-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
aszti75
senior tag
Már meg szabadultam a telefontól.Nem romolgatni akartam,csak szimplán frissiteni 11.0.10.0-ról,ugyanis azon ragadt és OTA frissítés nem működött.
Bele untam,hogy ennyi nyűggel jár az,ha napra készen akarom tartani a telefont. Legközelebb,ha telefont vennék és szóba jönne a Xiaomi/Redmi,mint lehetőség, hát,2x is meg fogom gondolni... -
aszti75
senior tag
Sziasztok! Bootloadert nyitottam volna,de....
Már egy hete rádugtam a MiUnlock-ra és akkor kiírta,hogy várjak 168 órát.Ma járt le,de mivel először csináltam,lehet el@rtam.
Ugyanis a fejlesztői beállításokban újból hozzáadtam a Mi fiókot mielőtt fastbootba tettem volna a telefont és el indítottam volna a feloldást.Kaptam az üzit megint,hogy várjak 168 órát........ És a pontokban a lényeg.Én marha meg előtte nem is olvastam,hogy ne adjam újból hozzá a fiókót különben a semmibe megy a 168 óra.Már ha jól értem az angolt.
Képen az üzenet.Valaki erősítsen meg,hogy várhatók valóban újra egyhetet és csak utána tudom nyitni,de már úgy,hogy nem kell a fejlesztői beállításokban hozzáadni a MI Fiókot. -
aszti75
senior tag
Üdv!
Tudom,téma öszefoglaló,de nem találtam a kérdésemre a választ.....
A mellékelt képen látható beállításokkal,mehet a FasbootTools-al leszedett EEA-s ROM a telefonra?
Zárt még a BL.Engedi flashelni egyáltalán?Próbáltam,de a Flash ROM nyomása után rá kérdez,hogy valóban akarom-e,de én itt a nem-et választottam,míg itt rá nem kérdezek előbb.Nem akarok téglát gyártani a telefonból,nem ez a cél.A cél az lenne,hogy a 11.0.10.0-ról tovább tudjak lépni,mivel jelenleg az OTA-s megoldással nem frissíthető tovább.BL nyitást már tegnap reggel kezdeményeztem,de a progi 168 órát írt.Valaki tudna nekem segíteni az itt feltett kérdéseimre?
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest