- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
fclub
tag
Ez biztos, ahogy a mélynek is.
De gondolod, hogy egy pár ezer forintos kütyü, ami kizárólag a kézmozgás alapján számol, nemcsak a mély és felületes alvást különíti el, még azokat is fokozatokra osztja és úgy kalkulál...?
Nem kizárt, de nem hinném.
Erre az alváscentrumokban több milliós gépek vannak, az alany pedig úgy be van vezetékezve, hogy én már amiatt nem aludnék jól.
És visszatérve a mozgásból kalkulálásra. Ha a feleségemmel alszok egy ágyban, és teszem azt ő éppen szarul alszik, mocorog, meglöki a kezemet párszor, akkor a cucc felületest fog számolni, ha én 6 emelet mélyen alszom, akkor is, és már ficcent is ki az ágyból fél órával korábban, ráadásul mélyalvási fázisból, úgyhogy nem elég, hogy korábban kelek, még nyúzottan is.
...de legalább lesz fél órám, amit kihasználhatok a éppen rosszul alvó feleségemmel!Továbbra sem vitatkozni akarok azokkal, akik esküsznek a szerkezet hasznosságában, csak az üzenetváltások közben jutnak eszembe ezek a dolgok.
Számtalan területen van hasonló dilemma. Sokat bringázom, van rajta csomagtartó, de egy évben 2-3x van rá szükségem, amúgy zavaró a súly miatt és defektjavításnál is, mégsem szerelem le, cipelem egész évben.
Több ismerősöm akkor rakja fel, amikor szüksége van rá.
Nem tudjuk meggyőzni egymást, mindenki csinálja saját belátása szerint. Nem lehet mindenki egyforma, mert akkor mindenből csak egy fajta létezne a világon, az meg már milyen hülyén nézne ki...Bocsi az OFF-ért!!!
-
fclub
tag
Pont ez az, hogy reggel ritkán alszol mélyalvásban(legalábbis nálam így volt).
Ahogy mondtam, ezek a számok nem valósak. Nekem kb. 2 hetente egyszer fordult elő, hogy abba a fél órába essen mélyalvás. A többi esetben felébresztett fél órával korábban. Hát, ez valóban megérte...
Az alvásmonitorozást azután is mindig figyeltem, de nagyon-nagyon ritka volt, hogy a valós ébresztési időszak környékére mályalvást mutatott volna. Tehát havonta kb 18x fél órával aludtam kevesebbet azért, hogy 3x kipihentebben ébredjek.
Ráadásul, bevallom őszintén, nem vettem észre különbséget a mélyalvásból és a felületes alvásból való ébredés közt.
És most senki ne mondja, hogy "mert úgy álltál hozzá!". Én ezt teljesen elhittem, nagyon pozitívan futottam neki a dolognak, de tényleg semmi különbséget nem észleltem!!
De ez csak saját tapasztalat, nem akarok én vitatkozni senkivel. Valaki kért tapasztalatot, én elmondtam az enyémet. De mindannyian mások vagyunk. Tessék kérem próbálkozni. -
andrisbandi
őstag
Tedd fel ezt a régi Mifitet.
Az ráhúzza a pántra a hozzá tartozó régi firmware-t.Ne engedd frissülni a Mifitet.
- Elötte érdemes minden pántos app beállítást lementeni, majd minden pántos programot, mindenestől legyalulni.
- Telefon újraindítása, majd a régi Mifit telepítése.Ha így újra tökéletesen működik, akkor a pánt jó.
Utána ki lehet próbálni egyéb programokat, ha kellene.
-
andrisbandi
őstag
- Csak "régi" szoftverrel tudja az okos ébresztést.
Mi Fit 1.8.711
2016- februárA szakik szerint licenszelési díjak miatt kivették a későbbi verziókból.
A kettesben sosem volt. -
andrisbandi
őstag
Elvileg minden appot úgy kell telepíteni, h az előző verziót leszedi az ember, az átmeneti fájlokkal együtt.
Beállítások/alkalmazások
"leállítás"
"adatok törlése"
"eltávolítás"Teló újraindítása, majd a Playből telepítés.
(A legtöbb programnál felhőből visszaállíthatóak a beállítások.)
Így tökéletesen kell(ene) működnie minden új appnak.Ez a módszer arra való, h a "program régi maradékai" ne zavarjanak be az új verziónak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest