- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrgold
tag
Ne haragudjatok az OFF-ért... de lehet, hogy a nagyobb kijelző miatt Huawei Honor Band A2 mégis lehet, hogy jobb választás lenne... [link]
-
Degeczi
nagyúr
válasz
dobolan #14754 üzenetére
Ne haragudj, de ez hülyeség, láthatóan nincs még szemüveged...
Az "időskori" (nagyjából 40 körül kezdődő) látásromlás azzal jár, h egyre növekszik az a távolság, amin belül már nem látod kellően élesen az apró részleteket, távolabbra kell tartani (ezért a gyakori kifejezés, h "már nem elég hosszú a kezem az újság olvasásáshoz").
De hogy lenne már mindegy, h este vagy nappal van?! Este tágul a pupilla, h több fényt engedjen be - ezzel azonban csökken a mélységélesség (pontosan úgy, mint a fotózásban tágabbra nyitott rekesz esetén), vagyis romlik a helyzet, míg több fényben a szűkebb pupilla miatt természetesen jobb az éleslátás!
(ezért jellemző a hunyorgás, ha vmi részletet kellene jobban látni)
Szóval nagyon nem mindegy, h nappal vagy este nézi vki.Másrészt mivel a dolog lényegéből adódóan a távolra látással nincsen gond, azaz olvasást, gép előtti munkát leszámítva nincsen szükség szemüvegre, senki nem vesz föl pusztán az óra megtekintéséhez szemüveget, tehát nem annyi, h "szemüveg megoldja", hanem érthető, ha nagyobb kijelzős megoldást keres (vagy inkább a telefonon nézi meg)
-
vadkörte
addikt
Ma dobták be a postára a november 09-én Gearbest-től rendelt MiBand2-met. Élső blikkre más mint a 3 pöttyös picuri volt. A szíja is komolyabb, a töltő sem ugyanolyan.
Gyorsan párosodott a telefonnal - Redmi Note4 - ami már töltötte is le a fw frissítést hozzá.
Remélem legalább annyira jóban leszünk, mint az előddel. -
mrgold
tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék tőletek... vajon egy 50 év feletti nem túl jó látású hölgy mennyire látná nappal a kijelzőt - gondolom este már nem gond... kb hány mm lehet? Köszi -
Upo
addikt
válasz
kinder93 #14749 üzenetére
Rettenetesen gyorsnak kell lenni, legtöbbször csak 5-10 percig jók, amíg a kuponozott mennyiség (100-500-2000-akárhány darab) el nem fogy. Ritka hogy órákkal a kikerülés után működjön, akkor vagy nagy a mennyiség, vagy menet közben még rádobnak a darabszámra.
Ez ilyen játék, figyelni kell a topikot, meg az ebay-es alis stb.-t, akkor nagyobb az esély. -
kinder93
aktív tag
Minden kupont kipróbáltam, csak én vagyok ilyen hülye, vagy egyszerűen szerencsétlen?
Egyik sem működött
-
zeusz55
senior tag
Nah egy jófej számtech boltos srác ifon hatosával updatelve lett a kütyü frimje, minden ment faszán, teló leválaszt P8al újrapróbál és semmi.... meguntuk megy vissza boltba levásárlásra! Egyszó mint száz NEKÜNK huawei P8 lite-on egyáltalán nem működött!
-
pnegab
újonc
Huawei P9 lite telefonomhoz egyszerűen nem akar csatlakozni a miband 2, kb. 2-3 hete szakad meg a kapcsolat a karkötő és a teló között. Azóta hiába próbáltam meg már mindent. Látom nem egyedi a probléma. Van még ötlet?
-
zsiz
őstag
Sziasztok. Nincs valami trükk, hogy ne kelljen random időközönként újra és újra engedélyezni a MiFit hozzáférését az értesítésekhez? Sima fehér ledes Band és 6-os droid.
-
Bec
tag
válasz
zeusz55 #14743 üzenetére
2 tablet 2 mobil amin próbáltam mindent amit itt a témában írtatok,a Notify & Fitness for Mi Band ami látja a Fix-it for Mi app. futtatása után.De mivel régi az fw a Band2-n jelzi az app. hogy nem tud kommunikálni vele,az fw frissítés elindítása után 2-5%-nál lefagy. Elvileg a régi mifit verziókban van fw. ezt be lehet hívni a Notify-ba,ami azt írja megfelelő firmware,de ez is lefagy 2% után. Próbáltam 4 androidos készülékkel wi-fi mentes övezetben,gps ki-be kapcsolással,teljesen rádió jel mentes helyen,mindenhol ugyanaz.
-
zeusz55
senior tag
Nah ez alapján meg azzal a programmal amit felkinál kb 2 óra alatt eljutottam oda hogy az a + program látja, szinkronizálja datálja az órát, de szoft frissitésnél lefagy, ha kilépek a programból ledob, a gyári progi meg továbbra sem lát sehogy semmilyen formában. Még megpróbálok holnap más telójával szoft frissiteni aztán feladom! Habár az ora néz mindent szerintem jól is... aztán ha heti egyszer abba a másik programba lelistázom... az végül is korrekt.
-
zeusz55
senior tag
Ez egyenlőre müködött:
https://www.youtube.com/watch?v=qciAdkq-f7s"i found the solution. Go to play store and download Fix-it for Mi Band 2 and follow the instructions :-)"
Valóban megtalálta a MAC cimet, de se az a prorgram se a mi band nem müködött. -
Bec
tag
válasz
zeusz55 #14738 üzenetére
Itt találod a régi MiFit-eket! https://mi-fit.en.uptodown.com/android/old
Rendületlenül próbálkozom én is a témával,nekem sem megy,korábban leírtam miket próbáltam.. Kézen hordva minden funkciója rendesen működik. (régi rajta a firmware az már biztos) -
trebrona
nagyúr
válasz
zeusz55 #14736 üzenetére
Próbálj ki régebbi MiFit verziót is, hátha azzal sikerül.
Szerk: vagy esetleg másik telefonnal hozzáadni Mi fiókhoz, majd a P8 lite-on belépni a már társított fiókkal.
Egyébként valószínűleg a telefon típushibája miatt nem sikerül, wifit és Bluetooth-t nem szereti együtt.
-
zeusz55
senior tag
válasz
trebrona #14735 üzenetére
Sziasztok!
Ami eddig történt telefon többszöri ujrainditása, MiFit többször delete / install, más zavaró hálózat kiiktatása,a GPS bekapcsolása (habár azt P8 on nem találtuk csak helymeghatározásnál csak GPSt adtunk meg. És egyszerűen azt írja ki a mifit hogy az eszközt nem alája. Jah és az órát feltöltöttük! Esetleg ötlet!?
-
zeusz55
senior tag
sziasztok!
Páromnak vettünk egy Mi Band 2 karkötőt, és a P8 lite-ja az istennek nem látja!? van valami trükk? Vagy van ilyen hogy nem tud csatlakozni!? Teló látja, de mikor a Mi Fittel csatlakoznánk az eszköz nem található!
Aha keresőt használtam látom nem vagyok egyedül... próbálkozok ha nem sikerül jövök!
-
Laci.M
senior tag
Mi a helyzet a HRX editionnal amit szeptemberben olyan nagy gőzzel beharangoztak? Elméletileg a band 2 lenne pulzusmérés nélkül, fejlettebb mozgás és aktivitásérzékeléssel. Sehol nem láttam még mindig.
-
Degeczi
nagyúr
-
-
Degeczi
nagyúr
válasz
AtiSnatch #14725 üzenetére
Szerinted a raktárakban kibontogatják (akár ezt, akár a telefonokat) időnként?
Nem, márpedig simán raktározhatják fél évnél tovább is, ezért egyértelmű, h tettek bele védelmet, ami nem engedi mélykisütésbe.
Mindenesetre karácsonyig (igen, persze) már csak pont egy hónap, inkább így adom oda, orig dobozban. -
szabonagyur
félisten
Újraraktam a telót, de valamiért nem tudom párosítani a telefonnal a 2S-t, telefon iphone 6s
Mi lehet a gond?
-
Degeczi
nagyúr
válasz
Laci.M #14722 üzenetére
Március óta a bal oldalival azonos hátlapút használok. Az augusztusban vásároltat nem bontottam ki, mert ajándék lesz
de most már kíváncsi vagyok, az milyen.
Mindenesetre ez a fajta sokszor csinált már olyat, h fürdés előtt levettem, és azt az időszakot is alvásnak vette, pedig be van kapcsolva az elméletileg pontosabb eredményt adó pulzusmérés (és néha lehetett is látni, h zölden világít az asztalon, tehát próbálkozott méréssel)
Szóval ha van is benne közelségérzékelő, mint a mobiltelefonok többségében, az nem működik vmi jól. -
grafnet
veterán
válasz
Laci.M #14722 üzenetére
Furi, elsőre azt mondtam volna, hogy az első (bal oldali) hamis, de sok képen szerepel ilyen.
A második (jobb oldali) az olyan, mint az 1 S-nek a hátulja.
Szerintem az első a 2. generációs, az első meg az első generációs.
Vagy éppen ilyen szenzorpáros volt raktáron...
A jobb oldalinak egybe van építve a fény és a vevő egység, míg a bal oldalinál ez külön van. -
Laci.M
senior tag
Tudtok valami jó kupont most hozzá? Még csak 2 hete ment tökre a band, de a 3 hét alatt úgy hozzászoktam, hogy hiányzik!
Érdekesség a két egymástól 3 hétre érkezett Mi Band 2 (Gearbest) hátuljáról:
Nektek melyik fajta? Elméletileg mindkettő eredeti, az első halt nekem meg 3 hét után, a Második egyelőre bírja anyukámnál.
-
AtiSnatch
aktív tag
-
PiXeL90
csendes tag
Sziasztok!
Van nekem egy Mi Band 2-m és az lenne a kérdésem hogy ti milyen appot használtok hozzá?
Én a Notify & Fitness és Tools között vacilálok! Melyik a jobb?
Ha tudtok más alternatívát az elől sem zárkozóm el!
Segítségeteket előre is köszönöm! -
vadkörte
addikt
Néhány héttel később próbáltam. Már nem is csatlakozott a tötlőhöz. Kipróbáltuk kollégám MiBand1S-ével, ugyanazt a töltőt és tökéletesen vette róla a delejt...
Mindegy. Elenedtem szerencsétlent. Azért sajnálom, kb. 1,5 évig kifogástalanul tette a dolgát. (végülis jobb, mintha egy FitBit döglött volna meg a kezemen ugyanígy) -
SZATA
senior tag
válasz
vadkörte #14715 üzenetére
Nem biztos, hogy végleg meghalt. Szívós darabok ezek és karkötő nélkül is vízállóak.
Több hét pihenő után a kezembe került a fagyasztott kütyü (olvass vissza, ha érdekel) és feldugtam tölteni. Simán felvette a töltést, feltöltődött és azóta is üzemel. Kopp, kopp kopp...
-
vadkörte
addikt
A MiBand 1S-em végleg megadta magát - már vagy két-három hónapja - nem reagál semmire. Sejtem, hogy mi nyírhatta ki. A gyári szíj tönkrement és az utángyárik valószínűleg beengedhették az izzadságot, vizet - nem, nem úsztam, fürödtem vele - a kontaktokhoz. Valószínűsítem, hogy rövidrezárt és megpusztult. Béke alkatrészeire...
Egy Gearbest-es akcióban vettem egy MiBand 2-t, talán még idén ideér. A ~4.000 Ft vs. ~8.000 Ft meggyőzött, hogy nem biztos, hogy annyira rossz a gearbest. Remélem a postán nem nyúlják le.
Ha megjött és összeismerkedülk, jelentkezek. Köszönöm a sok segítséget, amit Tőletek kaptam. -
csonka
tag
válasz
kisvirag0819 #14712 üzenetére
Válaszd le a MiFit-ben a Band-et.
Az új gazdája majd csinál egy új fiókot magának és onnan kezdve csak azt, ill a saját adatait fogja látni. -
Laci.M
senior tag
Sziasztok!
Már kb bő egy hónapja használok mi band 2-t, eddig jó volt, de szombat óta nem kommunikál a telefonnal (OnePlus 5).
Próbáltam BT restartot, telefon restartot, rácsatlakozni másik telefonról, újra feltölteni 100%-ra, de semmi eredmény, a mi fit nem találja a karkötőt. Semmi extra mókolós appot nem használtam.
Mit tudok tenni? Megszüntettem a párosítást a mi fit fiókban, és nem tudom újra összepárosítani őket. Akarkötő működiik, méri a pulzust, órát és ébreszt is rendesen.
Üdv: Laci
-
kisvirag0819
újonc
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Adott egy Xiaomi MiBand okoskarkötő. Full új. Kíváncsi voltam, hogy működik, ezért feltöltöttem, telepítettem rá a Mi Fit alkalmazást, összehangoltam a telefonommal. Működik. El szeretném adni/ajándékozni. Hogyan tudom magamat mint felhasználót törölni?
Köszönöm, ha valaki segít! -
Degeczi
nagyúr
Igen, lehet, h régi firmware.
Asszem a WP-os app írója is kéri, h időnként egy Androidos telefonhoz legyen csatlakoztatva, h azon megkapja a frissítést.A "korábban párosított" üzenet miatt valszeg ilyesmi meg is történhetett - de azt kideríteni, h milyen azonosítóhoz lett csatolva... talán a Xiaomi ügyfélszolgálata ha tudna segíteni.
Egyébként úgy rémlik (én nem használtam) van külső app, amihez nem kell Mi fiók, azzal valszeg használható lenne, csak MiFit-tel nem. -
Bec
tag
Amiket próbáltam :
Kitöröltem a BT menüből a Band 2-t,utána Mi Fit "keresés..." vagy fél percig = párosítás sikertelen.stb..
Látható a BT menüben de nincs még párosítva, Mi Fit "keresés.." ugyan az mint előbb.
Párosítva BT menüben párosítva,Mi Fit "keresés" ... "Párosítás sikertelen"..
Mi Fit törölve,majd telefon ki-bekapcs. Mi fit 3.0.0. (régi verzió) telepítve,az említett BT story újra végig,de ugyan az.
Még régebbi Mi Fit 2.2.5 a keresés után "A karkötő egy másik személyhez van párosítva.Választassa le vele és próbálja újra" hibát dob.
1 éve Win mobilon az első telepítéskor nem kellett Mi Fit fiókot létrehozni,próbáltam a win-es mobil azonosítóval a Mi Fit oldalán belépni,nem ismeri.
Egyéb ötlet?? Vagy kuka?Régi Mi Fit app.-ok innen letölthetőek.
-
havri1
félisten
Honnan lehet letölteni a frissebb kínai mifit-et?
-
t420s
aktív tag
Üdv!
OT!
Smart Band okoskarkötő e-ink kijelzővel?
Olyan smart band-et keresek aminek a kijelzője e-ink!
Találtam is csak már nem kapható!
https://www.sonymobile.com/hu/products/smart-products/smartband-talk-swr30/Tud valaki hasonlót?
-
Bec
tag
Srácok,segítséget kérnék! Adott egy nagyon régen használt Band 2-es,most előkerült feltöltve működik,Mi Fit-ben nem csatlakozik de látja :
Amit próbáltam :
Mi Bandage (ehhez a Mi Fit kell nem működik)
Notify & Fitness (azt írja régi a firmware frissítsem,de 2%-nál leáll hibával)
Mi Band Master (csatlakozik de nem tud szinkronizálni,leáll hibával)
Fix-it for Mi band (törli de nincs változás)
Próbáltam BT-n törölni,újra párosítani 2 eltérő tablet-en is ugyan ezekkel az app-okkal.
Előzmény, Win8.1-es telóval volt használva,ami már nincs meg.
Valami beragadt,vagy régi a firmware.
Van valami up/downgrade ami független a Mi Fit-től?
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyon jó minőségű usb c-c kábel adat és töltőkábel 1 méter
- Anker B81L6 240W 180cm USB-C kábel (2 darabos csomag)
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Samsung S22+ telefon tokok
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest