- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- One mobilszolgáltatások
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Redmi Note 7 - nota bene
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 2 Extended Edition
Új hozzászólás Aktív témák
-
SárkánySzív
aktív tag
Egyébként meg itt http://www.miui.com/download-273.html#453 az utolsó multi a 2014/813 telóra; ami szabadon tölthető.
... meg itt https://mirror.byteturtle.eu/multirom/?dir=7.11.16 is, csak ez állítólag nincs magyarítva. Ezt Szerjózsáék csinálják talán...?
-
tomy86
addikt
válasz
#65675776 #6298 üzenetére
Nem kell azonosító a letöltéshez. Ahhoz kell azonosító (regisztráció), hogy lásd a linket.
Kb. az a helyzet, mint hogy én is feltöltöttem a romot a drivera, azzal a beállítással, hogy a link birtokában bárki letöltheti. Ha ezt a linket ide posztolom, akkor bárki letöltheti. Viszont, ha csak privátban osztom meg (mint jelen esetben történt), akkor csak az láthatja aki be tud lépni a privát fiókomba vagy akinek elküldöm.
Ugyanakkor csinálhatok linket a fájl mappájához is, amit csak jelszóval lehet elérni.
De írhatok egy programot is (ha tudnék), amit elindítva megjelenik egy zöld gomb, amire kattintva elindul a fájl letöltése. Ebben a programban nem állítom be letöltési feltételként a jelszó kérést.
A fájl elérési útja minden esetben ugyanaz, csak a megosztás, illetve az elérés módja változik. -
tomy86
addikt
válasz
#65675776 #6296 üzenetére
"És gondolom a Multitool sem fog csak ezért regelni egy fórumra."
Miért kellene a programnak regelni bárhová is??? Abból hogy a nyilvános oldalon nem elérhetők már a romok, nekem nem következett automatikusan, hogy a multitoolból sem. Mindegy, mert elküldtem egy romot cma8-nak, amit már tudott telepíteni.
Azt én sem értem, hogy mi értelme van annak, hogy a nyilvános oldalon miért nem elérhető legalább az utolsó rom. De ez van. Mondjuk nekem nem hiányzik, mert a május 11 utáni romok már nekem nem feleltek meg (bt-s headset kezelési problémák miatt). Úgyhogy ezért váltottam is Lineage-re. -
törölt tag
Hogy tudná letölteni ha az elérhető oldalon nincs fent? És gondolom a Multitool sem fog csak ezért regelni egy fórumra. Soha nem fogom megérteni miért jó ez bárkinek is. A felhasználóknak egyértelműen a legrosszabb.
-
tomy86
addikt
Ok, közben láttam a feltöltött képen is (board id: 86047).
Indítsd el a Multitool progit, kiválasztod a TWRP telepítése opciót. Ezután kéri, hogy válaszd ki a telefon típusát (itt a wt86047-et válaszd). Kövesd a program utasításait.
Ha ez megvan, akkor szintén multitoolból próbáld meg a MIUIHU rom telepítése opcióval telepíteni a romot.Ha nem tudja letölteni a romot (nem tudom, hogy még elérhető-e), akkor írj és feltöltök egyet valahová vagy ha regisztrálva vagy a Miui Magyarország oldalon, akkor innen tudsz romot letölteni.
-
tomy86
addikt
Ha van recovery, akkor egyszerűbb a dolog. Első körben tudni kellene a telefon pontos típusát (WT88047 vagy WT86047). Milyen recoveryd van (gyári vagy twrp)? Milyen romot szeretnél (Miuihu, global).
Elindítod a Multitool-t és ott kiválasztod pl. a "MIUIHU" rom telepítése opciót (ha nem twrp recoveryd van, akkor először azt telepítsd a programmal), majd végigköveted a program által írt lépéseket. A Progi (remélhetőleg) letölti az utolsó miuihu romot és telepíti.
Másik lehetőség, hogy letöltesz egy romot, amit felmásolsz az sd kártyára (ha van otthon kártyaolvasód), majd TWRP alól telepíted (twrp menü - telepítés - romot betallózod és telepíted). Ha nem kell a legfrissebb MIUIHU és wt86047-es a telefonod, akkor tudok feltölteni miuihu romot (7.5.11-est). Legfrissebb MIUIHU romot innen tudod letölteni. -
cma8
csendes tag
Sziasztok,
Adott egy Redmi 2, melynek a böngészője hibaüzenettel nem indult el, ezért ma újraindítottam (kiderült hónapok óta nem volt újraindítva), hogy orvosoljam a gondot. Ehhez képest azóta nem bootol be a készülék. Csak az MI felirat virít. A készülék Wayteq-es, itthon lett vásárolva (Edigital/Aqua), a ROM-hoz nem lett nyúlva, szülők használták.
A Recovery-be be tudtam lépni, nyomtam egy wipe all data + recovery-t de ez sem segített, azóta is csak az MI logó boldogít.
Van valami ötletetek? Ha igen, egy rövid útmutatónak is örülnék, nem vagyok járatos a mobil hekkelésben.
Köszönöm.
-
tomy86
addikt
válasz
makjoe00 #6283 üzenetére
Itt találod a Redmi 4X topikot.
Mit szeretnél a simről menteni? A droidos vagy a pc-s TC-ben nem látod a mappákat? -
makjoe00
újonc
Kérdezném: a Xiaomi redmi 4x sim kártyatartamát hogy lehet átmenteni a memóriába? TotalCMD-vel miért nem jelennek meg a telo mappái?
Előre is köszi a válaszokat.
-
tomy86
addikt
Kipróbáltam a 11.25-ös Lineage romot a linkelt boot-test-10px.img-vel (twrp alól telepíthető ez is). Javítja a 10 pixeles eltolódást.
Közben kiderült, hogy csak egy bizonyos panellel szerelt készülékeket érint a probléma. Így már remélhetőleg javítják a következő romban.
előzmény -
törölt tag
válasz
herdsman12 #6280 üzenetére
Bocs, de eszem ágában sincs regelni ott csak azért, hogy letöltsem.
-
herdsman12
őstag
-
törölt tag
válasz
herdsman12 #6278 üzenetére
És az melyik Redmi 2 topic lenne?
-
törölt tag
A MIUI HU oldalon direkt nem érhető el a legfrissebb és az azelőtti ROM, csak az egy évvel ezelőtti? Azt felraktam, de az OTA természetesen megintr nem működik. Mert minek.
-
tomy86
addikt
válasz
Tappancs2001 #6275 üzenetére
Ha factory reset előtt nem törölted a google fiókot a telefonról, akkor azzal a fiókkal tudsz belépni, ami korábban is alapértelmezett volt a telefonon. Ha azzal sikerül belépni, akkor töröld a google fiókot a telefonon (ettől persze az adott gmail fiók megmarad, csak már nem kapcsolódik a telefonhoz).
Telefon beállítások - fiókok - google - az adott google fiók és felül a három pötty: fiók törlése.
Ha ez megvan, akkor újra fr és utána már hozzá lehet adni a családtagod google fiókját.
Ezt bármelyik androidos telefon eladása előtt meg kell csinálni különben az új tulaj nem tudja használni a telefont. -
Tappancs2001
senior tag
Sziasztok! A következő lenne a kérdésem. A Xiaomi redmi 2 telefonomon teljes gyári visszaállítást csináltam és megszüntettem a Miui fiókom és a telefon kapcsolatát is, mivel terveztem a telefon eladását, ami végül nem sikerült és egyik családtagom kapta meg a készüléket, aki nem szeretne miui fiókot, csak google fiókot szeretne létrehozni a telefonon, amit sajnos nem tudott megcsinálni. A factory reset utáni első bekapcsoláskor a telefon kérte a google fiók hozzáadását, amit a tervezett eladás végett én nem csináltam meg. Ha valaki leírná, hogy ezt hogy lehetne megtenni, azt előre is nagyon köszönöm. A telefonon a legfrissebb MIUIHU 9 Rom van (7.11.9)
-
herdsman12
őstag
válasz
Tappancs2001 #6273 üzenetére
Nem hiszem, hogy itt sokan látták azt az angol nyelvű oldalt, de, ha bemásolnád esetleg...
A Beállítások - Rendszer - Mentés és visszaállítás - Gyári adatok visszaállítása - Személyes adatok - Emulált SD kártya törlése bekapcsolása, majd alul a Telefon visszaállítása lenne az elméleti megoldás.
Ezt még nem próbáltam, de ha sikerülne akkor is megcsinálnám a következőket:
1. Telefon és a MI fiók, (MI Cloud) kapcsolatának törlése. Már, ha volt MI fiókod, akkor az új tulajnak gondja akadhat, ha használná. (i.mi.com) Ezt mostanában néztem és nem találtam a megoldást!
2. SD kártya ki, ha megy a telefonnal, akkor maradhat.
3. TWRP - Törlés - Speciális... - Dalvik, Adat, Belső tárhely, Gyorsítótár és Mikro SD kijelölés, törlés a csúszka elhúzásával. Reboot. Így az utoljára telepített tiszta verzió marad a telefonon.
Ha paranoiás vagy, akkor teszel rá egy fastboot ROM-ot (kínai-angol). -
Tappancs2001
senior tag
Sziasztok! Előre is elnézést kérek, ha nagyon alap dolgot kérdezek. Xiaomi Redmi 2 Pro telefonom (2015, eustockos vétel, legutolsó Miui 9 7.11.9. miui.hu rom van rajta). Próbáltam gyári visszaállítást csinálni, de a visszaállítás folyamata közben bejött egy oldal angol nyelvű opciókkal, és itt elakadtam, és újraindítással visszaállt az eredeti állapot. Melyik opciót kell választani a felkínált opciók közül? Előre is köszönöm a segítséget
[ Módosította: Intruder2k5 ]
-
tomy86
addikt
válasz
aytukabozs #6271 üzenetére
Igen 14.1. Az xda-n is vegyesek a tapasztalatok. Nem mindenkinél jelentkezik, de azt nem sikerült kideríteni, hogy mitől függ. Az biztos, hogy az október 20 és utáni romokkal van gond.
-
Faby
senior tag
válasz
herdsman12 #6265 üzenetére
Kösz, felment, eddig ok.
-
tomy86
addikt
válasz
herdsman12 #6268 üzenetére
Most már minden frissítés után először ránézek az xda-ra, hogy javították-e a hibát. Írok ide is, ha megoldják.
Bár linkelnek két boot.img fájlt is a fórumon. Állítólag a 11-25-ös rom a korábbival működik, de annyira nem nem izgat a dolog, hogy ki is próbáljam -
tomy86
addikt
Sziasztok!
Akik LineageOS-t használnak tapasztalták azt a problémát, hogy a 2017-10-13 utáni romokban olyan mintha a kijelző kalibrálása nem lenne jó? Arra gondolok, hogy olyan, mintha kb. 20 pixellel el lenne tolva jobbra.
Sajnos a képminőség nem túl jó, de a tabletem kamerája ennyit tud. A lényeg így is látszik a kép bal oldalán.
A helyes megjelenés a 2017-10-13-as romban:
A hiba a későbbi romokban:
Mindegy, hogy frissítésként vagy tiszta telepítéssel telepítem a romokat (2017-10-20, és az új 2017-11-25-ös romot is próbáltam). -
Faby
senior tag
válasz
herdsman12 #6263 üzenetére
Köszi, megnézem. TWRP lehet, hogy van fönt, de mindenképpen frissítsem?
-
herdsman12
őstag
A miui.hu fórum Redmi 2 topik "... utolsó MIUIHU ROM..." első hsz alján megtalálod a 811-re való ROM-ot.
Az 1/8 és a 2/16-os verzióra is ez kell. (Ha gáz lenne és Fastboot ROM kell ott majd lényeges, hogy 1/8 vagy 2/16.)
Az valami jó régi verzió, úgy lesz a legegyszerűbb, ha a MultiTool alkalmazással felteszed a telefonodra való újabb TWRP-t (most 3.1.1.0) és azzal telepíted az előzőleg SD-re másolt új ROM-ot.
Ekkora ugrásnál tiszta telepítéssel illik a ROM-ot telepíteni. A fontos dolgokról csinálj mentést.
SuperSu helyett már Magisk van, ezt telepíti a TWRP, viszont a végén a SuperSu kérdésre nem a válasz. -
Faby
senior tag
Sziasztok!
Egy Redmi 2 Pro-t szeretnék frissíteni, 2014811-es, 2/16 GB készülék.
Valamikor régen tettem rá egy Hu romot (MIUIHU 5.9.24, fejlesztői), de az valamiért nem frissít OTA-n keresztül.
Most szeretnék valami frissebbet rárakni, de az összefoglalóból a link elég összevissza oldalra visz, ahol csak az 1/8-as verzió romja tölthető le. (valami rémlik, hogy ez is jó lehet, de inkább kérdezek) Jó ez?
Vagy milyen romot ajánlotok mostanság, MIUI vonalon maradva? Magyar nyelv fontos.
Köszönöm. -
aytukabozs
addikt
válasz
herdsman12 #6260 üzenetére
Ja. Néztem tegnap én is. Akkor az rm2pro is rm2-nek számít?
Mondjuk a lányom telóján már 1 éve cm/lineage van, szóval minket ez nem érint. -
herdsman12
őstag
-
Kviky
tag
válasz
herdsman12 #6253 üzenetére
Sajnos nem sikerült a Fasboot ROM felrakása, folyamatosan hibákat írt ki a MiFlash és nem sikerült feltelepíteni.
Marad a szerviz. Beszéltem velük, nagyon jó fej volt a srác, azt mondta, el vannak havazva, sok a meló és akár két hét is lehet a javítás. Remélem hamarabb meglesz!
Köszi mindenkinek a segítséget!!!
-
Kviky
tag
válasz
herdsman12 #6253 üzenetére
A MultiTool-ban mindig a wt86047 eszközt választottam ki, amit a sw automatikusan feltelepített, az került fel a telefonra, nem tudom, hol tudom ezt külön ellenőrizni, hogy milyen verziókkal dolgozott.
A Fastboot ROM telepítést megpróbálom az általad küldött linken, bár nem tűnik túl egyszerűnek... ha nem megy, marad a szerviz...
Köszönöm a segítséget!!!
-
herdsman12
őstag
Ha a MultiTool-ban jól választottál, a TWRP (Redmi 2 wt86047) és a ROM (wt86047) telepítésnél, akkor még van egy lehetőség.
Próbálkozhatsz Fastboot ROM telepítéssel. Ha ez elindul, akkor újból MultiTool - TWRP, majd a TWRP-vel a MIUIHU ROM.
Pontosan melyik TWRP és ROM telepítést választottad?
Ha így se megy, akkor miuiszerviz.hu. (kb 12 ezer) -
Kviky
tag
Van egy 2014813-as készülékem ami rendesen működött majd kiírt valami olyasmit hogy a Miui home leállt és a telefon kezdőoldala nem jelent meg. Újraindítottam, de a telefon nem indult el, beragadt a Mi logónál boot-olás közben, úgy hogy míg korábban szürke pöttyök és Android felirat jelezte hogy töltődik, most ezek nem jelentek meg. Sokáig így hagytam a készüléket de nem változott semmi. Kiszedtem az akkumulátort, majd visszatettem és újraindítottam, de a mi logónál tovább nem jutott a készülék.
A telefont nem root-oltam, a magyar rendszer futott rajta.A bekapcsoló gomb+hangerő fellel elindítottam, és reset-eltem a telefont, de semmi változást nem mutatott.
Fastboot üzemmódban PC-re kapcsoltam, és ott a MultiTool programmal az abban leírtak szerint feltelepítettem TWRP programot, majd ezen fórum összefoglalójából elérhető, a telefonhoz tartozó rendszert.Míg a TWRP gond nélkül feltelepedett, addig a rendszer telepítése közben folyamatosan hibákat ír ki, majd a végén hogy sikertelen. Újraindításnál ugyanazon a helyen ragad be a készülék.
Most a bekapcsoló gomb+hangerő felre nem csinál semmit, de a fastboot üzemmód elindul es a MultiTool programmal elérhető a készülék.
Kérdésem
- van-e bárkinek ötlete hogy lehet feléleszteni a telefont?
[moderálva]Szakmai topikban tilos hirdetni!
[ Módosította: Intruder2k5 ]
-
tomy86
addikt
válasz
aytukabozs #6248 üzenetére
Azért nem fogok minden fülest átalakítani, mert egy funkciót kihagytak a miuihu romból
Inkább a miui-tól veszek búcsút. -
tomy86
addikt
válasz
herdsman12 #6246 üzenetére
Azért nem jó megoldás, mert az esetek felében bt-s fülest használok.
-
tomy86
addikt
válasz
herdsman12 #6244 üzenetére
Köszönöm. Épp lefutott a nandroid mentés, de akkor marad a Lineage.
Elég hihetetlen, hogy erre a mono beállításra nincs valami program (legalábbis az elmúlt egy évben nem találtam). -
tomy86
addikt
Mert tavaly karácsonyi ajándékként gyakorlatilag megsüketültem a jobb fülemre. Így elég érdekes úgy zenét hallgatni, hogy a jobb csatornát nem hallod (tehát, ha pl. ott van egy gitárszóló, akkor az nekem nincs). Zenelejátszókban állítható a mono hang (pl. a Powerampban), de sok zenét tárolok a Google Musicban, ami viszont a gyári hangkeverőt használja, amiben nincs ilyen lehetőség. Tehát az oda feltöltött10-15 ezer mp3 hallgathatatlan fülessel.
(#6242) Upo: Jelenleg még Lineage van a telefonon (azon van ilyen lehetőség). Azt tudom, hogy a miui 8-ban nem volt ilyen beállítás. Legalábbis Redmi 2-n. Lehet, hogy azért kipróbálom ma az új miui 9-es romot. Legfeljebb visszateszem mentésből a LineageOS-t.
-
Upo
addikt
Fogalmam nincs, nem tudom hogy van-e ilyen beállítás, nekem nincs szükségem rá, nem is figyeltem rá. A telefont meg nem én használom.
Nem tudom mennyire új a romod, az újabbakon ha belépsz a beállításokba, akkor a felül van egy kereső sáv, ott lehet beállításokat keresni. Nagyon hasznos dolog szerintem.
Most ránéztem az én telómon (redmi note 4, kínai developer rom), és a kisegítő lehetőségeknél van mono hang kapcsoló. Érdekes, hogy a beállítások keresője nem találta meg a "mono" keresésre. -
.DLL
veterán
Mono hangzás kikényszerítésére miért van szükséged?
Nekem egy tabletnél volt olyan, hogy a multimédiás hangszóró, ami (belépő kategória lévén) természetesen mono volt, de úgy volt mono, hogy megkapta csak a jobb oldali csatornát a normál sztereo jelből. Így fordulhatott elő az, hogy amikor egy kevésbé ügyes és oktalan youtube videósnak a saját beszédét nem sikerült mindkét oldalon hallhatóvá tennie, (féloldalasan szólt, ami sztereo esetén is nagyon irritáló), akkor abból a tableten nézve/hallgatva semmi nem hallatszott.
Rendkívüli kombináció. Na akkor örültem volna egy ilyen funkciónak.
-
SárkánySzív
aktív tag
válasz
herdsman12 #6236 üzenetére
Köszi !
-
tomy86
addikt
Aki MIUIHU 9-est használ megnézné, hogy továbbra sincs mono hang beállításra lehetőség (lineagenél pl. a kisegítő lehetőségeknél van)? Tehát, hogy a sztereo hangokat (pl. zene) monoban játssza le, akkor is ha sztereo fülest csatlakoztatok?
Illetve végre működik stabilan a magisk-safetynet duó?
Köszönöm. -
herdsman12
őstag
válasz
SárkánySzív #6218 üzenetére
A MIUIHU 9 7.10.19-en is működik rendesen a kikapcsolt ébresztés.
-
keke69
őstag
Köszönöm szépen a segítséget de a szolgáltató szopatott
-
keke69
őstag
válasz
herdsman12 #6229 üzenetére
Ezeket végigcsináltam, és nem javult meg! Vodafonos vagyok.
-
keke69
őstag
Internetem csak wifin van. Adatkapcsolattal nincs
. A telefonom ezt írja ki: A SIM kártya nincs aktiválva. Hívásnapló szinkronizálása nem sikerült! Ennek lehet hozzá valami köze?
9.7.10.17 a ROM.
Köszönöm! -
tomy86
addikt
válasz
SárkánySzív #6226 üzenetére
A sima addonsu-14.1-arm-signed.zip-et.
De én LineageOS-nél használom, úgyhogy nem tudom, hogy Nexus romon ténylegesen működik-e ez a root megoldás vagy a fejlesztő megint újított valamit. -
SárkánySzív
aktív tag
válasz
herdsman12 #6221 üzenetére
Nem próbáltam még, egyszerűen nincs kedvem foglalkozni vele.
Régebben pedig állandóan a romolgatással töltöttem az időmet.
Egyszerűen jó a 7.6.8 Multi. Mintha azt olvastam volna a fórumon,
hogy az addon su felrakása után még beállításokban engedélyezni kell a Root
jogot.Tommy86
... de melyiket kell felrakni a romoláskor ?
A sima arm, vagy az arm64-t ? -
tomy86
addikt
válasz
vagnerdan240 #6224 üzenetére
Az csodás. Én azért is döntöttem a LineageOS mellett, mert nem telepítek olyan romot, ahol ekkora gyökér a fejlesztő. A fórumokon és a google+ oldalán is ment korábban a találgatás, hogy most addonsu, supersu vagy magisk. Egymással ötletelgettek a userek a fejlesztő meg magasról tett az egészre. Az elmúlt években sok custom romot használtam, de soha nem tapasztaltam ilyen "magasrólteszekráörüljetekhogyvaningyenromgyökerek" hozzáállást egy fejlesztőtől sem.
-
vagnerdan240
újonc
Nekem még azzal sem működik. Felmegy az addonsu, a fejlesztői beállításoknál engedélyezni lehet a root-ot az alkalmazásoknak is (nem csak letiltva vagy adb), az adott appnál be is jön a kérés, de hiába adod meg neki a root jogokat, azt fogja írni, hogy nem kapta meg. Egyik alkalmazással sem működik. Kár, mert ezt leszámítva az NX romnál jobbat még nem találtam.
-
tomy86
addikt
válasz
herdsman12 #6221 üzenetére
A LineageOS-nél alkalmazott addonsu-t kell telepíteni és lesz root. Csak ezt a Nexus fejlesztőjének megerőltető lett volna leírni a rom oldalán.
-
herdsman12
őstag
válasz
SárkánySzív #6218 üzenetére
Nem használom, de tiszta telepítés után kipróbáltam kétszer is. Egy "hülye trükköt" kellett csak alkalmazni, az óra beállításoknál bekapcsoltam az "Ébresztés kikapcsolt állapotban" kapcsolót. Kb 4-5 perccel hamarabb bekapcsol a telefon, aztán időben ébreszt. (PIN kód kérés kikapcsolva.)
-
herdsman12
őstag
válasz
SárkánySzív #6171 üzenetére
Na mi lett a próba vége, root kérdést sikerült megoldani?
-
user112
senior tag
Az sms megjavult a 7.10.17 verzióban, de a kikapcsolt ébresztés nem működik. Pedig ezt korábban próbáltam és akkor jó volt.
-
user112
senior tag
Sziasztok!
Jött egy frissítés a telómra, amit fel is raktam. MIUIHU 7.10.12, ami már a 9. verzió (a miui.hu-n 8.-nak jelzi, 0M ???).Az sms app viszont indítás után egyből kilép. SMS jön, de nem tudom olvasni.
Amit próbáltam:
A "teszt" oldalon, a telefon adatai1-nél az smsc-be írni a +36309888000 telekom üzenetközpont számot és a 2. frissítés gombbal jóváhagyi. Ekkor a szám idézőjelbe kerül és a vége: ",145" lesz. Majd a DNS allowed. Ezt a beállítást nem tudom hogy kell menteni, mert nem őrződik meg, de így sem működik az sms.
Találtam utalást az Android Webview frissítés törlésére, de nem találom ezt az appot sehol, én nem tettem fel, de most a play se telepítés se frissítés gombot nem mutat, így gondolom a rendszer tehette fel.
Van esetleg valami ötlet?
Ui: a beállításokban egyébként a fenti szám szerepel.
-
aytukabozs
addikt
hmm. törlés?
szerk.
az biza -
lac14548
aktív tag
Ez van fent, de lehet hogy már nem sokáig...
Amit linkeltél nem jó, nekem kell a magyar nyelv bele...
-
herdsman12
őstag
válasz
lac14548 #6201 üzenetére
Dobj be egy linket.
Ez csak kínai-angol (7.9.21), de működik. -
lac14548
aktív tag
Felraktam a MIUI 9 Global 7.9.15 Beta-t a miui oldalról.
Tiszta telepítés volt, gond nélkül lefutott.A SIM kártya aktiválás nem müködik, így "nincs szolgáltatás".
Próbáltam a MIUI 8-as "trükköt", hogy állítsam át angolra a nyelvet, de akkor sem megy.
A kártyának semmi baja, más készülékben megy, (ebben is ment eddig).
A SIM helyeket felcseréltem, újraindítottam...Mit tehetek még?
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdezel, kérlek fusd végig a Téma-összefoglalót!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- PS3 Játékok 2000Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest