- Netfone
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 2 Extended Edition
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomy86
addikt
válasz
Entoni92 #4350 üzenetére
Én win 7-et használok úgyhogy csak tippelni tudok a megoldásra.
Nálam például a MiPhone Manager telepítése után rendben voltak a deriverek. Ha mégsem, akkor még ezt a leírást találtam. -
tomy86
addikt
válasz
Entoni92 #4344 üzenetére
"adb driver gépen van, google honlapról leszedve. amit MIUI-s oldalakon találtam azokat a Win10 nem telepítette fel."
win 10-nél ki kell kapcsolni az aláírások ellenőrzését, mert legtöbb esetben ezért nem lehet telepíteni.
Mivel próbáltál recoveryt cserélni. Azzal a programmal, amit korábban linkeltem?
Most hogy áll a telefon? Van recovery mód, vagy már az sincs? Utóbbi esetben ezzel a módszerrel próbálod életre kelteni a telefont? -
válasz
Entoni92 #4346 üzenetére
ehhez a MiFlash-hez nekem a kitömörített cuccok kint voltak a C:\Miui mappában, előtte hasonló hibákat dobott, mint neked..
Még nem sikerült recovery-t varázsolnom, csak a kínai karakteres kék menü jön be, ahol választható a recovery, csak nem töltődik be.. Már simán fastboot-ból próbálok img fájlokat telepíteni, sikeresen lefut, de így sincs recovery
szerk: végre felment a 3.0-s TWRP.. már nyugodtan fogok aludni
-
válasz
Entoni92 #4344 üzenetére
nekem sem ment a recovery csere (ugyanez a hibaüzenet), de már úgyis szét volt barmolva a telefonom, szóval MiFlash-sel fastboot-ból tettem fel egy romot, és kezdtem elölről mindent.. utána sikerült TWRP-t, majd CWM-et is feltenni
szerk.: most megnéztem, az 5.1-es romon (MIUIHU 6.4.14) ismét nem megy a recovery csere..
-
tomy86
addikt
válasz
Entoni92 #4338 üzenetére
Én a legújabb multi romot akartam telepíteni két napja és ugyanez volt. TWRP 3.0 volt a telefonon. Próbáltam több romot, mindnél ugyanez volt az eredmény. Lecseréltem a TWRP-t CWM recoveryre és azzal gond nélkül felment a rom. Úgyhogy a TWRP nem lett a kedvencem, maradok a rég bevált cwm-nél.
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdezel, kérlek fusd végig a Téma-összefoglalót!
- Politika
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Energiaital topic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Star Trek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Eredeti játékok OFF topik
- Középkorian pokoli lett az új GeForce driver
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Update 05.14 Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest