- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Megindult az Ulefone éjjellátó szörnyetegének értékesítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
kellareg
junior tag
válasz
kellareg #984 üzenetére
Mondjuk a link nem jó.
Ezért utálom a hovatalos oldalt, mert folyamatosan, törölnek, fontos oldalakat
Tán ez a jó
https://new.c.mi.com/global/miuidownload/detail/device/1900577 -
TomPack
őstag
-
Cunaja
addikt
válasz
kellareg #940 üzenetére
Nem a vélemény itt a probléma, hanem az előadása. Ha nem érted, akkor mindegy.
Szavaid azt sugalják, hogy a Xiaomi telefonok egy rakás hulladékok.
Végül is persze azt írsz amit gondolsz, de én mégsem osztom a véleményed, még így sem, amikor lehet egy nagy harc elött vagyok a telefonnal.
Nem kezdek bele a márkák felsorolásába. Van egy csúcs gyártó és nem az alma, aminek sokkal, de sokkal több készüléke köt ki a szervizben, mint a Xiaomi. Mégis veszik, mint ha nem lenne holnap. Mégsem látom azt, hogy az a gyártó egy hulladék.
Részemről ennyi!
Most kicsit azért érzékenyebb vagyok. -
Cunaja
addikt
válasz
kellareg #735 üzenetére
Megnéztem a fotós topikban lévő linkelt videót.
Azon egymás mellett van a pro és ultra. Hát, szerintem napi szinten verném bele a fejemet a falba, hogy milyen ronda (Ultra) telefont vettem.
Tudásban, meg szerintem annak a pár embernek, akinek Magyar földeken már meg van, nem érdemes lecserélni.
Lehet kicsivel jobb, meg kiegészítők is vannak hozzá, de akkor sem kellene. A mi telefonunk sokkal jobban néz ki.
Persze ez csak az én véleményem, lehet valakinek jobban tetszik az ultra.
Viszont már azért ment a diszkurzus, hogy milyen drága a pro, akkor most mi fog menni?
Mondjuk a 15 Pro max almára is 900 ezret beszélnek, mégis megfogják venni.
Szerintem olyan 600 körül lesz az ultra ha jól számolom.
Kicsit többet vártam tőle. Na majd az X14 ultra. -
Cunaja
addikt
válasz
kellareg #731 üzenetére
Már olyan régen vettem a telót, hogy a mai napon lejárt a 168-óra.
Viszont hajnalban ébresztő, így csak holnap este teszem fel, mert fellőtték a pizsit és köpőtt a maci.Viszont csináltam egy két képet az erkélyről. Eredeti képek és van RAW is.
Nem neveztem át őket, mert nincs rá időm.
Minden képnek az első verziója Vibrant a második Authentic.
Képek nagyításai 0,6; 1; 2; 3,2, 5; 10; 20; 70 ( nagyon felejtős )
4:3 -as és 16:9-es felbontással is készültek.
Első sorozatnál a HDR ki volt kapcsolva.
Videóból készült 4K 30fps HDR; 4K 60fps és 8K 24fps ( 8K 30fps a Mi10T pro-n készült )
Bónuszként vannak Mi10T pro képek is, illetve Huawei P9 Leica.
X13 Pro-bál, készült néhány Gcam is.
Nem mindig sikerült mozdulatlanul maradni,sajnos, ez néhány képen látszódik is. Már zsibbadtam.
Most viszont azt láttam, hogy a P9-en és a Mi10T-pron,, alig láttam a kijelzőt, amíg az x13 pro, kisütötte a szemem. Valami brutálisan világosabb. -
Cunaja
addikt
válasz
kellareg #627 üzenetére
Ez is érthető!
Nem vagyok Xiaomi Fan. Huawei fan vagyok ( voltam )
A munkám miatt, nem tudok rendes GMS nélkül létezni, így a kedvenc márkám kihullott. Ugye ott a Honor, de nem tetszik a külsője és azért a szoftver update, ott is felér egy Xiaomival.
A többi márka is nagyon jó, de mivel Xiaomi van és a közelségérzékelőn kívül, még egy akadás sem volt 2 és fél év alatt, így ezért ragaszkodom hozzá. Érdekes, az itthoni Nova 5T-n sem volt. Huawei -
Cunaja
addikt
válasz
kellareg #625 üzenetére
Az üzleti vásárlásnál, ugye nem gondolhattam meg magam. Ott csak hiba esetén cserélték volna, 3-napon belül.
Itt 14 napom lesz, szanaszét nyúzni, fej-fej mellett a Mi 10T Pro-val.
Egyből, biztos nem sikerül kihozni belőle a maxot.
Megkapom, kibontom, feltelepül, frissít és csinálok egy képet.
Első kép a lakótelepről készül, BP panoráma kilátással.
Ha ez megfelelő számomra, egymás mellé rakva az automata RAW kép a Mi10 T Pro Gcam-os RAW képem mellett, akkor marad.
Ha nem tetszik, kap még egy esélyt, de akkor már fanyar szájízzel.
Ez automata.
Persze tudom, hogy maradni fog.
Semmi nem érdekel engem az egész telefonból, csak a fotótechnika és nem social média minőségben.
Megyek majd az Ázsiához, a pontos szöget is próbálom majd belőni.
-
Cunaja
addikt
válasz
kellareg #362 üzenetére
Kicsit utána olvastam. Azért fenntartásokkal kezelném. Elvileg a kínai verzióban, egy chip-el kevesebb van.
A Xiaomi.eu oldalán is többen kérdezték ezt és azt válaszolták nekik, hogy nem lehetséges a B20, mert nincs benne az a chip, ami a B20-ért felel. Az XDA is azt írja, hogy nem lehetséges.
A másik, a garancia. Itthon 3-év, ott csak 1-év.
Szerintem, nem igazán változtattak ezen a 13-as sorozatnál.
Viszont, ahogy te is írtad, minden előfordulhat.A mellékelt fényképekre meg visszatérve. A képek, kínai verziós Pro-val készültek. Azon, elég sokat csiszoltak már, a global verzió megjelenéséig.
-
Cunaja
addikt
válasz
kellareg #360 üzenetére
Akkor nagyon jó. Mondjuk a Spanyolokat, illetve a Németeket, nem értem. Ezzel szenvednek, de akkor biztos user error.
Itt is található, pár teszt kép. Az készítette, aki tesztelte.
Azért ne felejtsük el, hogy a kamera folyamatosan frissül. Átlag 2-3 hetente jön frissítés a kamera alkalmazásra. Persze a Gcam is ott van.,
Azért ezeket a képeket, fenntartásokkal kezeljük. A Mi10T pro-m, jobb képeket csinál.
Nem mindegy, kinek a kezében van a telefon, és mit szeretne belőle kihozni. Egy két képnél, azért levegőt vett exponálás közben. ( bemozdult a keze).
Új hozzászólás Aktív témák
ma A 12S Ultra iránti vágyat enyhítheti a Xiaomi idei első csúcskészüléke. A tavalyi botladozást követően jól összeszedett csomagot kapunk, ha hajlandóak vagyunk félmilliót a pénztárnál hagyni.
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Honor Magic7 Lite / 8/ 512 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest