Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
Új hozzászólás Aktív témák
-
varmi2
nagyúr
válasz
misimagaki #194 üzenetére
Ez nem ad képet usb-n.
-
misimagaki
aktív tag
Sziasztok!
Költői kérdés, mert sejtem a választ.
Esély sincs arra, hogy ez a készülék tükrözzön képet USB-C csatlakozón keresztül, vagy esetleg egy dokkolóval együttműködjön? -
Gomez1984
aktív tag
Sziasztok
Ez a Xiaomi közelségerzekelő probléma még megvan ezeknél a típusoknál is? -
-
szab13
aktív tag
Sziasztok!
13T-m van kék "műbőr" hátlappal. Tetszik meg minden, de hátlapra letéve a telefont olyan mintha kicsit a kamerára "feküdne" a telefon.
Gyári, átlátszó hátlapon van egy kis perem a ami szépen eltartja a kamerát, de így tokkal pont nincs értelme a műbőr hátlapnak.
Tok nélkül szerintetek tartós használat esetén "sérülhet" a lencse? -
osonte
őstag
válasz
Viktor0610 #184 üzenetére
Én sem akartam elsőre elhinni és nem is értem, mert tényleg nem EU-s... Nekem is nagy fájdalmam ez, mert minden este órákat hallgatom a zenét, de kellene a hívásrögzítés is. Xiaomi.eu meg fizetős és a stabilitása is kérdéses ezzel a SOC-al.
Pedig mindenhogy próbálkoztam, amikor bekapcsolom a tajvani rommal a telefont, azonnal a telefon nyelvét kérdezi és amikor kiválasztom a nyelvet, akkor egy pillanatra felvillan, hogy régió beállítása (vagyis amilyen nyelvet választok, azt a régiót kellene beállítania), ezért is nincs a menüben régió választási lehetőség. Sajnos viszont hiába választottam például angol nyelvet (India régióval), ugyanolyan halk marad. Szerintem fixálva van a hangerő a tajvani romban és halkra, illetve mély sincs benne...
Mindent végigolvastam, XDA-t is, hátha van valami trükk, de rootolni stb. nem akarok. A legjobb telefon amit Indonéziában is kiadnak hivatalosan, ott mehet fel rá simán az Indonéz rom (pl.: 13 Pro). Nem tudom az új 14-es sorozat melyik változata hol fog majd megjelenni, bár azokra lesz Xiaomi.eu.
-
duvi
nagyúr
válasz
Graphics #183 üzenetére
Úgy tűnik, hogy megvan a megoldás. Play storeból leszedtem a Egyszerű tárcsázó appot. Ehhez kapcsolódik egy 199Ft-os vásárlás (Egyszerű köszönet), ha szeretnénk használni a widget funkcióját, mert az ingyenes verzióban ez zárolva van. Ezzel megoldódott a közvetlen tárcsázás problémája és kukáztam a gyári tárcsázót
-
-
-
-
jolti
senior tag
Ahogy te is írtad.
A névjegyben jobb felső sarokban három pötty menü /ott hozzáadás a kezdőképernyőhöz.
De sajnos ez két érintéses, mert ha menyomod a névjegyet nem hívja fel egyből, hanem felelugrik a névjegy és ott majd a hívás gomb...
A Huawei-nél ott elég volt egy érintés. Ez hiányzik is belőle.
Párszor már megszívatott, hogy ranyomtam a gombra és vártam, hogy meddig kapcsol ez még...
Aztán láttam, hogy még egy gombot nyomni kell... -
-
duvi
nagyúr
Két kérdésem lenne:
- Lehet valahol a rezgés erősséget állítani? Ha igen, akkor hol? Csak a ki/be kapcsolást találtam meg hangos és néma üzemmódhoz. Nem a haptikus érintés visszajelzésre gondolok, hanem az üzenetek és bejövő hívások alatti rezgéserősségre. Szeretném erősebbre állítani, mert alapból elég gyenge.
- Hogy lehet kitenni a kezdőképernyőre gyorshívás ikonokat a kontakt listáról? Olyanra gondolok, ami egy érintésre egyből hív. Widgetek között csak kétféle névjegyet találtam. Az egyik 4x1-es a másik 2x2-es óriási widgetek, de ezek is csak megnyílnak érintésre és utána kell kiválasztani a hívást v. üzenetküldést. A kontakt listából már 1x1-es widget tehető ki, de ez sem hív egyből. Ez is csak megnyitja az adott névjegyet és utána kell eltalálni a kis telefon ikont a híváshoz. -
stilo18
addikt
Köszönöm szépen Srácok
-
moma
őstag
válasz
Neurotoxin #170 üzenetére
Eddig is voltak, csak a telefon felhozatal ritkán ugrotta meg a szintet
-
stilo18
addikt
Van egy Shure Aonic A50-es fejhallgatóm.
Az előd, S21 Ultrám sokkal hangosabban hajtotta meg a fejest, mint a 13T Pro...
Nem lehet esetleg valahogy nagyobb hangerőt kisajtolni a telefonból bt-n keresztül? -
osonte
őstag
A hivatalos oldalon a két telefon (13T és a 13T Pro) bekerült a letölthető romok közé: [link].
Eddig is le lehetett tölteni, csak kicsit kellett keresni, nem volt a kezdőképernyőn.Amúgy a fő különbségek (mindhárom romot teszteltem):
EU rom (EEA): Google tárcsázó, üzenetküldő és naptár. Lehet régiót váltani (nem törli a telefont) és amennyiben Indonéz van választva, sokkal hangosabb lesz a telefon, ez főleg fejhallgatón lényeg és szebben is szól, több mély van benne (így ki lehet kerülni az EU korlátozást hangban). - Hivatalos forrásból általában ezzel értékesítik a telefont itthon.
MI rom (Global): Google tárcsázó, üzenetküldő. MIUI naptár. Lehet régiót váltani (nem törli a telefont) és amennyiben Indonéz van választva, sokkal hangosabb lesz a telefon, ez főleg fejhallgatón lényeg és szebben is szól, több mély van benne (így ki lehet kerülni az EU korlátozást hangban).
TW rom (Taiwan): MIUI tárcsázó (gyári hívásrögzítéssel), üzenetküldő, naptár. Nem lehet régiót váltani, de van rajta magyar nyelv, minden működik tökéletesen, nincs teleszemetelve tajvani appokkal. Mivel a régióváltás nem lehetséges (nincs a menüben a lehetőség), ezért az EU-s halkabb hangerőt tudja maximum.
-
KamuMazsola
őstag
Első nap kb du 3-ra 15%, szóval töltő. Második nap ugyanez, csak este 6-ra. Igaz nálam a reggel 3 és 4 óra között van, valamint két sim, mobilnet és napi 5-6-7 óra netrádio bluetooth-szal, meg szocmedia, stb. Szóval van használva.
Ma is korán indult a nap, most 27%-on van. -
jolti
senior tag
válasz
KamuMazsola #154 üzenetére
Ok, megpróbálom!
Köszönöm szépen!
A másikat kérdésemre nem tudod a választ?
Hogy mi a tök... prüttyög folyamatosan adatátvitel közben? Mert oké, ha átjött jelezze, de végig küldés közben.... -
moma
őstag
válasz
Matuka1990 #37 üzenetére
ez a térerő, internet gond azóta is van? más is tapasztalja?
-
osonte
őstag
Nem könyörög, de hálás a töltésért. Nálam ez pont egy nap használat és sokszor nyomkodtam aznap, másoltam rá sok fájlt stb.: [kép] .
Szerintem a Snapdragon 8 Gen2 kicsit takarékosabb, ott inkább másfél nap ugyanez. Viszont a Mediatek gyorsabbnak, pörgősebbnek érzem. A Facebook például úgy pörög rajta, már mint a görgetés, mintha turbó fokozatban lenne a telefon. Valahol a sebességnek ára van, de addig nem zavar, amíg az egy napot atomstabilan hozza, akár reggelig is és csak 20 perc körül van a töltés.
-
budaize
csendes újonc
Többen írtátok hogy az üzemidővel nem vagytok elégedettek , ez számszerűsítve mit jelent? Nap végén könyörög a töltöert?
-
-
törölt tag
Nekem a pixel 7 esem merul mint az allat bar android 14 ota jobb lett ponosabban kevesbe rossz.
a xiaomi mi 9 t prom sokkal tobbet bir ugy,hogy sokkal jobb szebb a kepernyoje (felbontas is nagyobb) pedig mar 3.5 eves vagy tobb)
az iphone 15 akksija jo de nem is igen hasznalom mert butuska az ios amcsi facebookosoknak ,meg divatbohocoknak van legyartva,egy dolog jo benne a facetime ,mert viber,what is up eleg gagyi androidon
ami nem az android hibaja hiaba frissitik allandoan -
KamuMazsola
őstag
Első két napban nekem is merült mint a Titanic, bár hozzá tartozik, hogy elég sok adatot szinkronizált és sok képet és dokumentumot is másoltam rá a régi telóról (Mi 9T).
A helymeghatározásnál a WiFi és bluetooth keresést kikapcsoltam. Aztán beállt a fogyasztás elfogadható szintre. -
-
dannyl
addikt
Nálam pro-n zavaróan későn jönnek meg pl. az OTP alkalmazás üzenetei. Van erre valami cheat, hogy ne így legyen?
-
jolti
senior tag
Sziasztok!
Jó egy hete tulajdonosa vagyok egy 13T-nek. Imádom. Bár az akkumulátor üzemidejével nem nagyon vagyok kibékülve. Elég gyenge.
Direkt azért vettem új telefont, mert a 3,5 éves Mate 20-amnak kezdett gyengélkedni az akksija.
Na hát ez sem bír sokkal többet...
Igaz, hogy piszok gyorsan feltölt, de ugyan olyan gyorsan le is merül...
Na mindegy!
Amiért írok, hogy áruljátok már el nekem, hogy hol lehet kikapcsolni azt, hogy ne prüttyögjön folyamatosan kb. 10 másodpercenként, miközben a régi telómról egy videót küldök át erre bluetoothon?
Az értesítési beállításokban én nem láttam. Attól lehet ott...
Üdv!
Jolti
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Talán most először nem a kamerán spórol a Xiaomi T-sorozata, ráadásul a hazai árakat is jól lőtték be.
- PlayStation 5
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Riasztó topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500 SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest