- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
Full wipe alatt általában a rendszer részére fontos partíciók wipe-ját értük, tehát /data, Dalvik/ART cache, cache - és a /system ami kérdéses, mert van ahol töröltetik (non-MIUI custom ROM-ok), van ahol nem (pl. Xiaomi.EU). Valamint a /vendor ha custom non-MIUI a ROM.
A /data format az lezúzza a /data-t és így egyben a /storage-ot is (ez a belső memória). Ez akkor kell(het) ha encrypted és nem tudja feloldani a ROM. Akkor nincs más hátra mint előre.. [Itt van] hogy mi hogy működik.
Jó alap lehet ha /data, Dalvik/ART cache, cache után a belső memóriában az Android könyvtárat átnevezed (ha kell meg visszaállításnál vissza..) valamint ha pl. másik MIUI-t használsz akkor a MIUI könvtárat is átnevezed (meg vissza ha..). Meg ahogy amlítettem /vendor ha non-MIUI custom ROM.
De a ROM-ok leírásában általában kitérnek rá hogy hogy kell telepíteni, mit kell wipe-olni és milyen TWRP-t ajánlanak - ezeket általánosan illik megfogadni mert nyilván nem véletlen írta le a ROM maintainer.
-
szunyi777
őstag
Dirty flash kor nem szoktam belső tarhelyet törölni. Tiszta telepítéskor system, data, cache, Dalvik, internal storage, vendor.
Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest