-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
madrac
senior tag
Eustock-ot mondanám és a Turbado-t
Eustock-nál csak arany van raktáron most és budapesti szerviz céggel javíttatnak (wayteq), amúgy szlovákiából küldik futárral +1 ezresért, 1 év garancia.
Turbado, 2 év garancia, van üzletben való átvételi lehetőség is, ha jól tudom ők kínában javíttatnak, de jókat olvastam róluk.
Eustock-nál a munkanapon valami 14 óráig leadott rendelést másnap már ki is viszik, Turbado-nál több idő. (külföldön van a raktáruk..) -
-
wwenigma
Jómunkásember
Ez nem fog menni egy töltéssel 6, max nagyonmax 7 órat saccolok ha megy a hotspot - majd le tudod tesztelni. En is szoktam osztani meloban netet....
SztipitsA: 35ezerrel dragabb es azzal 100% hogy a kozelebe se lesz a kivanalmaknak no meg valszeg 2 SIM az igény. Mar eladtad a telot mert szembemenve szinte mindenkivel a topikban szerinted nem jo, nem?
Ezt csak igy itthagyom...
-
Carline
őstag
Nekem volt S5 LTE-A telóm párral ezelőtt, annak is ua. volt az akkuja mint a Duos-nak.
Régi kevésbé takarékos SoC (Snap801) és kisebb akku (2800mAh) a RN5-höz (Snap 636, 4000mAh) képest.
Szóval bőven kitart addig mint a S5.
Amihez ott nem kellett root ahhoz itt sem fog. Ellenben itt a rootot nem büntetik, míg samunál knox==0 az garivesztés.Árukereső bedobja a S7 akciót. Nem nevesítem hogy hol, mert hülye azért nem vagyok!
SztipitsA
Jó és szép az S7, de sokkal kisebb mint ez a teló. Aki nagyobb képernyőre vágyik annak felejtős. Valamint az nem dual simes, ez pedig igen.
Egyébként látom nem tudsz elszakadni ettől a topiktól, visszajársz még lehúzni egy kicsit a telót... -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged