- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bottalfog
tag
válasz
Kristof14 #9307 üzenetére
Az a gond, hogy az mifit alkalmazás,eltünt a telefonomról. Most kb. mintha elhagytam volna a telefont(mert uj rendszer ment rá). Tehát nem tudom a programon keresztül leválasztani. Az ujj rendszer meg nem látja
Attól félek, hogy meg kell várjam hogy lemerüljön....
mert kb, 4 óránként próbálok csatlakozni, de semmit nem lát
-
bluyoo
nagyúr
-
drmotto
őstag
válasz
Kristof14 #9035 üzenetére
Köszi, de nekem nem az a gond hogy nincs smart lock. Az működik, pl a headsetet hozzá is adtam másodpercek alatt. A gond az, hogy a telefon gyakorlatilag nem látja a band-et, miközben mégis, mert a mi fit az kommunikál vele, a mi band notify az értesít.
Én inkább a 6.0 androidra tippelnék, mint hibaforrás.Szerk: közben xda-n igazolódtam, nem megy MM alatt a smart lock.
-
Zsolto
őstag
válasz
Kristof14 #8908 üzenetére
Nincs tipp, néha nekem se pont úgy rezeg, ahogy várnám, de nem foglalkoztam vele. Ha el van foglalva a telefon vagy több értesítés jön gyors egymásutánban, akkor néha pár másodpercet késik az értesítés. Előfordul, hogy valamit megismétel, mást meg nem, de nem atomtengeralattjárót irányítok ezzel, szóval annyira nem zavar
Viszont megmondom őszintén, a Mi Band arra piszok jó volt, hogy ráébresszen, szeretnék valami komolyabb cuccot, amin el is tudom olvasni az üzeneteimet, és persze mindazt tudja, amit a Mi Band
Soha nincs megállás
-
havri1
félisten
válasz
Kristof14 #7041 üzenetére
Milyen appal használod? Nem szinkronizál túl sokat?
Illetve mikor vetted?
Amúgy meg, simán ki kellene vizsgálniuk. Kizártnak tartom, hogy javítanak MiBand-et, csere..(ha tényleg rossz).
Magyar jogszabályok szerint 12 hónapig kötelező az akkumulátorra is jótállást biztosítani. -
pampika
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest