- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Új hozzászólás Aktív témák
-
macikos
addikt
válasz
#27070592 #124 üzenetére
Én az egésszel arra akartam célozni, hogy manapság a 100ezer körüli (alap) telefonok teljesen jók. 10 éve az alap telefon gagyi kijelzőt, kamerát, nem volt NFC, stb jelentett.
A gyártók mesterségesen csinálnak gagyi modelleket (lást Redmi Note 12 Pro+ 200MP-es főkamerája mellé beraktak egy 2MP-es makrót...).
Mindez azért, hogy mindenkit a jobb, drágább modellek felé tereljenek.
Régen mi volt? 1 iPhone, 1 Samsung Galaxy, kész.
Most meg SE, FE, Lite, Pro, Pro+, Ultra, Pro Max, T, stb. Ráadásul mindegyik külön-külön RAM és tárhely variációkkal. 6GB RAM vs 8GB RAM... a gyártók belehalnának, ha egyből 8GB-os modellel indítanának, nem, kell 6GB-os is. -
janeszgol
félisten
válasz
#27070592 #118 üzenetére
Ma nem adottak a feltételek. A hosszú akkuidő helyett van gyorstöltés. A hőelvezetés már most kritikus pont (ZF10 simán 50 fok feletti bizonyos területeken). Ezt lehet kezelni (technológia - kisebb csíkszélesség - új anyagok a hűtésben), de kicsi helyen alig megoldható.
Az egy kamera ötletét én is támogatom. Még a 2x-3x-5x telét is el tudom engedni, ha van egy jó crop. De ahhoz baromi jó fő kamera kell.
2 centis vastagságú telefon kényelmetlen lenne. Tudnád egy kézzel kezelni? Azaz csak a hüvelykujjaddal bökdösni? az ujjad hosszából kettő centi mínusz, ezt ne feledd! -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest