Hirdetés
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!

Új hozzászólás Aktív témák
-
TRob1
veterán
+1
Jelentkezem a szerencsésebbek közé.
Soha nem fagyott, minden működik, soha nem merült random, semmi kirívó. Ráadásul ha havonta egyszer újra van indítva, akkor már sokat is mondtam.
(Amúgy nekem v9.5.1.0.NCFCNFA (stable) van rajta)Örülök is neki, mert úgymond már "kinőttem" a folyamatos telefonbaxkurálásból, már inkább használom (anno pl. kis ZTA Blade-re meg kb minden nap került fel másik rom vagy nightly build
)ui: Egy dolog "nem tetszik", de ez 2-3 napja van. Beadja hogy van MIUI10, meg ott a letöltés, de ha rányomok, Up To date vagyok (de gondolom majd elmúlik)
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Bomba ár! HP ProBook 430 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gar
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Soha nem fagyott, minden működik, soha nem merült random, semmi kirívó. Ráadásul ha havonta egyszer újra van indítva, akkor már sokat is mondtam.
)
crok