-
Mobilarena
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
andrisbandi
őstag
válasz
Arween #10539 üzenetére
szerk.
pető bá' megoldotta úgy látomMi Fit 1.4.113
Próbáld meg így;
Beállítások\ alkalmazasok\ Mifit\ leállítás, majd adatok törlése
- Ezután újra be kell majd lépni a Mifit fiókba, és tiszta lappal indul az alkalmazás.Az én telómon (Sony Z1c, gyári Loli) úgy tudom a legegyszerűbben párosítani a gyári Mifittel, ha elötte a bt beállításoknál "a telefon látható más bluetooth eszközök számára" funkciót indítom a bt frissítés menüponttal. Csak elindítom, és átlépek a Mifitbe, kezdem a párosítást, kb 3 perc és kész.
-
andrisbandi
őstag
válasz
Arween #10485 üzenetére
A felhős Mi fiók miatt látszanak majd az adataid.
- Próbáltad keresni ott ahol öltözködni szoktál?
Pl rezegtetéssel;
Mifit
... jobbra fönt
Settings
Mi Band
Find band
Ha kemény felületen van, pl kő, fa, egész jól hallatszik a vibramotor. Meg ugye villog is, sötétben számít.Leggyorsabban az apróról tudsz venni.
-
-
gianone
őstag
Ez a kettő nem zárja ki egymást. Majd ha bereped az eredet szíj - ami nem az ő hibájuk, de mégis garanciális dolog -, akkor lesz releváns, hogy mit reagálnak a panaszodra.
Az Edigitalnál még egyértelműbb a helyzet. Ez az EU, itt jogszabályok védik az embert, és van fogyasztóvédelem is. És mivel típushiba, nincs választásuk.
-
tybsen
addikt
Többek között én is onnan rendeltem, bár nem tudom hogy miért éppen nekem hinnél ha az ott lévő többszáz véleménynek nem hiszel?
Szerk. Ahogy ollie, én is onnan rendeltem power bankot illetve piston 2-t. Mindkettő hibátlanul működik és eredeti.
Amúgy meg eleve nem értem, hogy miért kérdezed, hogy mennyi az esélye hogy eredeti, mert nyilvánvalóan nem írtam volna egy hozzászólást egy hamisítvánnyal kapcsolatos akcióról.
-
vapega
tag
Én a Focalprice-től rendeltem, 10 nap alatt itt volt NL-postával.
Mondjuk akkor napi akcióban volt 17$-ért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest