- iPhone topik
- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toth_Jani
őstag
válasz
Melorin #8166 üzenetére
Ha megjön a telefonod el kell dönteni mit akarsz vele.
Amennyiben elviseled a reklámokat , és nem akarsz megküzdeni a Banki alkalmazásokkal akkor tökéletes a gyári ROM is, ha kell a reklámblokkoló és nem fogsz rajta bankolni akkor lehet piszkálni.
A Lenovo K3 Note telefonon a legnagyobb sikere a portolt MIUI 7-8-as ROM-nak van, itt meg ez például gyárilag adott. -
Departed
őstag
válasz
Melorin #8086 üzenetére
Ez teljesen stimmel, ugyanez volt nálam is. Nekem is értelmetlennek tűnik, amikor megkapják a csomagot és aznap változtatható a célpont akkor miért nem eleve abba a depo-ba küldik...
Lényeg ami lényeg, elvileg most délelőtt megérkezik a csomagpontba és délután megyek érte + a tokért.
Ez egybevág azzal hogy mivel én kedden délután rendeltem ma érkezik, Te pedig szerdán délután ezért hétfőn. Ez van.
Amúgy azért módosítottam a célponton hogy kártyával tudjak fizetni. Ha már van lehetőség részemről kihasználom. De ettől függetlenül csinálhatnák még egy kicsit ügyesebben géelesék.
-
helixP
nagyúr
válasz
Melorin #8086 üzenetére
Nem tudom, mennyit változtattál a címen, de nálam pl. a 9. kerületi rendelést kértem, hogy amíg dolgozom a közös képviselet átvegye, na pont abban a 2 napban nem voltak, így kértem, hogy jó, akkor hozzá át a munkahelyemre az 5.-be, mire közölte, hogy ő csak 9. felelős, így visszament a központba és másnap hozta az 5.kerületért felelős.
Szóval lehet, hogy a Tiédet is ezért küldték vissza a "központba".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest