- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
ittakary #1513 üzenetére
Szuper, akkor a telefon ébresztőóráját ki is kapcsolhatom.
Ez csak azért érdekel, mert a Xiaomi Mi3-ban ha beállítok egy ébresztés és a telefont kikapcsolom (Mondjuk beállítom, hogy automatikusan kikapcsoljon x időpontban), akkor x időpont előtt 1 perccel automatikusan beboot-tól és bekapcsol, aztán pontban ébreszt. Így viszont ha jól értem a telefon ébresztőjét kikapcsolom és a telefont le, mert a karkötő ébreszt az adott időben és a telefon meg bekapcsolja majd magát abban az időben amire beállítottam.Köszönet
-
-
-
Doki16
addikt
válasz
ittakary #801 üzenetére
Igen azt tudom, de akkor rezeg is amikor elértem a célomat. Viszont amire én gondolok, hogy csak egyet felvillan mind 3 LED. Vagy lehet folyamatosan ennyivel jelzi, hogy már túlléptem az elért célt?
Viszont ez legújabb app idáig nagyon jól teszi a dolgát. Mindig jelezz az alkalmazásokra. Újraindítottam a telefont és még utána is simán működik.
-
jilian
addikt
válasz
ittakary #711 üzenetére
Akkor valamit nem jól copy /\ paste -zol!
Egyébként már csak a proji van, módosítottam (thx), de a link maradt!(#712) petipetya
Nekem H-P -ig 6:10 van beállítva sima ébresztésként, az műxik nagyon jól, bár nem merek még csak erre hivatkozni. A telefon ébreszt 1 perccel később...
Az inteligenset még nem próbáltam, nincs is rá szükségem. Szeretek addig aludni amíg meg van szabva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest