Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Styleair
aktív tag
válasz
Barnahalo #1533 üzenetére
1. Eddig én is így voltam vele, de azért érdekel, hogy néha befotózhatnék e vele a víz alá.
2. 10w Lildlis es 15w a Temus. Ami fentartja a töltöttséget illetve lassan tölti - miközben GPS megy és szól a Spotify - az nekem elég lenne.
A Lidlis kiesett, mert - Nillkin - tokkal együtt bele sem fér a telefon (probáltam).
Temusok esetén nem tudom, hogy belefér e, nem nyomja a telo gombját a tartó, mennyire stabil, jól tölti.... Stb.. -
Smiro
senior tag
válasz
Barnahalo #1221 üzenetére
A sebesség már nem releváns... Nyugdíjas lettem... Egyébként eddig azt hallgattam, ne siessek már annyira - asszony mondta persze
Hét már nem sietek, tized, század sec lehet a különbség? Kijelző még mindig jó a 8-on és tulajdonképpen minden, akku kivételével na és a frissítések. Ez utóbbi fájt, mert minden pénzügyeit innen intézek. Persze tudom azt is, hogy nincs biztonság. De talán több, ha még van frissítés. Egyébként meg a Sonyt szerettem annyira, mint a Xiaomit. Ezért is maradtam, illetve léptem mindig vissza ezekre. Kamera meg valóban jobb, nem vitás, de a 8 is jó képeket lőtt nappal, este meg másik kamera appot használtam, amivel tökéletes volt szinte. A VOLTE beállítást viszont nem találom. Talán a virtuális SIM miatt?
-
dudzsi
tag
válasz
Barnahalo #506 üzenetére
Sajnos kell! Olyan helyen dolgozok ahol a olyan por és egyéb is lehet ami simán megtudja karcolni a zsebembe. Eddig is full tok volt "flip case". Ez elött 13 volt ott meg szívtam egy kamera üveggel. Ki volt vágva a vakunál és ha vakuztál akkor tejes lett a kép.
Aztán egy teli üveg megoldott mindent. Most ugyan ott találtam erre is. Az ára se olcso igy remélem ugyan olyan jó lesz mint a 13-on volt.
-
osonte
őstag
válasz
Barnahalo #487 üzenetére
A feleségemnek 13 van, nekem 14. A 14 mindenben picit jobb. Mondjuk egy fontos dolgot emeljek ki a 14-nek 30 valahány százalékkal erőssebb a rezgőmotorja és ugyanennyi százalékkal gyorsabb is (különböző effekteket tud). A feleségemnek például gond volt a munkahelyen a gyenge rezgés, mert mindenki rezgőn használta a telefont és másoknak iPhone volt, amik sokkal erőssebben rezegtek. Megoldotta okoskarkötővel. Ez csak egy dolog. Amennyiben hosszú távra tervezel és belefér, akkor az újabb modellt venném. Amúgy a 13 is elég jó telefon. Ja és nekem nem melegszik jobban a 14 sem, mint a 13 előtte.
-
user26
senior tag
válasz
Barnahalo #489 üzenetére
Nekem, és rajtam kívűl 5 embert tudok, akinek semmiféle párásodás nem jött elő. Normál módban normál képeket max egyszere 10-20 kép készült, mind teszt, mint alkalom, nem 500 meg 1000 sorozat, ami miatt a hő hatására bepárásodhat.
Ne gondolkozz hosszútávban a modellel, veszít az értékéből addig, és nyilván mindig lesz "jobb".
@lolipurunak segítettem tesztelni LineageOS -t a modellre, szerintem vagy 100* letégláztam, mivel az OSS nem készül el máról holnapra, de még mindig működik, pedig nem egy egyszerű párásodás mizéria a dologA hardver jó, masszív, de vélhetően abba a felhasználói "körbe" nem sokan vannak, akit ma még érdekel ilyen. Sajnos @Nebrassynak nem nagyon van ideje, és nincs meg a modell, hogy a twrp-t (custom recovery) rendbe tegye, a titkosítás miatt. Azt is beszéltél, hogy e modellnél nem lesz megoldva, túl nehéz. Illetve vannak egyéb gondok forrásügyileg, amit a Xiaomi nem adott ki, így amekkora lehetőségnek tűnt a modell e témában egyenlőre csalódás. De viszont! Alapszinten, alap dolgokra, piszkálás nélkül masszív a készülék! A kjelzője nagyon nagyon top 10 szerintem
Csak hát aki a nagyobb készülékhez van szokva, nehezen szokja meg. 4*5 az ikon méret alapból, azt hiszem, na pl ha 5*6 -s akarsz Szép és jó, de szerintem a szemnek kicsit megterhelő ha sokáig nézed + ha még a méret is csökkentve van, hogy azért reálisan jól nézzen ki...
Én op12 -re váltottam, ugyan az a hardver.
De azt veszed meg amit szeretnélNekem is tetszet, tetszik, de a midennapokban nem jött be igazán.
-
user26
senior tag
válasz
Barnahalo #487 üzenetére
Szia, semmi negatív hangvétel, de ha alap felhasználó vagy, akkor tök 8 melyiket veszed. (alap alat azt értem, hogy gyári minden, szokásos appok, média, fotózgatás hobbi szinten, 1-1 játék, fizetgetés nfc-vel, etc.) Ha extrém, akkor nyilván az új. Talán le egyszerűsítve egy mondatban, nyilván az új mindig jobb, mivel tovább kap támogatást, de a részletekbe nem akarok bele menni. Millió+1 megközelítésben lehetne fejtegetni melyik jobb, melyik éri meg. Vedd azt amit szeretnél
Új hozzászólás Aktív témák
- Könyvajánló
- Gaming notebook topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kedvenc zene a mai napra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- iPhone topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3009
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 64GB RAM 2TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest