- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
Hááát, valahogy úgy :D Nekem az egész itthon rendszer egy 1KW-os szünetmentes mögött van, amire egy 55Ah-s autó akksi van kötve, ha nem vagyok itthon, 60W körül eszik a nap, műholdvevő, riasztó, routerek, modem, stb, eddig még mindig hazaértem úgy, hogy már visszajött az áram, csak a mikró órájáról tudom, hogy valamikor elment.
Ha felétek sűrűn elmegy, szerválj egy UPS-t meghálálja. De írtam, van egyszerűbb megoldás, ha publikus ip-t kapsz, akkor maradhat a belső IP-s megoldás, tedd a router ip-jét dmz-be, és azt nem felejti el...
-
Rick4
félisten
Otthonról, a menüből nem tudod átállítani, de a telekom egy hívásra megteszi, így megy nekem is jóideje, magával a telekomos cuccal semmi gond, mióta bent van, nem is láttam, hónapok óta hibátlanul megy. Amúgy megy az a belső ip-s dolog is rendben, publikup ip-t lehet kérni, ha nem olyanod van, a router ip-t meg DMZ-be téve minden működik rendesen, mintha bridge módban lenne. Egyre figyelj, meg fog viccelni, ha áramszünet lesz, ugyanis bridge módról visszaáll, nálam egy szünetmentes mögött van, így csak tudom, hogy ez van.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Mobil flották
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen autót vegyek?
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest