- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
luikay
aktív tag
válasz
Kisbatyu75 #1037 üzenetére
Ez a hivatalos EU ROM, Android 15-el. Nekem bezzeg nem dobja fel...
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Kisbatyu75 #1037 üzenetére
Szia az a frissítés felment nálam az a droid 15 és az új hyperos
Nálam nincs gond vele 14T és Telekomos a telefonom -
TomPack
őstag
válasz
pityaa23 #1032 üzenetére
Igazándiból ha úgylenne ahogy írod; -a 80%-feletti töltés erősen degradálná az akkut-, akkor Te mégis azt választanád, hogy már újkora óta az akkud csupán 80%-át használod ki, és korlátozod saját magad, csakis azért hogy ne degradálódjon le 80%-ra az akkud 2 év alatt? És utána nehogy már csak 80%-os kapacitással kelljen élned. Jó esetben Neked, de inkább majd a következő tulajnak... Szvsz én nem dédelgetném az akkut, nekem jön át a logika, miért járnék jobban!
-
Kisbatyu75
tag
Sziasztok!
Ma jött egy frissítés jelzés. Eddig 1.0.24.0.UNCEUXM volt , most a 2.0.1.0.VNCEUXM frissítést akarja feltenni. Hivatalos Telekom-os üzletből van a telefon. Nem gond, ha más a kódja az új ROM-nak? (Lehet nem is az androidot frissíti, csak a HyperOS-t?) -
pityaa23
senior tag
válasz
Steve198310 #1035 üzenetére
Az normálon van, de úgy is hipp-hopp fel van töltve a telefon!
-
pityaa23
senior tag
válasz
Lacielvtárs #1033 üzenetére
Köszi!
-
pityaa23
senior tag
Én azt hittem így tovább marad jó állapotú az akksi. Pl az Asus laptopomban is van gyárilag ilyen lehetőség. 60-80-100%-ra lehet állítani a max töltést. Igaz ott általában rá van dugva a töltő mindig, lehet az miatt. Viszont, ha mobilnál felesleges ezzel törődnöm akkor annak csak örülök.
-
novinyul
veterán
Eleve a telefon vezérlése nem engedi sem maximum tölteni sem minimumra meríteni a telefont. A 0-100% nem a valós érték
Igazából 2-3 évet kényelmesen kibírnak a mostani akkumulátorok. Ráadásul az új Si/Ca akkumulátorok még jobbak lehetnek, persze majd az idő eldönti hogy valóban így is van.
-
user26
senior tag
A neten van az mítosz, hogy napjainkban már nem 100% - és 1% között kell használni a telefont, hanem 80% - 20% és akkor az akkumulátor kapacitása kiegyensúlyozottabb. Szóval jobban bír ki 1 napt (1 töltést). Sok kép, egyéb cikket lehet látni ezekről, de egy hétköznapi felhasználó, hétköznapi használatt mellett nem hiszem, hogy ebből profitál, tisztelet a kivétel!
-
pityaa23
senior tag
Ha már a töltőkről, töltésről van szó. Olyat nem lehet beállítani, hogy csak pl 80%-ig töltse a telefont? Én kaptam hozzá 90W-osat és mindig sikerül túltölteni...
-
user26
senior tag
válasz
vighi74 #1022 üzenetére
Érdekes a dolog, ha valóban ez történt. Mi van az első indítás után, nem tudsz belépni a saját fióddal, hibára fut ? Vagy gondtalanúl működik? Sőt megnézném egy factory reset után, ha első indításnál ezek után be tudok-e lépni a saját fiókba, vagy egy vad idegen ID jelenik meg?
(Ős régen még fiatal kormba egyszer vettem egy ilyent "hasonlót" aliról, nem tájékozódtam róla, hogy ezek egy álltalános fiókkal vagy .... setudja milyen fiókkal lettek feloldva, és amint factor reset történik azonnal ez a fiók lesz aktív.) Jelszava nélkül esély telen volt elindítani a rendszert. Idő kérdésével lett rá gyógyír, mert akkor az a modell volt a top xD de ja, szívás az ilyen az tény. Tudom nem nálad van, csak álltalánossan kérdeztem, nem személy szerint tőled. -
vighi74
csendes tag
Egy xiaomi szervizes írása, NEM AZ ENYÉM, de érdekes lehet a különböző régiókból vásárolt telefonok szempontjából.
Nagyon sok ügyfélnek fog kellemetlen meglepetést okozni amikor kibontják a karácsonyi ajándéknak szánt xiaomi telefont. Az egyiket egy sokak által istenitett sarki GSM hálózat firstphone, de a másikat is sokszor emlegetitek bestbyte nevezetű GSM. Sok ezer telefonról van szó amiket valószínűleg a kapzsi pénzéhes boltok megvásároltak olcsón a busás haszon reményében. Bizonyára más GSM hálózatok és boltok is érintettek lesznek.
Pár hete engem is keresett egy cég ( nem nevezem meg mert őket figyelmeztettem és nem vásároltak belőle.
A lényeg spanyol, portugál, olasz szolgáltatóknak szánt telefonok amik kizárólag csak abban a régióban használhatóak. Valaki az eredeti beszerzési forrást nem ismerem behozott magyarországra sok ezer darabot ezekből a telefonokból. Ahogy a telefon magyar IP cimes wifi vagy mobilnet hálózatra csatlakozik azonnal lezár egy master fiókkal ( mi fiók) és ezután használhatatlan lesz. Sem szoftveressen sem xiaomi szervereken keresztül nem lehet eltávolitani ezt a fiókot. Kínai kollégák jelezték hogy nem szabad forgalomba hozni ezeket a telefonokat. Mintának kaptam xiaomi 13t, 13t pro, redmi note 13 pro note 13 pro plus, redmi 13c telefonokat akkor még nem volt szó xiaomi 14 és 14t pro telefonokról. Hivatalos xiaomi matricával lezárt vadonatúj telefonokról van szó.
Remélem közületek sokan nem vásároltak ezektől a boltoktól és a jövőben inkább fizessetek többet de hivatalos helyről vásároljatok. Ha valaki közületek bele szaladt egy ilyen telefonba, azonnal jelezzétek az eladó ügyfélszolgálatán e-mailben és pénteken a nyitásnál legyetek ott, és kérjétek vissza a pénzt, másik vadcsi új telefont ne fogadjatok el mert ki tudja mit kaptok. -
jojoando
aktív tag
válasz
Steve198310 #1018 üzenetére
[link] XIAOMI hálózati töltő USB aljzat (33W, PD gyorstöltő 3.0 + Type-C kábel) FEHÉR
közel 200 telefonnak jó töltő, és nem nyírja ki az aksit 20V 6 Amperrel mint ez [link] XIAOMI MDY-14-EE gyári hálózati fehér gyors (Turbo) töltőfej 6A 120W A Honor 67W helyett mást venni csak pénz pazarlás. -
Steve198310
őstag
válasz
Lacielvtárs #1012 üzenetére
Szia,
Nem minden esetben a teljesítmény dönti el azt ,hogy fogja e normális ütemben tölteni. Vannak töltés típusok. És vannak töltők amik csak azt tudják tölteni megfelelően amihez adták vagy a késülék tudja a töltés típust kezelni. Töltési típus a PD2.0, PD3.0, QC3, QC4 stb.
Pl. Adott egy 68W QC3 töltőfej. A készülék egy Xperia 1 ami csak PD2 tud. Tölti de sokkal lassabban a gyári 30W töltőhöz képest. A gyári fej 30W 16V tölt és 1,85ACsak egy észrevétel. Szerezz be hozzá gyári töltőt ha nem kompatibilis vele. A TÖLTŐ NEM CSAK EGY TÖLTŐ
-
jojoando
aktív tag
válasz
Lacielvtárs #1012 üzenetére
Igen, szerintem jól gondolod, a töltést a telefon panelja irányítja, a nagyobb teljesítményt nem biztos hogy ismeri , szóval a 67W megvan, akkor mindegy is milyen a gyári töltő főleg ha Honor, a gyári sem tudná gyorsabban adni az ampert. Én a gyárit elő sem vettem, mivel 1 slotja van, a [link] 4 slot, de kell is a fülhallgatóknak rádiónak és tudja a gyors töltést is ami elegendően gyors.
-
Lacielvtárs
nagyúr
-
jani220
csendes tag
válasz
manokaki #1002 üzenetére
Nálam is ez volt a frissítés után. Nagy nehezen rájöttem, hogy kivolt kapcsolva szinkronizálás és értesítés, mióta visszakapcsoltam működik. Gmail-en belül Beállítások - az email címedre kattints - címkék kezelés és itt nekem kivolt kapcsolva a beérkező levelekről az értesítés és szinkronizálás.
-
jojoando
aktív tag
válasz
Lacielvtárs #1008 üzenetére
Ha a telefon töltői része a 67W tud, felesleges illetve (talán nem is tenne jót a telefonnak) egy nagyobb amper átadására képes töltőt venni hozzá. Bár a töltést automatikusan teszi, de felesleges vásárlás volna. Nekem Blitzword töltőm, olyan 30W tud de az is feltölti fél óra alatt a napi használatra és stabil töltő évek óta. Vagy -5 perc megéri?
-
Drughi
addikt
válasz
Lacielvtárs #1006 üzenetére
Nekem ez van: MDY-14, gyári 67w gyorstöltő, a gyári Usb A - C kábellel használom, szintén a 14T-vel
-
jojoando
aktív tag
válasz
Lacielvtárs #1006 üzenetére
-
Lacielvtárs
nagyúr
sziasztok, hátha tud valaki választ adni nekem.
adott egy 14T sima ilyen telefonom.
sehol nem találok hozzá 67 w-os töltő fejet, esetleg ez jó lehet hozzá? [link]
tudná hozni a max töltési sebességet?
elrőe is köszi a választ -
jojoando
aktív tag
Többet nem szeretnék ezen részen rágódni, de ne tudd meg, mennyien és kik játsszák a játékot, illetve 1 órára hetente képesek összejönni Budapest egyik részére a heti 1 óra event időre, és milyen kocsikkal jönnek jól szituált emberek. Van aki 4-6 telóval és tablettel nyomassa olyankor, és nincs különbség gazdagabb vagy csóribb emberek közt, a játék összetart minket, ami mindennél többet ér. Ami a telefont illeti nem kell pótaksival járkáljak, 2 simkártyát előfizetni, 1 telefonnal és 2 néven egyszerre tudok játszani GPS kapcsolattal folyamatosan. Ezt a márkát ismerem ilyen tudással régóta, ezért is szeretem a készülékeiket, megbízhatóak hardverben nagyon jók képernyő időben is tetszenek.
Elnézést a sok írásért offoltam is ezt, Köszönöm! -
manokaki
addikt
Van ötlet arra ,hogy a Gmail miért nem szinkronizál automatikusan ? Csak akkor ha megnyitom az alkalmazást .. pedig kivan pipálva ..üas telefonon ugyan ihy volt és ott müködött .
Ötlet esetleg ?
Attia
-
Smiro
senior tag
válasz
jojoando #1000 üzenetére
Nincs is ezzel baj... én vagyok öreg. Játék - kivéve ami gyárilag anno rá volt pakolva az első mobilokra - soha nem volt a telefonjaimon. Amikorra megjelentek az "okostelefonok", a gyerekeim is felnőttek, szóval ez nekem kimaradt és ki is marad. Na igen, csodálkozom, ha felnőttek nyomják a játékokat. Megbántani nem akartam senkit, csak spontán jött.
Férfiembert meg pokémonnal főleg nem tudok azonosítani, de hát egyre színesebb a világ, csak ne legyen kötelező
Az unokáim pedig a játékok hiánya miatt el is kerülik a telómat hála Istennek.
-
jojoando
aktív tag
válasz
novinyul #996 üzenetére
Számomra a Xiaomi a jó megoldás, mivel memóriából jól felszerelt és az iker program használat csak nála van jelen stabilan. 2 accal tudok pokémonozni pl amiket 1 lapon egyszerre tudok megjeleníteni, ezt más készülékkel nem lehet megtenni.
A Huawei a google hiány miatt feledésbe merült, így nem jó mégha van rá megoldás. -
Fryba
csendes tag
Sziasztok!
Csak ennyit szeretnék kiadni magamból:
Egy Huawei Mate 20 Pro után amit 5 évig használtam, váltottam a címben említett telefonra.Soha nem utáltam telefont még ennyire.
Köszi a lehetőségért!
-
Garf.
tag
Eddig a home gombon volt a képernyő mentés most a Circle to Search jön fel de nem találom hol lehet kikapcsolni valaki tudja?
-
Steve198310
őstag
Üdv hölgyek / urak
Úgy vettem egszere, hogy az ikonok elrendezését igen csak el b...ták. Csak mert ami eddig el fért 2 ablakban vagy mit érdekel minek hívják most szét szórta 4 ablakra. Nem lehet állítani 4x5-re vagy 5x5-re vagy 6x4-re vagy 6x5 stb. Most miért? egy sűrű meg standard? Ez miiii? Fasza is volt. Most meg egy ilyen el vágja az egészet. Hihetetlen.....
-
Styleair
aktív tag
Nálam ma jelent meg a HypnOSis 2.
-
bodnarzoltan
tag
válasz
bodnarzoltan #973 üzenetére
Uhh izgi! Az van, ha wifi kikapcsolva és vpn bekapcsolva és így indítom újra a telót akkor újraindulás után megy mobil nettel a VPN, de csak addig ameddig nem kapcsolom be a wifit! Ha bekapcsoltam a wifit utána már mobil nettel nem működik!
-
dudzsi
tag
Nekem meg még mindig 1.0.24.0. Gondolom ez is frissül majd egyből 2-re.
-
bodnarzoltan
tag
Nekem is megjelent a frissítés, sikeresen frissült a hyperOS2 de a VPN nem javult meg!
Mi lehet a baj? Valakinek van ilyen gond?
-
manokaki
addikt
Nekem is megjőtt ...
-
Levwi
aktív tag
Nekem most dobta fel. És ez már nem a beta. Ha hazaérek melóból fel is teszem.
-
Karavik
veterán
válasz
bodnarzoltan #966 üzenetére
Gondolom Android 15 miatt van
-
Na most nekem is bedobta a frissítést, pedig az ég egy adta világon nem vagyok benne semmilyen béta programban, fast lane-ben.
-
bodnarzoltan
tag
-
Karavik
veterán
Pont miattad kérdeztem, hogy előtte milyen ROM verzión volt Matyi222. Így be is igazolódott az elméletem amit neked írtam tegnap. Tehát ha felteszed a publikus 1.1.4.0.VNCEUXM ROM-ot akkor te is megkapod OTA a 2.0.1.0.VNCEUXM frissítést mert neked is megvan a beta OTA update jogosultságod.
-
Matyi222
senior tag
Sikeresen jelentkeztem a béta programba és azonnal jött a frissítés.
-
Black&White
addikt
Global TW-re az imént dobta be OTA-n:
[kép] -
Matyi222
senior tag
Szerintem azért nincs válasz, mert senki sem meri biztosan kijelenteni, hogy ez jellemző probléma. Nálam eddig nem tapasztaltam párásodást, de ez nem jelenti azt, hogy másoknál ne fordulhatna elő. Eddig tehát nálam nem jelentkezett ilyen jelenség, de nem tudom, hogy ez általánosan igaz-e.
-
user26
senior tag
válasz
Black&White #942 üzenetére
Tudomásom szerint ezek a módszerek életképessek:
- Vársz türelmesen, és valamikor megjön.
- Régió állítás, (A keleti régiókra gyorsabban szokott érkezni az elérhető OTA)
- OTA "trükkös" frissítés (ellenőrzés után a "B" ROM -t telepíted), nyilván ez nem minden modellen működik.
- Kemény mag megoldás: BL nyitás, és azt teszel fel, amit akarsz, és ott ahol akarszNyilván lehet ragozni, cifrázni a lehetőségeket, kombinálni stb, vagy most amit látom az adb megoldás variáció aktuális.
-
user26
senior tag
válasz
Black&White #939 üzenetére
és mi a te megoldásod rá ?
-
Alonso69
senior tag
Rögtön,ahogy a PC-n meglátod ,hogy át ment a script.
Tudom mi a baj,?....nekem is az EU Rom volt fent.
Az a Rom ami fent van és újból le töltöd
1.24.0 EU a Dowloaded Rom mappában van ,ez lehet a hiba , mielőtt letölti a 100 -ot ,és elkezdené az ellenőrzést,lépj ki .
Ezután,másold át az Install mappába,majd a belső tárhelyre és nevezd át A.zip re.
A Down Rom mappában lévőt, pedig töröld le.
Majd lehet a Beállítások/frissítő csomag kiválasztása A.zip, -
Alonso69
senior tag
Értem, ez újabb, úgy hogy, működnie kell.
Van több féle script,az érintés időt lehet állítani benne,probáld meg ezt :adb shell input tap 865 2475;sleep .05;mv -i /storage/emulated/0/A.zip /storage/emulated/0/C.zip;mv -i /storage/emulated/0/B.zip /storage/emulated/0/A.zip
Ez egy Mi 14 T Pro telónak a scriphe,
amit először raktam én ki ,az a MI 14 .
A betűméret is befolyásolja az eredményt,ahogy vissza olvasom, nálam az L nagyságú [kép]
és elsőre sikerült. -
Alonso69
senior tag
-
Alonso69
senior tag
válasz
Alonso69 #925 üzenetére
Újra itt.
Az Adb app controlban,a Console menü kell majd [kép] , később még vissza térek.A telón fejlesztői menüben be kell kapcsolni ezt a két menüpontot [kép]
A letöltött kettő Rom-ot , biztonság kedvéért egy új mappába lehet másolni (Install)
Aztán,ugyanez a két Rom a teló belső tárhelyére másoljuk . [kép]
Az a Rom ami a telón van ,át kell nevezni A.zip -re [kép]
Amit telepíteni szeretnénk B.zip [kép]
Így néz ki [kép]
Most jön a
Beállítások/telefonról/frissitő csomag kiválasztása, menü [kép] A zip.Az Adb app controlban,pedig ezt a scriptet kell majd beírni:
adb shell input tap 865 2475;mv -i /storage/emulated/0/A.zip /storage/emulated/0/C.zip;mv -i /storage/emulated/0/B.zip /storage/emulated/0/A.zipKi lehet másolni,de még nem nyomunk Entert.
A telón el lehet indítani a frissítést,majd amikor már végzett és újra kell indítani, akkor lehet a PC-n Entert nyomni és rögtön a telón is . -
Alonso69
senior tag
Bocsánat, nem nagyon van időm, munkában vagyok.
Egy videó (oroszul van) addig is [link]A Rom cserével,egy régebbi Rom-ot lehet ujabbra váltani,lényeg ,hogy a kiadás újabb legyen,mint az ami a telón van .Ez lehet bármilyen , kivéve a
Kínai -t ,mert tégla lesz belőle.Röviden leírom
Le kell tölteni azt a Rom-ot amit használunk (telón van) és azt ,amit szeretnénk telepíteni.
Pc-re letölteni,ezt a programot Adb app control [link] -
user26
senior tag
válasz
hroberto #922 üzenetére
Szia, nézőpont kérdése, ki mit szeret, de amúgy látványos különbség nincsen, azt leszámítva, hogy a régió jelzések az adott régióba ismeretes szabályok, megfelelési formákat tartalmazzák. Szvsz az emberek 2 alapvető dolog miatt váltanak (válltanának) rendszeret, frissítési gyakoriság, és a dialer miatt. Ezek a csúcs hardverek, jól ki vannak hegyezve, hogy jól is működjenek, szofveresen lehetnek diferenciák, egyedi esetek, eltérő esetek, de ott a háttértörténet mindig sántitt szvsz.
-
Alonso69
senior tag
Sikerült, felrakni Rom csere módszerrel a Tajvani Rom-ot . Előtte az EU Global 1.0.24 volt fent. [kép]
Zárt a BL .
Később leírom,mit és hogyan kell csinálni. -
Matyi222
senior tag
Sziasztok!
Mit kell ahhoz tenni, hogy egyáltalán megjelenjen a Bétába jelentkezés lehetősége?
Köszi! -
hroberto
veterán
Úgy látom megérkezett a HyperOS 2. (2.0.6.0).
-
nikkor
aktív tag
Sziasztok!
Még ma is jellemző az új készülékekre a kamera párásodása? Olvastam Drughi nemrég feltett kérdésre adott válaszát, de érdekelne a többiek tapasztalata is.
Javították már a mobilaréna tesztben említett videóval kapcsolatos hibákat?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az idei Xiaomi csúcsszéria egyelőre legkisebb darabja sokat tud, nagyon kézkomfortos és már a HyperOS dolgozik rajta, de becsúszott néhány baki.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen program, ami...?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Nők, nőügyek (18+)
- YouTube
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest