Hirdetés
- CES 2026: Háromkarikás játékokra készül a Dreame
- Magyarországra is megérkezett a Poco M8 5G
- Telekom mobilszolgáltatások
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
beelink
csendes tag
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Nekem az 1-es verzio van, a hangero volt az elso kisebb csalodas, jelentosen halkabb mint az atlag radio. A telefonon a bt maxra teve mar nincs annyira lemaradva, viszont igy teljesen kihallhato az alapzaj, ami radional alig van. Egy hosszabb utra vittem el, menet kozben az alapzaj mellett idonkent sistergett is. Allitottam a frekvenciat ut kozben, de kb mindegy volt. Aztan azt hittem a toltes miatt zajos, kihuzva a telefont a toltobol jobb is lett egy rovid idore, de aztan visszatert a sisterges is. Lehet hogy a rugos toldas miatt? Mar-mar gondolkoztam egy 2s verzio beszerzesen, ott azt igerik hogy fejlodott a transmitter, de ezek utan kerdeses. A szivargyujto kozvetlenul a radio alatt van egyebkent. Valakinek esetleg van otlete? Nalatok mennyire valt be?
-
beelink
csendes tag
+1 tollrugos mukodo roidmi

Halas koszonet az otletert, az orosz forum alapjan biztos nem alltam volna neki. A leirasod alapjan teljesen jol ment minden, kiveve hogy a csavar feje nalam egyben van egy lapkaval, ami miatt nem tudtam ala tenni szepen, de vegulis a csavar sima fejere pont raszorult a rugo vege. Volt orom amikor felvillant a kek feny

-
beelink
csendes tag
Sziasztok,
Megerkezett de sajnos nem jo az automba, tud esetleg valaki kis meretu adaptert? Van neve a ket kulonbozo aljzatnak?
Udv
Laci
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- CES 2026: Háromkarikás játékokra készül a Dreame
- Nintendo Switch 2
- Gumi és felni topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- LEGO klub
- Építő/felújító topik
- Magyarországra is megérkezett a Poco M8 5G
- Subaru topik
- További aktív témák...
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus 400W
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest