- Honor 200 Pro - mobilportré
- Magisk
- Mobil flották
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
temerole
csendes tag
válasz
janeszgol #14 üzenetére
Húgomnak adtam oda annó a Mi 8-am, amikor megvettem a Mi 10-et. Most megkapta a Mi 10-et, én pedig vissza vettem a Mi 8-at. Még évekig használva lesz app fejlesztésre. Hamarosan megy rá android 13 egy custom rommal, illetve még egy akku csere lassan időszerű lesz, megint
.
(Ipari s..pás lesz, már előre látom, mert előző cserénél az akku ragasztó kihúzó része vissza rugózott egy nehezen hozzáférhető helyre, úgyhogy feszíthetem majd ki az akksit a helyéről...
)
-
temerole
csendes tag
Volt Mi 8-am, Mi 10-em, a Mi 8 idejében jó volt a szoftverük, a Mi 10-nél már előjöttek hibák, amik nem kicsit idegesítőek voltak és b...tak arra, hogy kijavítsák.
Azzal, hogy ilyen drága lett és hulladék a szoftveres részlegük, elvesztette számomra minden előnyét a Xiaomi. Soha többet. Annó mindenkinek őket ajánlottam. Már nem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Parfüm topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Torrent meghívó kunyeráló
- Windows 11
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Elektromos cigaretta 🔞
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest