. verzió.
Használhatatlan. Legalábbis iPhone-nal.
Az alap frekvencia FM 96.4 ami Magyarországon a Rádio1, ez pedig elnyomja a jelet, legalábbis nálam. Az iOS app, amivel elvileg be lehet állítani a frekvenciát, csak az újabb típusú Roidmi s2-vel működik (ez szépen bele is van írva az app-ba), de az app régebbi verzióját nem találtam (bár nem is értek annyira hozzá). Lehet, hogy Androiddal tök jól működik, de iPhone-on nem tudom használni... Van valakinek hasonló tapasztalata, vagy megoldási javaslata? -
Predator2
addikt
-
terra052
őstag
válasz
BigBlackDog #35 üzenetére
Akkor csak én állítgattam addig a V4A-ot, míg lehetetlen hangok nem jöttek a fülesből
Nem akartam csalódni a Roidmi-ban, de akkor ezt a 6$-os társai is tudják -
terra052
őstag
válasz
BigBlackDog #32 üzenetére
Azért sanszos, hogy már a telefon ront sokat a hangminőségen, cd-vel talán nem is jó összehasonlítani, nem?
-
beelink
csendes tag
válasz
BigBlackDog #32 üzenetére
Nekem az 1-es verzio van, a hangero volt az elso kisebb csalodas, jelentosen halkabb mint az atlag radio. A telefonon a bt maxra teve mar nincs annyira lemaradva, viszont igy teljesen kihallhato az alapzaj, ami radional alig van. Egy hosszabb utra vittem el, menet kozben az alapzaj mellett idonkent sistergett is. Allitottam a frekvenciat ut kozben, de kb mindegy volt. Aztan azt hittem a toltes miatt zajos, kihuzva a telefont a toltobol jobb is lett egy rovid idore, de aztan visszatert a sisterges is. Lehet hogy a rugos toldas miatt? Mar-mar gondolkoztam egy 2s verzio beszerzesen, ott azt igerik hogy fejlodott a transmitter, de ezek utan kerdeses. A szivargyujto kozvetlenul a radio alatt van egyebkent. Valakinek esetleg van otlete? Nalatok mennyire valt be?
-
BigBlackDog
veterán
Valaki próbálta már, van tapasztalat, vélemény? Én még ugyan csak rövid ideig próbáltam a sajátomat, de kicsit csalódtam. CD-ről ugyanazt a zenét hallgatva hallhatóan jobb a hangminőség, mint telefonról a roidmin keresztül. Ezt még valamennyire megértem, gondolom az FM transmitter a szűk keresztmetszet a technológia miatt (bár a rádióadások is jobb minőségben hallhatóak, mint a roidmin keresztül streamelt zene). Viszont a mikrofonnal nem sokat érek, alig érthető a másik oldalon, amit normál helyzetben beszélek, közelebb hajolni meg vezetés közben nem túl szerencsés.
Másnak mi a tapasztalata a 2S-el?
-
Kobe
veterán
Lassan megjohetne ez a szirszar, 1.5 hét szállitás után
-
Drughi
addikt
Sziasztok,
Pontosan mire is jó ez a kütyü?
Egy bt-s transzmitter ami egy usb-s töltő is egyben?
Iphone 5s-sel próbálta valaki?
-
beelink
csendes tag
+1 tollrugos mukodo roidmi
Halas koszonet az otletert, az orosz forum alapjan biztos nem alltam volna neki. A leirasod alapjan teljesen jol ment minden, kiveve hogy a csavar feje nalam egyben van egy lapkaval, ami miatt nem tudtam ala tenni szepen, de vegulis a csavar sima fejere pont raszorult a rugo vege. Volt orom amikor felvillant a kek feny
-
terra052
őstag
UK-ból innen.
De gyorsan rendelj, ha nem akarsz vámot fizetni -
Kobe
veterán
2s t honnan tudtatok rendelni ? Gesrbesten csak presale van ra, ill sehol mashol nem lsttam meg
-
batabe
senior tag
sziasztok,
az alábbi posztban bemutatott megoldást jelentem sikeresen megcsináltam, és máris működik a roidmi 2s a peugeot 307-ben:
- kiszedtem a szivargyújtó ajzatot
- a közepén a csavart kicsavartam
- egy mezei tollrugót levágtam kb 6-7 mm magasra
- majd a csavar alá befűztem, és csavarostól visszatekertem
- így már megoldódott a kontakt, kap a roidmi áramot és remekül működik.egyelőre zenelejátszásra használtam, spotify simán megy át androidon, nemsokára ipnone is tesztelem.
-
konigjanos
senior tag
-
batabe
senior tag
-
Kobe
veterán
Tovabbra is erdekelne h spotifyos zenelejatszas megy vele ?
-
batabe
senior tag
Sziasztok
Én most vettem 2s-t, de a régi Peugeot 307 és az új 208 aljzata sem jó. Nincs valami trükk, amivel házilag meg lehetne csinálni?
-
Kobe
veterán
válasz
konigjanos #1 üzenetére
msot akarnék rendelni egyet
Spotifyon keresztüli zene lejátszást támogatja ? Nem egyértelmű, hogy azt már tudja, vagy az cska a 2S ben megy majd (ami 30 dollárért kicsit combos)
-
beelink
csendes tag
Sziasztok,
Megerkezett de sajnos nem jo az automba, tud esetleg valaki kis meretu adaptert? Van neve a ket kulonbozo aljzatnak?
Udv
Laci -
terra052
őstag
válasz
konigjanos #1 üzenetére
Én most tervezem, még a szivargyújtó kompatibilitás lehet gond.
-
konigjanos
senior tag
Sikerült egyet beszereznem gearbest-ről, van már hozzá angolra fordított applikáció. Használja valaki rajtam kívül? Ha gyújtásra teszem az autót, rögtön csatlakozik a telefonhoz, és elindítja a zenelejátszást, elég jó minőségben sugározva fm hullámsávon.
Színe, sugárzási frekvenciája testreszabható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- PlayStation 5
- Villanyszerelés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung LCD és LED TV-k
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest