- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Istju
senior tag
A google bevetette a safetynet ellenőrzést. Azért nem megy. Töltsd le a safetynet check appot, és futtasd. Valószínű, hogy az a baja, hogy látja, hogy nem gyári romot használsz. Megoldás:
1, Rakd vissza a gyári romot.
2, Ha a ROMOD támogatja a signature spoofingot, akkor esetleg Magiskkel, át tudod verni. (Van egy modul hozzá) - itt a siker egyáltalán nem garantált. -
Lacopapi
addikt
Mivel nálam felrakás után már bekapcsolva volt,azaz nem nekem kellett bekapcsolni,valami nem stimmel annál a romnál,avagy telónál.
Másik rommal nem volt gond? Stock rommal működött? Ha igen, akkor a rom a ludas,vagy a felrakásnál van probléma. Én minden rom előtt teljes törlést ( format data ), csinálok,utána még tételesen is törlök, csak ezek után telepítek. Telepítés után dalvik-cache törlés, azután indítom.
Nem tudom,mi lehet a baj.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest