- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
moma
őstag
válasz
n@p@lm #18797 üzenetére
Hú, kicsit tudnád még infót adni? Rákerestem a settingsben és ott feldob ilyet, hogy "VoLTE enabled" meg, 'Use mobile date during VoLTE calls on secondary SIM" de ráklikkelve átvisz a "SIM cards & mobile networks" menüben ott meg nem látom ezeket. Meg az se világos egészen, hogy itt mit kellene állítani. Köszi, ha tudsz még segíteni.
-
-
Balzak83
senior tag
-
Balzak83
senior tag
válasz
n@p@lm #18050 üzenetére
Megkérdezhetem, hogy miért ragaszkodsz a gyárihoz? Vannak annál sokkal komolyabb appok.
jUUh: köszönjük, bár szerintem kelleni fog egy hozzájárulás a szakember részéről, hogy megjelentethető. Ez is személyes adat, igy gdpr és hasonlók érvényesek itt is. Az lenne a legjobb, ha lenne egy oldal/hirdetés, ahol publikusan fent van a szám, azt meg hivatkozni elég. Addig meg ez a megoldás, hogy elkéri, akinek fontos.
-
trebrona
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest