Hirdetés
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Yettel topik
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
-
Mobilarena
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
moli.hu
őstag
válasz
gianone #4394 üzenetére
igen, peldaul ahogy arrol sincs szo, hogy hogy a fenebe lehet beallitani a kozelseg-erzekelot a feloldashoz
meg mindig nem sikerult valaszolni arra, hogy hogy kell beallitani, vagy az a baj, hogy android 5.1-en mas, es senkinek sincs itt olyanja?
tehat, ha az android/main screen/app drawer/settings/personal/security/screen security/smart lock/trusted devices/add trusted device/choose device listaban nem jelenik meg semmi ES nincs se progress bar SE loading icon, akkor mi van? Ezen a kepernyon levo listat mas helyen kell szerkeszteni, gondolok arra peldaul, hogy mondjuk a bluetooth beallitasok oldalon? Peldaul parositani kell az androiddal? (nem a mifit-tel, az androiddal.) Mert itt nincs hozzaadas gomb. Android v5.1
-
gianone
őstag
SMS is csak az értesítésesben van.
Neked is csak azt mondhatom, mint másnak korábban, hogy elég sokat lógsz itt te is, mégsem tudod megkülönböztetni az appokat se. Olyan sok azért nincs. Ezen érdemes lenne elgondolkozni, mindenkinek, hiába nem tetszett múltkor sokaknak a kommentem. Végigpörgetnek userek 3000 kommentet, és mégis elveszik a lényeg.
-
Imy
veterán
Pár kérdés, ami használatkor előjött... Vagyis még csak barátkozás.
- Ha hívnak, akkor 3 sec múlva rezeg, de csak 1x és pár rezgés. A rezgések számát lehet növelni? Mert ez kevés.
- Az értesítő LED színét hiába állítom más színre, de mindig kék. (Gliderun-nal ment a más szín)
- SMS értesítés nincsA napi célt hogyan jelzi ki, ha magam felé fordítom?
-
Imy
veterán
Akinek nem megy a párosítás csinálja a következőket:
Innen letölteni: miband_ 1.0.652_188_ru (Предыдущие версии)
Majd ha itt összepárosítod, akkor mehet rá a hivatalos. Én a magyart tettem fel.Várom másnak is jó lesz-e.
-
RBJ
addikt
Második fake videó. ez is pocsék felvétellel még a tegnapi. fake band
-
s7evcsenko
addikt
válasz
maggi1886076 #4365 üzenetére
Majd írd meg, hogy sikerült-e összehoznod légyszi.
Én 3db-ot is kipróbáltam ED-ben, egyik se volt hajlandó együttműködni a telefonnal. (Lumia 735)
Regisztrálva vagyok a programba, de nem ismerte fel a MI-t az app. -
LSiki
tag
Az én iNew V1-mel sem hajlandó kapcsolódni MiFit alatt, azonban Gliderun alkalmazással simán kapcsolódott. Elönye a gps-es útvonal követés, hátranya viszont babrálni kell a beállításokkal és az alvás ciklus figyelés inkább rosszabb lett a frissítésekkel ( nálam szinte minden nap frissült). Ráadásul az intelligens ébresztés sem kapcsolható be.
-
Imy
veterán
Bth eszközök között látom. Érdekes, ha ott rányomok, hogy párosítás, akkor párosítja... De az alkalmazás nem kommunikál vele. Mi lehet a gond, mi nem tetszhet neki? Érdekes, mert látja, kapcsolódik hozzá... érdekes...
-
waces
aktív tag
válasz
maggi1886076 #4365 üzenetére
http://winmagazin.hu/2015/03/mi-band-miband/
cikk végén a regisztrációs link
-
draco31
veterán
Van arra esély, hogy 4.2-vel is működik? Kissé késésben van a 4.4-es frissítésem.
-
Imy
veterán
válasz
Arolotifar #4364 üzenetére
Feltettem, de nem párosodik, a fene...
De a bth eszkööknél látszik. Persze ott megint nem tudom párosítani.
-
maggi1886076
addikt
Ha WP-n alkalmazásban tesztelő szeretnék lenne, hova kell regisztrálni? Melyik appot kell letölteni?
-
Imy
veterán
válasz
Arolotifar #4362 üzenetére
Köszi, hogyan kell regisztrálni?
Köszi -
Imy
veterán
Meg van amibandem.
Egy kis problémám van vele, nem párosodik a telefonommal.
Lenovo S850 android 4.4.2 Bth 4.0
Feldugtam töltőre, az első LED világít, a 2. villog most töltés közben, tehát le sem volt merülve, ugye?Mifit alkalmazás: 1.3.412 (Play áruházból letöltve)
Ötlet?
-
válasz
mgTerminator #4357 üzenetére
Hogy lehetnek ekkora különbségek?
Ez 30 napig el van, a másik pl sony meg max 5 napot bir ki. -
moli.hu
őstag
válasz
petipetya #4311 üzenetére
"""Telefon beállítások / biztonság / smartlock menüpontban is hozzá kell adni."""
es hogy?
ujrafogalmazom a kerdesem:
ha az android/main screen/app drawer/settings/personal/security/screen security/smart lock/trusted devices/add trusted device/choose device listaban nem jelenik meg semmi ES nincs se progress bar SE loading icon, akkor mi van? Ezen a kepernyon levo listat mas helyen kell szerkeszteni, gondolok arra peldaul, hogy mondjuk a bluetooth beallitasok oldalon? Peldaul parositani kell az androiddal? (nem a mifit-tel, az androiddal.) Mert itt nincs hozzaadas gomb. Android v5.1 -
Imy
veterán
válasz
maggi1886076 #4350 üzenetére
Kettő van.
De ezt írták:A manual azt javasolja, hogy ne a "domináns" kezeden hord.
-
RBJ
addikt
válasz
maggi1886076 #4350 üzenetére
NEkem is úgy lesz balon óra, jobbon band. Igaz órát csak szabadidőben hordok, melóban nem. Előre sajnálni fogom, hogy a mi band miatt hova fogom tenni a kedvenc paracord és bőrkarkotőimet.
-
Imy
veterán
Senki nem hord órát?
Úgy ciki lenne, ha elkésnék meetingekről, vagy mindig a telt vegyem elő? Áááá....
-
Imy
veterán
Ki melyik kezén hordja? Aki órát is hord...
-
Imy
veterán
válasz
Arolotifar #4343 üzenetére
Örülnék, nagyon. Mindkét kezemre jutna egy.
-
Imy
veterán
válasz
Arolotifar #4339 üzenetére
Nem tudom, érdekes.
Az lenne szép, ha holnap az e-bayes is befutna.
-
RBJ
addikt
bocsi a rossz videóért de tegnap ideg voltam. fake band
-
Mazsika
őstag
Sziasztok,
Ma vettem egy ilyen karkotot. Viszont az appja nem mukodik. Mikor be akarok jelentkezni csak visszadob a kezdo kepernyore. Mi lehet a problem valaki mar talalkozott ilyennel? -
gianone
őstag
válasz
mgTerminator #4331 üzenetére
Tőlük még nem vásároltam, de ez általánosságban is igaz hibás termékekre.
Náluk van egy ilyen:
3 Day Product Guarantee
Did your item arrive dammaged, different or not working? If so you are protected and can make a claim, the procedure is outlined below.1. Within 3 days of receiving the product contact us with a photo or video explaining the issue and whether you want a refund or replacement.
2. We will review the claim and contact you if we need more information.
3.If Approved, we will refund or resend the item, you may also be asked to return the product.És van nekik a warranty is. Én rögtön írnék, hogy ez nem lesz egy hónap akksiidő, mi a teendő. Olyat is írnak, ha nem drága a cucc, vissza sem kell küldeni.
-
gianone
őstag
válasz
mgTerminator #4329 üzenetére
Azt természetesen ők fizetik, ha hibás. Le kell zsírozni.
-
gianone
őstag
válasz
mgTerminator #4327 üzenetére
A legelején jobban merül, meglesz a két hét, az szerintem nem olyan zavaró. De ha Bangoodról vetted, szerintem merítsd le, mármint nem teljesen, csinálj róla képet, és cseréltesd ki. Sok vesztenivalód nincs.
-
vapega
tag
válasz
mgTerminator #4322 üzenetére
Le ne merítsd teljesen mert vagy kuka vagy hűtőszekrényes kísérletezés lesz belőle........................azt ajánlják, hogy 15-20%-nál tölteni kell.
-
gianone
őstag
válasz
mgTerminator #4322 üzenetére
Pl. nálam is. Ez egyik az elején bírt bő egy hónapot, értesítésekkel csak két hetet (mondjuk nyúztam, teszteltem, app fel-le, csetprogramok miatt állandóan rezgett), a másik simán két hónapig bírja. Igazából nem okoz gondot ez se, csak gondolom az élettartama lesz sokkal rövidebb. De mire kipurcannak, nagy valószínűséggel el is avulnak. legalábbis remélem, hogy húzzák addig.
A pántjaik meg pont fordítva, a gyengébbé volt a jó, sőt maga a Miband is nekem az tetszett jobban, nem látszanak rajta a LED-ek, ha nem világítanak.
-
mgTerminator
veterán
100%-ra volt töltve. Annyi hogy folyamatos kapcsolat és értesítések be van kapcsolva, de volt akinek így is ment 1 hónapig. Lemerítem teljesen aztán meglátjuk meddig bírja, lehet így az elején pontatlan kijelzés
De volt itt más is aki mondta hogy ugyan úgy használja mint a barátnője és neki merül, a párjának meg nem... -
Arween
senior tag
Feltettem a MIUI .hu-ról az Mi Fit 1.4.113+Értesítések alkalmazást párosítás ment is rendben ,de mikor az alkalmazásokat állítom be hogy mire értesítsen ezt az üzenetet kapom:
hozzáférés az alkalmazásokhoz nincs aktiválvaEzt hol kell bekapcsolnom?
-
FeRkE
őstag
válasz
mgTerminator #4308 üzenetére
Itt valami nem fasza szerintem, ennyire nem kéne merülnie... Nekem megint meglesz a 60 nap bőven egy töltéssel.
-
Neck
veterán
válasz
mgTerminator #4308 üzenetére
-
Imy
veterán
válasz
Arolotifar #4303 üzenetére
Most itt tart, nme tudom, ma ideér-e....
A csomag a raktárban van. 2015.04.28 01:49 -
moli.hu
őstag
ha a smart lock/trusted devices listaban nem jelenik meg semmi ES nincs se progress bar SE loading icon, akkor mi van? Parositani kell az androiddal? (nem a mifit-tel, az androiddal.) Android v5.1
-
mgTerminator
veterán
Sajnálom hogy így jártál, pláne hogy úgy vártad mint kisgyerek a karácsonyt, de nézd a dolgok jó oldalát! Legalább tudsz csinálni egy igényes eredeti Vs. hamisítvány videót!
Amúgy amit linkeltél videót abban melyik volt hamis? Amelyiken látszódtak a ledek vagy amelyiken nem?
-
Arween
senior tag
végre megjött a mai nap nekem is a Tinydeal-tól 1 hónap után ,jelöletlen dobozban a karkötő eredeti puha jó minőségűnek tűnik,persze használatkor majd kiderül milyen
A + színes karkötők jól néznek ki de minőségre azért más kategória ,mondjuk a 4 db 1100 ft volt nem vártam túl sok extrát
Most töltöm (első töltésnek mennyinek kell lennie?) Illetve látom van bőven alkalmazás hozzá nekem magyar nyelvű kellene és olyan ahol működik a hívás ,email stb értesítés illetve van kijelző felébresztés.
-
Imy
veterán
válasz
Arolotifar #4303 üzenetére
Az szuper, meglátjuk nálam mi lesz a szitú.
-
RBJ
addikt
xiaomi mi band ként árulja, akkor mi ez ha nem hamisítvány, kár kimagyarázni. Érdekes más eredetit kapott. Innen ajánlották sokan. Köszi.
mi logo a dobozon, a mi.com hivatkozás a hátulján smafu? ja a leírás is csak példa?
MÁr írtam neki de kaptam is az ebay től levelet a személyes egyezkedés nem garantálja a biztonságot. -
Ez nem hamisítvány, hanem nem azt kaptad, amit rendeltél. Hamisítvány akkor lenne, ha Mi logo lenne rajta. De mindegy is, kérd vissza a pénzt, először ebayen. Általában elég, ha beígéred neki a negatív értékelést. Ha nem megy, hivatalosan felnyomod ebaynél, végső esetben meg paypal.
(#4299) RBJ: felesleges, mert nem hamisítványt kaptál, hanem más terméket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Apple MagSafe Charger töltőkábel - Új, csomagolásbontott
- Eladó 3 az 1-ben vezeték nélküli gyorstöltő A+ Charger WCV3IN1
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Nagyon jó minőségű usb c-c kábel adat és töltőkábel 1 méter
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T420 - i5-2GEN I 8GB I 320GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy S24 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest