- iPhone topik
- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kisszabó
tag
-
válasz
Csari93 #9465 üzenetére
Nekem ma jött meg a Tinydeal-es rendelésem, de egy időben volt egy Alibaba-s is. Elvileg raktáron voltak az árúk, nem preorder volt. Egy hét után (Alibaba) illetve 8 nap után (Tinydeal) kaptam visszajelzést hogy postára adták, azelőtt konkrétan semmi sem történt az ügymenetben (amit persze előre kell fizetni). 16 naptári nap alatt jött meg az első csomag, a többire még várok. Normál postával kértem. az egyikhez kaptam track ID-t, a másikhoz csak hibásat, egy kisebb kalanddal felér mire megkapja az ember.
-
Csari93
aktív tag
válasz
Csari93 #8982 üzenetére
Elnézést a dupláért!
Lehet a Tinydealben bízni, hogy eredetit küld? Rendes dobozásban küldik vajon? Elvileg in stock:
http://www.tinydeal.com/xiaomi-miband-1s-heart-rate-sleep-monitor-call-reminder-pedometer-ip67-p-156919.htmlAkinek van tapasztalata Tinydeallel, eredetiség, csomagolás és küldési idő tekintetében, reagáljon legyen szíves, mert akkor rendelnm.
-
andrisbandi
őstag
válasz
Csari93 #8881 üzenetére
A Getone androidos appról van negatív tapasztalatom.
Még Október legelején rendeltem 5 darabot.
Valamiért négyet egyben adtak föl. Így már fizetni kell érte plusz kb 4.800 Ft-ot (ÁFA+kezelési)Kükön külön rendeltem őket, a bizonyos + 2 dodó szállítási költséggel. Hiába adták fel egyben, ki kellett fizetni.
Ráadásul kb csak 2 hét múlva adták fel, gondolom nem volt készletük.
Lassan 1,5 hónapja rendeltem, és még nem kaptam meg. És még plusz költséget csináltak nekem.- Meg fogom reklamálni, kárpi-t kérek :-)
-
havri1
félisten
válasz
Csari93 #8736 üzenetére
Ez továbbra is (szerintem) a színes és a fehér ledes verziók.
99%-ban erről szól a topic.A fehér ledes az újabb, újabb fw verzió, biztosan más belül is valami, mivel eltérő a szoftver.
Nekem 4 színes van a családban, mind a 4 tökéletesen működik nyár óta. Mér, számol, ébreszt. --> android
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest