- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Akelaus
senior tag
válasz
guyver #24451 üzenetére
Én használom/használtam. Ugyanezt vettem én is észre tegnap, így töröltem a francba.
Az a furcsa hogy előtte este teljesen jó volt, használtam sokat a telefont este otthon, wifi-ről.
Ugyanezt a hálózatot amit a Blokada nem tart biztonságosnak, az Eset simán engedi, nincs vele baja. -
Lacopapi
addikt
válasz
guyver #21277 üzenetére
Igen,sajna másképpen csak a global megy...lásd fent
Unlock,TWRP (moddolt,vagy valamelyik Pie-ra kihegyezett),root sem árt.
Fogyasztásról ezen a romon,most néztem,ugye benne volt az éjszaka,meg ma nem sokat molyoltam a telóval,de folyamatos a szinkron,wifi - 14 óra alatt (50 perc SOT), 8% fogyasztás...ez nekem bőven megfelelPersze a kijelző szedi az energiát,ennek nagy része csak készenléti idő.
-
-
B2man2
aktív tag
válasz
guyver #21256 üzenetére
10.3-as frissítés óta nekem is elég gyenge a kijelzőidő
Ma pl 1.5 óta kijelző idő és már 71%-on az akku.
Eddig majdnem a duplája volt. Remélem majd beáll.
Megint az android rendszer a fő fogyasztó. 14-17%
Az lepett meg hogy a Cella készenlét is jónak magasabb mint volt. Most 15% felett van. Sőt tegnap egész nap szórakozott azzal, hogy biztonsági másolatot nem volt képes készíteni az MiCloud. Ma sikerült. Érdekes. -
-
-
-
Szokenesz
senior tag
válasz
guyver #21109 üzenetére
Igaz, mar telekomos vagyok, de 2 honapig hasznaltam a VoLTE-t a Telenornal is, igaz, telefonos ugyfelszolgalat nem volt hajlando bekapcsolni, hasonlo indok miatt, de helyi uzletben szo nelkul aktivaltak... Annyi, hogy a rovid szamok (pl 1220) kozul nemelyik tenyleg nem megy.
-
válasz
guyver #21078 üzenetére
Korábban úgy volt, hogy külön kérni kellett. Ráadásul van a honlapjukon támogatott készüléklista és elvileg csak azokon hajlandóak bekapcsolni már. A Note 5 nincs a listában, de nekem még az elején szó nélkül bekapcsolta az ügyfélszolgálat. Viszont a rövid hívószámok (mint pl. a 1220 is) nem hívhatóak, ha be van kapcsolva a VoLTE. Ezért is nem nagyon engedi a Telenor az általuk nem támogatott készülékeken az aktiválást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Update 07.09. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest