- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
nagyúr
válasz
trebrona #24772 üzenetére
HM4Pro, igen, bocs, de lényegében mindegy volt.. MIUIHU ROM volt, "alákattintott" letöltéskor a HMNote4X-nek, benézte, TWRP-ben a ZIP nem hasalt el a check-en mert azt a parancsot végre se hajtotta (az ellenőrző parancsot a TWRP nem is ismerte) így az utána levőt meg se nézte hogy csinálnia kell-e vagy abort.. szóval simán ment tovább.. itt a sztori amúgy.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
madrac
senior tag
-
válasz
trebrona #17409 üzenetére
Feleségem laptopjával sikerült. Pedig azon is Win 10 Home van, mint az asztali PC-men. A laptopra felraktam a drivereket, elindítottam a miuiunlock-ot és simán nyitotta a bootloadert. Nem értem, mi lehetett az én windows-ommal a gond
Az 5 perces műveletből lett egy fél napos sz*vás. Most megpróbálom felrakni az eu dev-et, remélem azzal nem lesz ennyi gond...
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
trebrona #16650 üzenetére
Szerintem pedig elég baj az hogy hivatalos elnevezeshez hasonlito nevvel illetunk egy custom romot, mert igy a belevitt hibákat a gyári nyakába varrják. Ez nem mas mint a kínai xiaomi rom mókolt változata.
Norby86: nem nehez megtalálnod a megfelelő helyen a válaszokat.
1. If a ROM is not published DONT ASK ABOUT ITS ETA
2. If a ROM is not published DONT ASK why!
3. If a ROM is available, download it and use itVarázsgömbje meg nincs senkinek. Amikor megjelenik majd ott postolják a fórumban.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
trebrona #16646 üzenetére
Nem. Amikor arrol beszelunk itt hogy Global Stable és Global Dev arrol mindenki tudja hogy gyari, hivatalos rom. Aztan felbukkan egy megtévesztő Xiaomi EU Stable elnevezés mindenféle utalas nelkul arra hogy ez egy custom rom lenne. Lasd #16625-től. Problémával mert nem frissul. Holott a mókolt romhoz kapcsolodo oldalon irjak hogy ne kerdezd hanem majd frissul ha lesz, akkor barki mas honnnan tudja ha ott nincs? Vagy egy masik problema "EU dev romon", holott olyan nincs. Es pont.
-
-
-
-
-
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
trebrona #10551 üzenetére
Ha ragalmazas, jelentsenek fel es szamoljanak el a penzekkel a birosag elott. Ja nem fognak mert lehet adozni is kene belole...ha nagyon akarjak csinaljak meg a mókolást a romon és adjak ki, kapnak penzt ha megerdemlik. Mint barmelyik mas normalis dev team.
Nincs hivatalos fan site, sima fan site es semmi mas. Nem kitalalt hulyesegek, amennyiben nincs igazam linkeld a forraskodot amibol dolgoznak. Ez a bullshit amit terjesztetek a csodalatos reklamokkal televagott oldalrol...
-
-
ktommy91
addikt
-
w333
félisten
válasz
trebrona #10238 üzenetére
Jah hogy így is lehet ... ezt nem tudtam, erre gondolsz ?
Ha kell akkor ugyan ezzel a módszerrel vissza lehet tenni a stabil -t ?
-
Anonymus23
veterán
válasz
trebrona #10231 üzenetére
Jogos, kb 10-ből 4 az ami még mindig elérhető, de sok esetben (fotó alapján való keresés) elég arra, hogy másik eladótól ugyanazt a terméket megtalálja az ember, ahol még elérhető.
Nálam a kipróbálton van a hangsúly, mert sok felesleges idő megy el, ha nem megfelelőt küldnek, még ha a pénzt 99,99%-ban vissza is kapja az ember. -
Anonymus23
veterán
válasz
trebrona #10228 üzenetére
Nem értek veled egyet, pl a Note 3 Pro SE összefoglalóban 1,5-2 éves AE linkek simán működnek (pedig ez sincs karbantartva, mármint a linkek), most direkt rákattintottam vagy 5-re mindnél az adott termék működő hirdetése ugrott fel. Persze lehet 3-4 év múlva már nem annyira lesznek elérhetőek, de addigra már mindenki bevásárolt szerintem az adott telóhoz, legalábbis ameddig hivatalosan is forgalmazzák, bár ez is kifutó már kétségtelen.
-
-
Goose-T
veterán
válasz
trebrona #7142 üzenetére
Nagy PR-bullshit az egész, a Google-t állítja be bűnbaknak, pedig a Xiaomi implementációja téglásítja a telefont. Úgy kéne működnie, hogy csak simán nem engedi elindulni a telefont, nem kéne téglásodnia.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
trebrona #7142 üzenetére
Azonos anti4-esek között lehet flashelni és custom romokat is ugyanúgy lehet feltenni. Mind a stabil és mind a béta anti4-es rom használható, ha valamelyik következő nem lenne jó erre vissza lehet állni.
Ugyanakkor ha engedéllyel miflash is tud flashelni "brickelt" telót akkor ez csak szoft brick, ergo máshogy is vissza lehet hozni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sérült! Corsair Icue 5000X Fehér Számítógépház! Olvasd a hirdetést!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest