- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alonso69
senior tag
-
barackle
tag
Én mi8-ról váltottam, de én nem érzek hatalmas előrelépést. Persze van benne gyors töltés, meg indukciós, meg sok újdonság (mégiscsak 5+ év van közöttük), de felhasználásfüggő, hogy ezeket az ember mennyire használja ki (én minimálisan).
Nekem átlagos felhasználás mellett nem jön ki annyira az újabb proci sebességnövekedése (szubjektív, nekem a mi8 is elég gyors volt). A kamera biztos, hogy előrelépés, szép képeket csinál a 14, de én a mi 8 képeit is szerettem. Fullhd monitoron/telefon kijelzőn nézve a lényeg látszódik. Biztosan bele lehet nagyítani, és kielemezni a különbséget, de ahhoz, hogy egy pillanatot vagy egy tárgyat gyorsan lekapjak, viberen/messengeren továbbküldjem, mindkettő elég (szintén szubjektív). Az ujjlenyomatolvasó viszont határozott visszalépés a 14-ben. Nyilván egy kijelzőbe épített sose lesz olyan pontos, mint egy dedikált olvasó... sajnálom, hogy a kijelzőbe/bekapcsológombba épített leolvasók felé mennek a gyártók. Meg az infrás arcfelismerő is jó dolog volt a mi8-ban.
De ezektől függetlenül persze szeretem a 14-et is, ez is egy nagyon jó telefon, de továbbra is úgy érzem, hogy hogyha lett volna értelme a mi8-at életben tartani (lenne rá friss miui rom meg biztonsági frissítések), akkor abba vettem volna egy új akkut, és örömmel használtam volna tovább. De miután már naponta 3x kellett tölteni, muszáj volt váltani, és egyáltalán nem bántam meg, hogy a 14 mellett döntöttem.
-
user26
senior tag
Szerintem a "legegyszerübb" dolog e témában nem létezik, nyilván aki érti annak az. Ha miui/hyperOS dialer, contact, messenger kell, akkor:
- Bl nyitás, és ha gyári rendszer kell, amin vissza akarod zárni, akkor olyan régió, amibe még benne van
vagy
- BL nyitás, és a híres Xiaomi.eu ROM, és ezt nem zárod vissza, nem is szabad
vagy
- BL nyitás, root, és valamiről leportolt dialer csomag, ami tudja amire szükséged van, már nem igazán szedik le minden modellről úgy tudom, de ebben tévedhetek, nyilván ebben az esetben sem zárhatod vissza, mert rendszer frissítés után megbolondulhat és az kellemetlen.Továbbá ehhez az információhoz az is fontos, hogy BL nyitás maga 1 külön történt. HyperOS alatt nem teljesen úgy működik, mint a MIUI eraba. Plusz további infórmáció, hogy a nyitott BL után a Play Integrity fejfájást okozhat, ugyanis december óta rá kapcsolt a "google dolgozó", hogy bizony bizonyos funkciók nem fognak működni ilyen állapotban, persze kiskapú létezik rá, de az is további tenedőket von maga után.
Nos ezeknek tudatában a "legegyszerűbb" dolog más perspektivába került, vajon érdemes vele veszdődni ? Nyilván akit érdekel, és kellő idő, tudás van mögötte, neki.
Máshol ennél legegyszerübben, és lényegretörően nem láttam még megfogalmazva. Bocsi, ha a lelkesedésed evvel megtörtem.
szerk:
amúgy tudomásom szerint a modell (xiaomi 14) HyperOS -el jelent meg, nincs rá MIUI, még portolt verzió sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest