- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 400: renderkép és európai ár is kiszivárgott a telefonról
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Netfone
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vagany
őstag
Attól függ hol laksz. A csomag a lakóhely szerinti postahivatalba kerül és általában 17 óra után lehet átvenni a sikertelen kézbesítés napján, de ha az adott postahivatal csak 17-ig van nyitva akkor értelemszerűen csak másnaptól lehet átvenni. Debrecenben Budapesten és szerintem máshol is így van ez. A postások nem szeretnek csengetni, mert az esetek 99%-ában fölösleges (de.10-kor nem sokan vannak otthon), de én finoman a kis postahivatalban szóltam az ügyintéző hölgynek, hogy említse meg a postásunknak, ha lehet csengessen fel mert pár hónapig lesz aki átvegye a csomagjaimat és láss csodát, működik, a postások is emberek
van köztük sok normális, sőt bízom benne a normálisak vannak többen
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ringke Xiaomi 14 edzett üveg képernyővédő.
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Anker B81L6 240W 180cm USB-C kábel (2 darabos csomag)
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest