Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
osonte
őstag
válasz
Viktor0610 #184 üzenetére
Én sem akartam elsőre elhinni és nem is értem, mert tényleg nem EU-s... Nekem is nagy fájdalmam ez, mert minden este órákat hallgatom a zenét, de kellene a hívásrögzítés is. Xiaomi.eu meg fizetős és a stabilitása is kérdéses ezzel a SOC-al.
Pedig mindenhogy próbálkoztam, amikor bekapcsolom a tajvani rommal a telefont, azonnal a telefon nyelvét kérdezi és amikor kiválasztom a nyelvet, akkor egy pillanatra felvillan, hogy régió beállítása (vagyis amilyen nyelvet választok, azt a régiót kellene beállítania), ezért is nincs a menüben régió választási lehetőség. Sajnos viszont hiába választottam például angol nyelvet (India régióval), ugyanolyan halk marad. Szerintem fixálva van a hangerő a tajvani romban és halkra, illetve mély sincs benne...
Mindent végigolvastam, XDA-t is, hátha van valami trükk, de rootolni stb. nem akarok. A legjobb telefon amit Indonéziában is kiadnak hivatalosan, ott mehet fel rá simán az Indonéz rom (pl.: 13 Pro). Nem tudom az új 14-es sorozat melyik változata hol fog majd megjelenni, bár azokra lesz Xiaomi.eu.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Talán most először nem a kamerán spórol a Xiaomi T-sorozata, ráadásul a hazai árakat is jól lőtték be.
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Csere-Beszámítás! Lemezes Playstation 5 Slim , Ajándék letőlthető játékkal!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest