- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen GPS-t vegyek?
- Google Pixel topik
- Magyarított Android alkalmazások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
trebrona
nagyúr
Innen lehet a gyári fastboot romokat letölteni, a telepítés menete le van írva lépésről lépésre képekkel illusztrálva: https://new.c.mi.com/global/miuidownload/detail/guide/global/miuidownload/global/miuidownload/global/miuidownload/global/miuidownload/global/miuidownload/index
Fastboot Update bal oldalon.
-
kellareg
junior tag
No itt bibi van.
Mert ha nem tudod melyik volt rajta, akkor csak 50% eséllyel flesseled rá a jó romot.
Tapasztalataim szerint az itthon (hivatalosan) forgalmazottak EUXM-mel érkeznek. De, nem tudod, így csak 50% az esélyed...
(Itthon eddig csak EUXM-mel és MIXM-mel találkoztam)A MiFlash driver hiánya elég hamar orvosolható...(én úgy szoktam fastboot módban usb-n összekötöm a pc-vel, megnyitom a windows eszközkezelőt, s a sárga felkiáltójeles eszközt engedem hogy ujratelepitse, a bootloader interface-t már meg szokta találni a windows magától...bár egy ideje már inkább Linuxon flesselem, mert jobban bizom benne, mint a WinFosban)
-
kellareg
junior tag
Van ilyen szoftverük, csak nem nekünk készítik. A kínai MiFlash pont úgy van elkészitve, ahogy írod... (Ők leszarják hogy mi nem értjük a tyúklábakat...a program tökéletesen működik...régen mindig azt használtam)
A globális felhasználóknak készült MiFlash-sel is elég könnyű volt eddig a gyalulás... Mi13Pro-nál már nem?
Egyébként csak halkan kérdezem, annak, aki fel tudta tenni a EU-s romot, annak problémát okozhat a gyári visszaflesselése?
-
Atomgeszi
nagyúr
"Pl az AOD amit írtam! Nem választható ki, hogy folyamatosan mutassa, hiányzik az az opció."
Mi9-em van, nekem se választható ez az opció. Sőt. Sosem volt változtatható. Arra viszont emlékszem, hogy mikor megjelent, voltak gyermekbetegségei az AOD-nak, amit később javítottak hétről hétre."A kamera sincs rendesen megcsiszolva, mert Gcam-al jobb képeket lő."
Pont olvastam valamelyik topikban egy Samsung A52(vagy mi volt) tulajtól, hogy gcammal jobb képeket lőtt, mint az S23Ultrával.
Sőt. Igazából mindegyik telefonra igaz, hogy gcammal jobb képeket lő."Vagy pl nem lehet kikapcsolni az ikonok szövegét a kezdőképernyőn."
Nekem Mi9-en ilyen sem rémlik.
Egyébként a fenti dolgokat, most pontosan melyik két típussal hasonlítottad össze?
"Na igen, másodvonalas. De nagyon érezni rajta az izzadságszagot, hogy az is maradjon. Ezzel van az alapvető problémám. "
Igen. Ez minden teszt/user véleménynél kiderül. Ezért hanyagolandó.
Akinek megfelel a nagyon lebutított, az válassza a Redmi sorozatot. Egyébként nem éri meg. -
Atomgeszi
nagyúr
Ugyanaz a MIUI szoftver fut rajtuk. Mi az, ami szoftveresen más?
Redmi vonalat teljesen el kell engedni, az nagyon másodvonalas, mint a huawei honor fronton.
Samsungnál viszont az A széria ugyanúgy Samsung berk alatt fut. Nem külön márka, külön fejlesztőcsapattal.
iphone SE szintén apple, nem pedig Körte. -
Atomgeszi
nagyúr
-
Cunaja
addikt
Sziasztok!
Tegnap egyéb elfoglaltság miatt nem voltam. ( fiatalodtam 1-évet)
Láttam, többen írtak hozzám, majd megpróbálom összeszedni magam és írok.
Most az aktuális válaszom.
Számomra a hivatalos üzletek a nyerők. Most nem fogom őket felsorolni, de azoknál a 12Pro még 300 környékén, vagy felette mozog. 450 -ért jött be, 420 forintos EURO-nál.
Tényleg csökkent az ára, de nem 250-re.
Árfolyam különbözet és a téli kézmelegítés, illetve a nyári tojások sütése. Egyszóval, kinondhatjuk, hogy "mindenki szabadul a telefontól" ( Jött szoftver frissítés pedig).
Ha valamit nem nagyon tudok eladni, csökkentem az árát. Ha a 13 és 13 Pro csúcsszintű készülék lesz 1-2 update után ( legjobb tesztelő a felhasználó, tuti igy lesz,) akkor nem fog csökkenni semmit. Sőt, akár emelkedő tendenciát is mutathat a forintunk gyengülésekor. Ígéretemet adom, 1-év múlva, elnézést kérek eme szösszenet miatt, ha legalább a te elméleted szerint 100-150K-val kevesebbért kapható lesz a hivatalos helyeken. Így is szívom a fogam a fél milla miatt, de még ezt, egy számomra nem biztonságos helyen kifizetni, hát azt már nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Építő/felújító topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Nintendo Switch 2
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest