- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Milyen GPS-t vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
janeszgol #121 üzenetére
Szerintem adott minden csak szándék kérdése lenne..
De a gyártók szemszögéből az szentségtörés hogy öt évig használható, user-serviceable telefon kerüljön piacra, pláne olyan amit maga a vevő konfigurálhatna, mekkora kijelző, mekkora akku, mekkora háttértár/memória, pontosan milyen kamera, milyen soc, sim(ek), csatik, (appok..) mert a gyártók érdeke az hogy a lehető legtöbb új telefont adják el. Közben sokezer tonna veszélyes hulladék keletkezik, de who the fck cares??A mai telefonpiac nagyon messze van a fenntarthatóságtól. Olyan mintha új autót vennél, sok pénzért, de csak a színt választhatnád ki, még olajat sem lehetne cserélni a motorban, hanem használnád a gyári olajjal amíg meg nem döglik.. Aztán vegyél új autót, sok pénzért..
-
Fall-N
veterán
válasz
janeszgol #120 üzenetére
Dehogy nincsen. Az összes telefon ára felment, kategóriától függetlenül, itthon. Külföldön nem ennyire nagy mértékben. Emiatt ilyen drága a csúcs kategória, nem azért mert annyival jobb, hanem eltolódtak az árak vicc kategóriába. Azért ne mondja nekem senki, hogy az normális, hogy 600ezer Forintba kerül. Más ennyi pénzből használt autót vesz vagy egy normálisabb MTB-t.
De ugyanez igaz az alsó kategóriás telefonokra. 50ezer Forintért gyakorlatilag csak szemetet kapni.
-
törölt tag
válasz
janeszgol #95 üzenetére
Ha kifejtenéd, mi az ostobaság..
A 70x140mm? Lehetne az a telefon akár 20mm vastag is, tehát nagyon hatékony hűtést/hőelvezetést kaphatna. Ez a vastagság helyet adna a nagykapacitású akkunak és egy jó minőségű nagyszenzoros kamerának.
(egyetlen egy kamerára gondolok, 1" szenzor, 100° látószög, faltól falig éles rajzolatú, blendézhető optikával)
Nem szoktam telefonon játszani és nem érdekel a "8k" videó.. a tartósság érdekel. A némi türelemmel és kézügyességgel cserélhető akku és kijelző érdekel. Az 5év szoftveres támogatás érdekel. -
temerole
csendes tag
válasz
janeszgol #14 üzenetére
Húgomnak adtam oda annó a Mi 8-am, amikor megvettem a Mi 10-et. Most megkapta a Mi 10-et, én pedig vissza vettem a Mi 8-at. Még évekig használva lesz app fejlesztésre. Hamarosan megy rá android 13 egy custom rommal, illetve még egy akku csere lassan időszerű lesz, megint
.
(Ipari s..pás lesz, már előre látom, mert előző cserénél az akku ragasztó kihúzó része vissza rugózott egy nehezen hozzáférhető helyre, úgyhogy feszíthetem majd ki az akksit a helyéről...
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Philips LCD és LED TV-k
- Jelszókezelők
- Azonnali mobilos kérdések órája
- E-roller topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Gurulunk, WAZE?!
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest