- Mobil flották
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thusor
őstag
válasz
DanielK #9682 üzenetére
Én is így gondolom. Nyitottam is egy dispute-t az Alin. Azért kérdeztem tőletek, hogy én szúrtam-e el valamit mert az eladó közölte, hogy ellenőrizzem a csatlakozásokat és próbáljak ki más töltőket is, de hiába próbálgatom mindig ki-be kapcsol. Remélhetőleg visszakapom az árát mert ez így tényleg kuka.
-
Thusor
őstag
válasz
DanielK #9679 üzenetére
Próbáltam már sok mindennel. Blitzwolf smart charger amin most a videón van. De próbáltam már 2A, 1A töltővel, laptop USB2.0, asztali gép USB 3.0-val is. USB hosszabbítót nem használtam soha, csak a mellékelt USB kábelt. De ugyanezt csinálja szerintem a csuklómon is, mintha ki-be kapcsolna a miband, mert amikor a progival csatlakozni szeretnék sokszor nem találja, aztán meg igen...pulzusmérés közben is van hogy bluetooth kapcsolat megszakadása miatt nem mér.
-
csasaKKP
senior tag
válasz
DanielK #7243 üzenetére
Mivel az algoritmus nem pont olyan ütemes mozgásokat figyel karon, mint nyakban, ezért nem tudom, mennyire lehet pontos. Próbáld ki sétálás közben, és figyeld (a telefonon), hogy a lépéseknek megfelelően számol-e. Elképzelhető, hogy jól fog számolni, ha ütemesen mozog a MiBand a nyakban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest